Magazin > Horoskop in Numerologija
5359 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 29. maja 2023

horoskop, astrologija Profimedia
Želeli boste postaviti močnejše zidove, da bi se zaščitili.

Do tistih, ki jih imate radi, boste zelo sočutni in potrpežljivi. Domače zadeve se vam bodo zdele pomembnejše kot običajno in želeli si boste biti obkroženi s svojimi najdražjimi. Lažje se boste prilagodili svojim čustvenim potrebam. Skušajte na področju kariere semena uspeha končno dvigniti iz skrivališča in jih posejati z namenom. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Tokrat bodo izziv preprosta dejanja in sprejemanje drugačnosti drugih. Na prvem mestu bosta nežnost in ljubeznivost, zato se bodo tudi morebitni konflikti rešili z umirjenim pogovorom.

BIK 
Želeli si boste le akcije, spontanosti in iskrenosti. Na področju kariere in denarja vam bodo red, jasnost in ravnotežje vse bolj pomembni faktorji. Odločitve bodo končno izid utemeljenega premisleka.

DVOJČKA  
Nikar ne odlašajte in ne prestavljajte pomembnih odločitev. Na pogovor o resnejši temi sicer še ne boste pripravljeni, kljub temu pa lahko ve skupaj razmislite ter analizirate vse vključene podrobnosti.

RAK  
Ravnajte se po občutku, posebno glede zgodb, ki so vam pisane na kožo. Imeli boste veliko idej, srečevali boste zanimive predloge. Na področju čustev pa pričakujte manjšo zmedo, ki vas lahko potisne v dvome.

LEV 
Pričakujete preveč, zato ne bodite presenečeni, če boste morali počakati na odziv nasprotne strani. Skušajte razumeti, da so nekateri pač počasnejši. Če niste prepričani vase, utegnete imeti kar nekaj težav.

DEVICA 
Rešitev za zadevo, ki vas v ozadju muči, obstaja, zato jo čim prej poiščite in iznajdljivo uporabite. Odnosi z drugimi bodo nihali v ekstreme, zato se nikar ne oklepajte enih in istih navad.

TEHTNICA 
Spontan in zanimiv odziv bo tisti, ki vam bo prinesel srečo in paleto dobrih možnosti. V prostem času se odpravite razvajat v naravo, kjer boste zagotovo našli tisti izgubljen delček sebe.

ŠKORPIJON 
Začaranega kroga na osebnem področju se boste rešili tako, da se boste bolj poglobili v situacijo, ki je nastala. Zavedati se boste začeli, da so svetle misli tiste, ki lahko prinesejo boljše počutje. 

STRELEC 
Finančno področje lahko nosi skrbi in načrtovanje za prihodnost, zato bodite bolj jasni in konkretni. Z dobro motivacijo boste na kariernem področju vsaj na polovični poti, ki vodi k boljšim rešitvam.

KOZOROG 
V družinskih odnosih se lahko pojavijo ovire, morda zato, ker vas je strah nečesa. Zasebne zadeve bodo rešene. Najprej pa prisluhnite šestemu čutu, ki vam lahko pomaga pri najbolj zahtevnih situacijah.

VODNAR 
S strogo disciplino ne boste imeli najboljše izkušnje. Vse se lahko reši, če boste zaupali v svoje sposobnosti. Dvomi, ki vas zasledujejo, so le navidezni in dobro bi bilo, da se nanje čim manj ozirate.

RIBI  
Morali bi postaviti meje, hkrati pa biti nekoliko bolj dostopni in prijazni. Izvedeli boste marsikaj, kar vas vodi v bolj strateške ter za vas ugodne odločitve. Zdravstveno področje se bo počasi stabiliziralo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.