Slovenija
13897 ogledov

A1 po manj kot pol leta spreminja pravila

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • larapoz 15:00 10.september 2019.

    Seveda in kaj ljudje ne vedo. To da se bo podražilo zaradi POPTVja. Sem jim napisala na FB sporočilo in so ga lepo ignorirali. Poleg tega pa so nam iz osnovne sheme vrgli ven kar nekaj programov, ki so prej ...prikaži več bili notri. Res hlapci.

  • Alina Zupan 15:10 10.september 2019.

    Evo po novem: Minimax v dražjo shemo, Eurosport v dražjo shemo, itd. Paketi so zmanjšali število vsebin. Res pa je da smo dobili PROPLUS - ta isti zaradi katerega so nam podražili že 2x. Kako bo Bagola komentiral sedaj tale ...prikaži več marketinški twist v le 2 mesecih :) ? "Sestavite TV shemo po svojem okusu!. Preklapljajte le med televizijskimi vsebinami, ki vas zares zanimajo. S trojčki A1 Kombo lahko zdaj prvič v Sloveniji oblikujete TV shemo ob nespremenjeni ceni paketa." Dobro nas strižejo.

  • supreme 19:46 10.september 2019.

    Jebejo se naj

  • fiston 17:12 10.september 2019.

    "skoraj nihče pa se ni odločil za odstranitev domačih komercialnih programov" Ja in treba jim je vse verjeti. No na T-2 so svoj čas imeli svoj paket, se ne spomnim koliko je bil a 12 evrov, pa so ga potem ...prikaži več ukinili, ker verjetno ni bilo zanimanja in okinili tudi par kanalov kot kino 2, pa en glasbeni je še bil, ostalo pa prenesli v osnovno shemo. Zakaj bi to naredili, ko pa so bili vsi navdušeni nad njihovim paketom. Verjetno je sedaj isti razlog, da dajo v osnovno shemo in izsilijo naročnino.

  • Alina Zupan 21:00 10.september 2019.

    A1 na fiksnem omrežju ste res polom, Daleč za vsemi. Res polagam na srce vsem, da dobro razmislite, če bi vzeli A1 za TV in net.

  • Ivo 21:29 10.september 2019.

    Na Facebooku najdete stran: "Tužba protiv A1 Slovenija", ki so jo odprli vsi prevarani, verjetno tujci, ki jih je bojda A1 nategnil in jim zaračunava storitve, ki so jih obljubljali kot brezplačne. Ko sem jaz šaltal k A1, so mi ...prikaži več lasje posiveli od nenehnega urejanja stvari, ki niso delale, ni pa ene kompetentne osebe v celi firmi, da bi pametno svetovala kaj narediti. V glavnem poščij... se na te zveze in urade za varstvo potrošnikov vse! Kaj vi delate, ko bi le vedel. Od kje dobivate plače,zakaj?

    • Avatar Lucipin
      Lucipin 10:08 11.september 2019.

      To je sigurno zaradi EU direktive ki ščiti operaterja. Če je uporabnik v 4 mesecih več v tujem omrežju kot v domačem ma pravico operater da pozove uporabnika da dokaže da še vedno živi v Sloveniji in če tega ne ...prikaži več naredi.. Mu lahko operater zaračuna pribitek.. To lahko naredi bilo ker operater v EU... Tko da z tožbo lahko kr pozabijo.. Naj raje berejo pogoje uporabe...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.