Svet
7797 ogledov

25 let je iskala svoja sinova

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Zala 16:51 23.november 2018.

Koliko generacij običajnih ljudi zaznamuje vojna političnih povzpetnikov? Se mi, ki živimo v miru in vojne nismo doživeli, tega sploh zavedamo? Znamo ceniti to neizmerno vrednoto, ki se imenuje mir?

• tralala 18:24 23.november 2018.

Ne. Tega ne znamo ceniti. So cenili naši predniki, ko so iz prahu in pepela dvignili državo, na katero so bili dolgo časa ponosni - Jugoslavijo. Zakaj se mora človek vedno strda naučiti določenih lekcij? Zakaj v današnjem času toleriramo ...prikaži večo vzpon nevarnih, ekstremističnih skupin in strank, ki so celo v parlamentu? Kako se ljudje ne zavedajo, da hujskaška retorika pelje k nasilju? Da nasilje pelje k smrti? Da smrt pelje v milijone žalostnih zgodb, kot je zgornja?

• 31d2cb75bba7a057b2d837348db07ecb8f4a128c 00:52 25.november 2018.

tisti v barvi okrogleda sadeža iz amerike ste tekom zadnjih 100 let pobili 100 milijonov ljudi in ti nesreča si upaš govoriti o ekstremizmu :D

• kay 17:12 23.november 2018.

Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocNE zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite >>>>> www.WebJob33.Com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.