Magazin > VIP
49601 ogledov

Brez Avdića, Deželaka in Roškarja, kaj se dogaja na Radiu 1?

Denis Avdić radio 1
Radio 1 z močno okrnjeno ekipo?

Te dni na najbolj priljubljenem radijskem programu ni mogoče slišati Denisa Avdića, za mikrofonom in mešalko ga je namreč nadomestil Iztok Gustinčič. Poleg Denisa pa v oddaji manjka še njegov najbolj priljubljeni sovoditelj Miha Deželak. A ne le Denis Avdić Show, okrnjena je tudi ekipa popoldanskega Šou Domov, ki ga vodita Anja Ramšak in Robert Roškar. Anja oddajo vodi kar sama, pred mikrofonom se ji občasno pridruži producent oddaje Haris Zulić. 

Kaj je razlog za odsotnost najbolj priljubljenih radijskih voditeljev in kdaj se bodo vrnili, nam je odgovorila njihova tiskovna predstavnica, ki da so voditelji odsotni zaradi bolezni in se vračajo za mikrofone, takoj ko se pozdravijo, Denis menda že jutri. Vsekakor pa do 21. decembra, ko organizirajo 28-urni dobrodelni Zahvalaton. 

V jutranjem šovu pa sta manjkali tudi Jana Morelj in pripravnica Lara, ki sta z eno izmed poslušalk uživali v New Yorku. Radio 1 v družbi Jane namreč vsako leto eno izmed srečnih poslušalk odpelje na nakupovalni izlet v New York. Lara pa je morala opraviti prav poseben izziv, da se je lahko Jani pridružila v New Yorku. "Zdaj moraš ti dokazati, da si sposobna iti v mesto, ki nikoli ne spi, in ti trdiš, da sploh ne spiš. Zato moraš ostati budna 40 ur! Začneš takrat, ko bomo mi rekli," ji je zapovedal šef Denis Avdić. To ji je uspelo, ima pa še eno željo, in sicer da bi postala enakopraven del ekipe? "To se bo pa zgodilo, ko izpolniš VSE stvari, ki so na tvojem bucket listu!" jo je šokiral Denis. Kaj vse je na njenem spisku želja, pa preverite TUKAJ, obisk muzeja Prijateljev v new Yorku je te dni že odkljukala. 

Komentarjev 9
 • 4krogci 04:11 01.december 2023.

  Radio 1 najbl priljublen?? Kako?? Ze 10let majo eno in isto playlisto!!!

 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 00:48 01.december 2023.

  Kakšen izziv je to, da se od nekoga zahteva, da ne spi 40 ur?

 • darefoks 16:58 30.november 2023.

  nič ne pogresam teh budal

Sorodne novice