E-Life
15 ogledov

Najpogostejši razlogi za prepir na počitnicah

prepir Shutterstock
Prepir zaradi prtljage, užaljenost zaradi pogledov na plaži in vihanje nosu zaradi napačne izbire restavracije. Se vam zdi znano? Potem spadate med tiste pare, ki se na počitnicah sprejo vsaj dvakrat.

Tri četrtine parov se na počitnicah spre vsaj dvakrat, razkriva raziskava britanskega portala Latedeals.

Prepir pa je pogosto na programu že pred prihodom na počitniško destinacijo. Seveda je prvi razlog za slabo voljo pri moških vsa (ne)potrebna prtljaga, ki jo na počitnice morajo vzeti ženske. Nasprotno pa ženske pogosto mislijo, da moški s seboj vzamejo premalo oblačil in potrebnih dodatkov. Slaba volja se lahko nadaljuje tudi med potjo. Kriva je seveda vožnja, ženski nasveti o njej, pa tudi denar. Pari, sodelujoči v raziskavi, so priznali, da se zelo težko dogovorijo, kdo bo med dopustom skrbel za finance in koliko bodo zapravili.

Gledanje okoli je prepovedano

Najpogostejši razlog za prepir na počitnicah pa je moško zanimanje za okolico – ženske na plaži in ob bazenu so moškim še kako zanimive, njihovim partnericam seveda manj. A pobegli pogledi niso vse, kar ženske spravlja v slabo voljo. Pogosto so zanjo krive tudi športne aktivnosti, ki si jih na plaži zaželijo moški, medtem ko bi ženske raje poležavale na plaži ali ob bazenu.

Tudi izbira restavracije je lahko kritična, do prepira lahko pride tudi zaradi alkohola, moške pa ob večerih največkrat razjezi dejstvo, da ženske za ličenje in oblačenje porabijo preveč časa.

Komentarjev 1
  • lolek4321 23:01 09.avgust 2012.

    Vaš komentar je bil odstranjen zaradi neprimerne vsebine. Uredništvo

Sorodne novice