Slovenija
12722 ogledov

Živite v bloku? Zaračunavajo vam do 25 odstotkov več, kot bi vam morali!

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Janez_53 16:51 07.marec 2018.

    Lopovščine upravnikov stanovanjskih zgradb so še ena od sramot naše države! Predsednik vlade je ustavni pravnik z visokimi moralnimi in etičnimi standardi, pa vendar brez težav dopušča, da stotisoče stanovalcev ti lopovi (razen redkih izjem) nekaznovano goljufajo!!! NI NIKOGAR V ...prikaži več TEJ DRŽAVI, KI BI SI UPAL V RESNICI ZAŠČITITI STANOVALCE??? Le zakonodajo bi bilo treba urediti! Upravniki zgradb sploh ne bi smeli imeti dostopa do rezervnega sklada! Denar je od stanovalcev, ki bi znali poskrbeti zanj.

  • Jožef Koprivnikar 16:09 07.marec 2018.

    Pritožba na tramvaj komando bo uspešna,

  • mitja66 10:34 08.marec 2018.

    Zanimivo je, da upravnik pljuva po upravnikih. Kontradikcij je kar nekaj: 1) najprej povedo, da je stvar brezplačna za izvajalce, potem ugotovimo, da izvajalci plačujejo mesečno naročnino 2) izvajalci zagotovo ne bodo javno oddajali ponudbe, kar se lepo vidi tudi ...prikaži veči na portalu - še tista redka povpraševanja imajo 0 ponudb 3) iz izkušenj vem, da ponudnikov ne preverjajo. Preverijo le njihov stalni naslov (kar naj bi bilo zagotovilo za kakovostno izvajanje storitev?)

    • mitja66 10:38 08.marec 2018.

      Mimogrede, konkurenca že dolgo obstaja: mojster, Omisli.si (kjer dejansko preverjajo izvajalce in nudijo celo brezplačno pravno pomoč ob morebitnih zapletih z izvajalci), primerjam, itd. Pozdravljam pa, da se naglas govori o problematiki, ki nedvomno obstaja, t.j. netransparentnost upravnikov. Vsi bi ...prikaži več raje videli, da storitev upravljanja plačamo več (kot avstrijci denimo), saj bo le tako skupna položnica nižja - odprava potrebe po provizijah, zalaganju denarja, odkupom terjatev, itd.

  • mojglas 23:23 07.marec 2018.

    Upravnik ni dolžan izvesti takšnih sanacij, za to se bi moralo posebaj plačati na položnici, pa tega nihče neve, ker te bi še bili lopovi v očeh stanovalcev...Pravi upravnik bo od izvajalca ko že da ponudbo poskušal si izboriti svoj ...prikaži več del, namesto da ga obdrži izvajalec, kateri itak vejo da morajo še 40% si gor dati... Niso si vsi upravniki enaki, ampak tavečji so največje bara**, pa tega narod ne vidi. Mali upravnik - bolj se bo zate trudil! Večjim je treba peruti porezat!

  • Avatar Zala
    Zala 00:18 08.marec 2018.

    Si bom upala zapisati, da je SPL največji odiralec etažnih lastnikov. Niso samo fasade, so tudi bonitete pri zavarovanju objekta. V kolikor v teku leta ni izplačana nobena škoda Triglav (verjetno tudi druge zavarovalnice) upravnikom stavb povrne tudi do 20% ...prikaži več od vplačane premije, ki bi pripadala EL, a jo pospravijo upravniki. Elektro, Energerika in verjetno še kdo upravnikom izplačujejo nagrade. Še sanja se vam ne, kako upravniki lupijo etažne lastnike za upravljanje njihove lastnine.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 22:41 07.marec 2018.

    In kaj se bo zgodilo?? Teh lopovov noben ne bo preganjal saj so odirali Slovence!! To ni kaznivo saj so samo Slovenci!!

  • alen04 08:04 08.marec 2018.

    Živeli 9 let v bloku, pa ne bomo NIKOLI VEČ. Smilijo se mi vsi tisti, ki ne morejo drugam, tistim, ki to ustreza se tukaj verjetno ne oglašajo. Dejstvo je, da se lahko ne vem kakšne vse ukrepe sprejme za ...prikaži več zaščito etažnih lastnikov, vedno se bo našel način kako ljudi ogoljufati. To težavo rešiš le tako, da se preseliš nekam kjer si sam svojega denarja gospodar. V bloku kjer smo živeli je bil upravnik Aktiva, mislim, da je enaka golazen kakor SPL.

  • Avatar Leon
    Leon 15:19 08.marec 2018.

    Živim v državi ,ki dopušča zakonodajo ,da nas upravniki objektov kradejo poštene davkoplačevalce ! To je pravni hegemonizem ! Kaj bo počel Cerar po 1.8.2018 ? Na Univerzah bo lagal slušateljem o ustavnem pravu !

  • Avatar čavez
    čavez 16:04 08.marec 2018.

    Zato pa imajo nekateri klime v stanovanju zastonj, pa apartmaje pri naših lopovskih sosedih itd.

  • penzič 00:58 09.marec 2018.

    Da upravniki kradejo je postala urbana legenda. Upravniki se včasih res obnašajo po svoje, najdejo se tudi takšni, ki res kaj ukradejo, večina pa dela poštena in tako, kot mu lastniki omogočijo. Naj vsak, ki nerga čez upravnike našteje po ...prikaži več imenu kateri so to, pa bomo sešteli koliko jih je. Združenje etažnih lastnikov pa je sestavljeno iz družbic, ki so v svojem bloku v manjšini in so užaljeni, ker ne morejo preglasovati večine za svoj interes. premislite.

  • Peter Hudobivnik 20:23 07.marec 2018.

    Pozabil: ...kot bi smeli

  • Peter Hudobivnik 20:21 07.marec 2018.

    ...zaračunavajo vam več kot bi morali... (Slovenci in slovenščina rec počasi propadamo1)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.