Magazin /magazin/vip
85616 ogledov

Naš voditelj ne le zbiral, tokrat iz svojega žepa doniral tako vrtoglavo vsoto!

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • EvaL. 09:59 10.avgust 2023.

    Spostovani. Iskrena hvala vsem radijcem, da pomagate zbirati denar. G.Dezelak izjemen vzor! Čestitke za zbrano vsoto👌 Vendar me zanima, kdo in kako bo naredil prioriretno listo, da bodo denar res dobili najbolj potrebni. Recimo mlada druzina, ki se je zakreditirala ...prikaži večla za gradnjo,ki še poteka in ima bolno puncko..izgubili so vse. Takih druzin je veliko prevec. Se enkrat cestitke za opravljeno delo.❤❤❤ Eva

  • pepca 13:50 10.avgust 2023.

    Kje je gospodična Nika, ki ima v normalnih razmerah toliko za povedati. Koliko so ali bodo donirali g. Golob, njegovi ministri, poslancim raznidržavn funkcionarji in direktorji raznih uprav. Žalostno je, ga je g. Golob prvenstveno poskrbel, da bodo imeli drćavni ...prikaži več uslućbenci v ponedeljek plačan "solidarni" dan, da se bodo lahko pajcali po Obali ali po Hrvaški. Tega si ljudje v Sloveniji nismo zaslužili, vsi aoz. večina smo pripravljeni prispevati vsaj dnevnevni zaslužek za "poplavljence".

    • Avatar Garancija
      Garancija 08:35 11.avgust 2023.

      Tudi meni marsikaj smrdi,še pri vasem dobrodelnem zbiranju ponikne veliko denarja,recimo za krisa še zdaj ne vedo,kam je izginil drugi milijon

  • Pepe007 08:56 11.avgust 2023.

    Kadar torej daješ miloščino, ne trobi pred seboj, kakor delajo hinavci po shodnicah in ulicah, da bi jih ljudje hvalili.

  • Koka 19:13 11.avgust 2023.

    Vsak polnoleten državljan, ki je zaposlen, bi moral prispevati 5€ ( lagko tudi več) ... nabralo bi se ...🤗

  • pepca 13:46 10.avgust 2023.

    Zanima me, koliko in ali sploh kdaj bodo doniraloi g. Golob, njegovi minisri, poslanci, državni funkcionarji in direktorji raznih uprav in direktoratov, zaposleni v državni upravi - kolikor razumem, so si izborili predvsem ponedeljek za plačan nedelovni dan - SRAM ...prikaži več NAJ JIH BO, TAKE VLADE NE RABIMO IN SI JO LJUDJE NITI SLUČAJNO NISMO ZASLUŽIILI. Zanima je tudi, kje je gospodična NIKA, ki klobasa rzne neumnosti. ko je pa potrebno kaj postoriti je ni nikjer.

    • Avatar Garancija
      Garancija 08:36 11.avgust 2023.

      Zdaj igraji na karto solidarnosti,narod bo daroval za poplavljence,denar iz bruslja bo pa izginil,in naj mi nekdo garantira,da ne bo tako

  • leonardo 10:37 10.avgust 2023.

    Vsaka čast ekipi. Tolikokrat so se že izkazali, da res malokdo toliko naredi za reveže. Nekaj pa me vseeno žuli. Zelo občudujem Dončiča ampak... Njegove majice so vredne drobiž. Mogoče nekaj evrov. Podpisi ekipe verjetno zbirateljem pomenijo veliko. Samo to ...prikaži večo ni to. Sedaj ga občudujem, ko pa bom prebral, da je doniral milijon ( kar je zanj drobiž, ga bom še cenil.

    • Majazmaja 10:58 10.avgust 2023.

      Vprašanje, kdo bdi nad njegovim denarjem. Ponavadi ga upravljajo skrbniki in nkaj časa traja, preden se sprosti. Je pa tudi res, da nekateri (npr. Kopitar) svojih donacij ne objavljajo, čeprav donirajo ogromno. In nekako se mi to zdi na nek ...prikaži več način prav, po drugi strani pa s tem, da donirajo "javno", spodbudijo še koga.

    • munja 14:56 10.avgust 2023.

      Majazmaja res je. Donira jih ogromno, ampak se ne izpostavljajo, so se pač tako odločili. Včasih pa slišiš tako čisto iz pogovora, ja saj sem doniral/a tam, pa tam. Tako da donatorjev je veliko.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.