Magazin > VIP
58865 ogledov

Spet spremembe na Radiu 1, to o njih pravi Anja Ramšak

anja ramšak, robert roškar radio 1
Od danes naprej spremembe v jutranjem programu Radia 1.

Od danes naprej bosta za pestra poletna jutra na Radiu 1 skrbela Anja Ramšak in Robert Roškar! Priljubljena radijska voditelja bosta v Ramšak in Roškar Dobro jutro showu poslušalce zbujala in zabavala vsak delavnik med 6. in 10. uro. 

anja ramšak Magazin Radio 1: Sedaj končno znana usoda Anje Ramšak

"Malo spremembe nikoli ne škodi, sploh pa sem že pozabila, kako lepi so sončni vzhodi in kako je jesti kosilo za domačo mizo. Veselim se zbujanja z Rošijem, všeč mi je, ker nihče od naju ni blazno jutranjii tip človeka in sva prve pol ure res tečna, potem pa nama postane vse smešno in podlaga za dober dan je narejena," je za Žurnal24 povedala Anja.

Priljubljena voditelja sicer obljubljata, da bo poletje z njima znova nepozabno. Že takoj na začetku se bosta »vrgla« v iskanje glasbenega hita, po katerem bosta posnela nov poletni cover. Spomnimo, do sedaj sta posnela že priredbo Kraljica noči in You're the one that I want. Oba coverja sta snemala konec poletja, tokrat pa sta se odločila, da ga bosta že na začetku! Pri predlogih jima bodo pomagali poslušalci. Vsekakor bo tudi letošnji cover poskrbel za solze smeha.

In kaj lahko še pričakujemo od vedno nasmejane dvojice? "Imela bova rubrike, kot so oceni svoje jutro, ena pozitivna novica, razglednica z dopusta, kakšen je bil vikend, ali je to resnica, wtf kviz, obujanje starih pijač. Potem bova iskala naj poletni poročni par ter stvari, ki jih bo Roškar počel prvič v življenju," sta razkrila.

Anje sicer od septembra lani nismo slišali v jutranjem programu. Ko se je po daljšem odmoru, med katerim se je posvečala zdravju, vrnila, se je odpovedala jutranjim uram na radiu in z Roškarjem začela voditi popoldansko oddajo.

Avdić se za mikrofon vrne konec poletja. 

anja ramšak Magazin Anja Ramšak: "Potrebnih je bilo precej rezov, da se spet veselim živeti"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.