Šport /sport/nogomet
87 ogledov

Alex Ferguson: "Ali izgledam, kot da si bom rezal žile?"

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • JackD 17:33 10.maj 2013.

    "Včasih imaš glasnega soseda. Nič ne moreš storiti glede tega. Vedno bodo glasni." Tako je. Navijači Cityja so glasni. Navijači Uniteda pač ne. In nikoli ne bodo. Če je od 80k navijačev na stadionu 65k Japončkov in Kitajčkov ...prikaži več z iPadi, iPhoni in drugimi iSranji v rokah, pač ne morejo biti glasni. Gre za povsem drugačno kulturo. Tistih 1000 navijačev Uniteda, ki prihaja iz Manchestra in okolice, pa pač ne more narediti vzdušja na tako velikem štadionu. Potem pa rabijo strokovnjake za zvok ali karkoli že.

  • henry 18:10 10.maj 2013.

    Sicer sem v času bivanja v Londonu (dobra 3 leta) "vzljubil" Arsenal, ampak da pa nekdo napiše, da navijači Uniteda niso glasni, je pa smešno :) Bil sem na vseh stadionih top 5 klubov (Arsenal, Chelsea, United, Tottenham in Liverpool), ...prikaži več ampak na OT je bilo vzdušje najboljše. Res je, da je bilo to pred razširitvijo stadiona, takrat je še bil tudi Highbury, ampak definitivno pa lahko rečem, da je bilo vzdušje na Traffordu najboljše. Od takrat je sicer minilo že kar precej (med leti 1998 in 2001), nazadnje sem bil pa v Angliji na tekmi predlani, pa lahko rečem, da je vzdušje na Emiratesu precej slabše, če ga primerjam s Highburyem. Globalizacija dela svoje, cene vstopnic pa letijo v nebo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.