Šport > Nogomet
2481 ogledov

Pojavil se je posnetek, kako zasledujejo starše nogometnega zvezdnika

Liverpool Profimedia
Srhljivi posnetek je zaokrožil po spletu.

Drama kolumbijskega nogometnega zvezdnika Luisa Diaza še vedno traja, potem ko so v soboto neznani ugrabitelji v njegovi domovini ugrabili oba starša Liverpoolovega krilnega napadalca.

Po najnovejših informacijah je policija uspela najti in osvoboditi nogometaševo mater, medtem ko naj bi oboroženi ugrabitelji še vedno držali Diazovega očeta kot talca.

Družina Diaz | Avtor: Twitter Twitter

Nogometaševa starša Luis Manuel Diaz in Cilenis Marulanda sta bila ugrabljena med potovanjem v avtomobilu, ki so ga v mestu Barrancas prestregli motoristi. Oboroženi moški na motorjih so na silo prevzeli nadzor nad vozilom, ko sta se ustavila na bencinski črpalki.

Kolumbijski mediji so se med tem uspeli dokopati do posnetkov varnostnih kamer, ki so ujele ugrabitelje na motorjih, kako zasledujejo avtomobil z Diazovima staršema, tik preden se je ustavil na bencinski črpalki in je prišlo do ugrabitve. Na posnetkih lahko vidimo dva neznana moška na motorjih, ki naj bi bila odgovorna za ugrabitev.

Kolumbijsko generalno tožilstvo je že sporočilo, da se s primerom intenzivno ukvarja. Kot so zapisali na omrežju X, nekdanjem Twitterju, si specializirana skupina tožilcev, policistov in vojaškega osebja prizadeva najti lokacijo teh ljudi, razjasniti dejstva in najti odgovorne.

Diaz je sicer eden glavnih adutov kolumbijske reprezentance, za katero nastopa od leta 2018, na 43 tekmah pa je dosegel 9 zadetkov. Še posebej se je izkazal na Copa Americi 2021, ko je Kolumbiji pomagal do tretjega mesta, s štirimi zadetki pa je bil skupaj z Lionelom Messijem prvi strelec turnirja.

Liverpoolu se je iz Porta pridružil januarja 2022 za 60 milijonov evrov in postal reden član prve enajsterice Jürgen Kloppa. Zaradi poškodbe kolena je sicer izpustil kar sedem mesecev igranja nogometa, a je za Reds v slabih dveh letih vseeno nastopil na 58 tekmah in dosegel 14 zadetkov, s klubom pa je osvojil FA pokal, ligaški pokal in angleški superpokal.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice