Slovenija
2056 ogledov

Objavljeni daljši posnetki pogovora, ki majejo Vizjakovo teorijo o lepljenki

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jernej65 00:19 09.november 2021.

    Ko hoče tajkun pošteno davke plačat, ga Vizjak prepričuje, da je to kot bi milijone po cesti razmetal. In še par dni nazaj, je ta isti Vizjak zatrjeval, da je delal v dobro države. In tudi danes dela v dobro ...prikaži več države kot recimo Snežič, ki je strokovnjek za izogibanje davkov in je Janšev svetovalec. Ja ti glupi davki. Navadnega državljana bodo pa rubili za 1 euro, če ne bo pravočasno plačal. Tako te svinje mlaskajo po državnem koritu, da čim več pade čez v njihove žepe.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 06:14 09.november 2021.

    Običajen poslovni pogovor politika tipa Vizjak ali kogarkoli iz SDSs ali njihovih satelitov s povprečnim slovenskim tajkunom. Pogovarjata se o milijončkih kot da so vreče krompirja... Tu se vidi tudi kultura besednjaka, ki potrjuje, da gre za navadne primitivne lopove.Tudi ...prikaži več tisti, ki takšne zadeve za večje denarje opravljajo na jahtah, so enaki primitivci in mafijci. In takšni nam vladajo, narod pa nima nobenega demokratičnega vzvoda, da takoj prekine to katastrofo od vodenja države....Butale !!!

  • Albatroz 05:49 09.november 2021.

    Bilo bi vredu še kakšen prisluh slišati. O vsakem jih imajo samo jih lepo varujejo.

  • Avatar Leon
    Leon 12:54 09.november 2021.

    GLUPI NAROD dovoljuje ,da se dogajajo takšne zadeve kot so GLUPI DAVKI .

    • Avatar zoo
      zoo 14:37 09.november 2021.

      Nismo glupi, sistem jih ščiti. Tako so si spisali, da so nedotakljivi. Policija, sodišča itn so njihova, ne naša.

  • Monica_Coleman 15:02 09.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Marie Cankar
    marie3 18:12 09.november 2021.

    Trenutna vlada: Notranji minister - nepreklicno odstopil, pravosodni minister - v postopku zaradi utaje davkov, minister za okolje - plebiscitarni poraz na referendumu, korupcija, gospodarski minister - obvescen o preiskavi in daje navodila s kom se sklepa posle, ministrica za ...prikaži več solstvo - ali sploh obstaja!?, minister za zdravje - odgovoren za zlorabo pravil s cepivi - objektivno odgovoren za smrt, prvi minister - zali narod, blati tuje drzavnike in smesi lastno drzavo…. Zmanjka mi znakov.

  • Stane Adamič 05:03 09.november 2021.

    Kdo je delal prisluhe,lahko predvajaš nezakonite prilepljenke. Kakšen halo je bil ko so Jankoviču zrisali zakonite prisluhe, o zahteva seksa za službo??? Vsi MSM mediji ste bili tiho kot ritke.

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 06:17 09.november 2021.

      Ti bi še Hitlerja javno zagovarjal, če bi bil še živ, in to samo zato, ker je vaš in so mu vaši predniki prisegli.....

    • bogdan76 06:21 09.november 2021.

      lluckss,,tisi zabit rdeč butelj daverjameš ciganu ki krade narodu prazna glava rdeča rit.

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 06:35 09.november 2021.

      Janković sodi v enako skupino lopovov kot Vizjak, da ne bo pomote, Bogdančić...

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 08:26 09.november 2021.

    O tem pogovoru že pišete cel mesec!! Zakaj niste tako dolgo pisali o prisluhu Jankoviča in ga javno objavljali,ko je prodajal službe in stanovanja saamohranilkam za spolne odnose?? Seveda zato,ker je Kučanov prijatelj je bilo to zakonito!? Tukaj pa cel ...prikaži več halo!! Pa kaj je iz tega,če jaz rečem,da so davki glupi med pogovoru v gostilni?? Zato imamo davčno,ki preverja ali so davki plačeni nikakor pa za te stvari niste pristojni polpismeni levaki!!

    • Avatar Marie Cankar
      marie3 17:54 09.november 2021.

      Relativizacija s kazanjem na druge, kaze zgolj na to, da ste brez argumentov. Ko je sodnica v zaprtem krogu negativno komentirala Janso, je ostala brez funkcije pozneje pa je dala se odpoved. Minimum politicne higijene bi bil da minister, ki ...prikaži več se direktno vpleta v posle z drzavno lastnino in daje obljube za kontra usluge, nenudoma odstopi! No bomo videli kako bo reagiral NSi, glede na zadnje poteze v energetiki, bo verjetno ze nasel zagovor za Vizjaka.

  • bogdan76 06:19 09.november 2021.

    Kako jemožno dalahko sestavijo poročilo samo med vikendom jeprišel napomoč tudi Kos ker Cirman in smetarski lobiji nemorejo več ustaviti zakona.

  • DasAuto 02:58 09.november 2021.

    Pa saj glede na to, koliko je lačna država, skoraj verjamem da je hotel le dobro. Brez takih mahinacij bi že ogromno ljudi propadlo, kar bi posledično pomenilo povišanje brezposelnosti, večji strošek za proračun itn...Dejstvo je, da so pri takih ...prikaži več situacijah popolnoma enaki tako levi, kot desni, beli ali rdeči, pač bilo kateri so zraven...ob vsem tem sr*nju samo upam, da bom lahko obdržal svojo službo in bil sam sebi finančno zadosten...

    • Avatar Marie Cankar
      marie3 18:01 09.november 2021.

      S takim nacinom razmisljanja, posplosevanjem in kazanjem s prstom na vse, boste kmalu brez drzave, za sluzbo vam bo se najmanj mar, boste delali za mezdo pri kaki multinacionalki. Niso vsi isti! Tako kot sds-ovci in njihove oprode teptajo vse ...prikaži veče demokraticne, kulturne in vsakrsne standarde, jih ni se nihce, zgolj ugibamo lahko, ce ni bilo morda tako v najbolj trdih casih jugoslovanskega komunizma, proti kateremu imajo ravno tile jansisti (fasisti) najvec za povedat.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.