Svet
12 ogledov

330 tisoč Britancev s peticijo zahteva, da država sprejme begunce

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 10:16 06.september 2015.

    kaj paslovenska solidarnost ???? v SLO pa novinar predlaga, da vojska strelja na izbeglice. Njega je potrebno kokniti in to na 50 metrov

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:41 04.september 2015.

    Upam da uspejo čim večim beguncem pomagat. Lepo da britanski državljani niso brezsrčni.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 17:45 04.september 2015.

    330.000 muslimanov v VB je podpisalo peticijo,saj noben zdrav Anglež ne bi podpisal take peticije!!

  • MCristo 19:06 04.september 2015.

    V tem se razlikuje normalen razvit narod od primitivnega. Pri nas se to ne bi zgodilo, žal. Smo pač primitiven narod. Zaenkrat.

  • samo.jst 22:22 04.september 2015.

    No, pa imajo približno cifro, koliko jih je že nameščenih... in to je le prvi korak.

  • inovak 22:36 04.september 2015.

    Mogoče tebi ne gre skupaj. Nič čudnega.

  • blueone 23:37 04.september 2015.

    malo jih objavi te tvoje mejle, drugače pa ne verjamem, da so tebi pisali...če pa so že, kje hudiča so dobili tvoj e-mail naslov...

  • jakec1575 16:22 06.september 2015.

    Mislim, da je bil ze kar kaznovan, še kazensko ovadbo za sovrazni govor in obsodba. Kazen pa 200 ur dela z migranti. Vsekakor nedopustno obnašanje. ker je novinar (mnenjski voditelj) pa še toliko bolj in zato tudi visja kazen. Neonacist ...prikaži več in rasist je toliko skodljiv kot tisti, ki poziva k sveti vojni. Če je tujec ga izvozis, ce je domac ali begunec kazenska ovadba.

  • kranjskias 21:41 06.september 2015.

    vsi pohodniki na evropo čakajo na glas od tam zgoraj in pol se bo zgodilo hudo, novinarji pa za boljše prispevke še naprej poročajte pristransko in prepisujte od drugih medijev...........

  • principiumnovum 13:26 04.september 2015.

    Smrdljiva britanska politika. Ravno britanci so zakuhali to vojno v Siriji in sirski narod potisnili v bedo, sirsko državo pa v kaos. Ravno britanci so s sponzoriranjem, usposabljanjem in medijsko podporo na vse možne načine podpirali islamske skrajneže v Siriji ...prikaži več in jih prikazovali kot "borce za svobodo", "upornike", "revolucionarje" in ne vem kakšne traparije še vse. Ravno britanci bi morali prevzeti levji delež beguncev, saj so ravno britanci krivi, da je v Siriji takšno sranje kakršno je. Ne vem, kaj jih toliko moti predsednik Asad, da ga na vsak način želijo vreči z oblasti, iz Sircev pa narediti Palestince (razseljen narod). Ravno ta blesavi britanski predsednik vlade je vse skupaj pomagal zakuhati v Siriji, sedaj pa s prstom kaže na druge. Pa saj ne veš, kdo je tukaj bolj zmešan in pokvarjen. Novinarji ali politiki ali obojni.

  • s.i.k. 14:02 04.september 2015.

    . le Zakaj po tem toliko grdega proti Ničesar krivim..( POVSOD

  • samo.jst 22:31 04.september 2015.

    Pa vas res nič ne zmoti na objavljenih fotografijah? A sem res edini, ki bi prej fotko povezal s šolskim izletom kot pa s "prebeglimi begunci"?? In to naj bi bili ljudje, ki so se pretihotapili iz več tisoč kilometrov ...prikaži več oddaljenih destinacij na vse možne načine? Črne hlače brez madeža, brez sence prahu...brez zasušenih odtisov znoja konec avgusta?? Še pohodniki po koncu lokalnega par urnega pohoda so zgledali bolj prašni, zamazani in zanemarjeni kot tile! Tukaj nekaj ne gre skupaj!!

  • inovak 23:00 04.september 2015.

    Ali še ne veste tega? Prejšnji teden sem dobila na e-mail, da se pojavlja več različnih desnih ekstremističnih skupin, ki novačijo zavedene ljudi in igrajo na njihov strah.Sedaj sem šele videla, kako so podli. Tukaj vas novačijo. Strani ...prikaži več so izrazito ksenofobične, škodljive, osebe, ki so avtorji, nimajo vsega pošlihtano v glavah, kot se temu reče. Vse to so zametki neonacistov: Radikalna Ljubljana, Teritorialna obramba 2015, Slovenija zavaruj meje... Jih je še veliko, pa sem pozabila.Baje so bili že prijavljeni in je policija rekla, da preiskuje. Tako so napisali. Ampak bolje, da se držite stran od teh strani, da ne bodo še vam, ki ste samo zavedeni, kakšne kazni napisali. Pa baje so zadaj neki nestrpni najstniki, ki imajo preveč časa.

  • principiumnovum 09:12 05.september 2015.

    Smrdljiva britanska politika in omejeni novinarji. Ravno britanci in novinarji ste zakuhali to vojno v Siriji ter Libiji, in ta dva naroda potisnili v bedo, obe državi pa v kaos. Ravno britanci so s finančnim sponzoriranjem, vojaškim usposabljanjem in medijsko ...prikaži več podporo (da dragi novniraji, vi ste bili zraven pri tem) na vse možne načine podpirali islamske skrajneže v Siriji in Libiji ter jih romantično prikazovali kot "borce za svobodo", "upornike proti diktatorskem režimu", "napredne revolucionarje" in ne vem kakšne traparije še vse, ko ste krvave državne udare poimenovali z "arabsko pomladjo". Ravno britanci (in tudi vi novinarji) bi morali prevzeti levji delež odgovornosti, saj so ravno britanci krivi (in tudi novinarji), da je v Siriji ter Libiji takšno sranje kakršno je. Ne vem, kaj jih toliko moti predsednik Asad, da ga na vsak način želijo vreči z oblasti, iz Sircev pa narediti Palestince (razseljen narod). A ni že Libija dovolj nazoren problem?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.