Slovenija
6411 ogledov

Ali lahko v Sloveniji na trenutke zmanjka vode?

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 08:32 31.julij 2022.

    kot prvo večina vasi nima zbiranja meteorne vode v sistem, na tak način bi lahko polnili zbiralnike vode za kmetijstvo. kot drugo, če je subvencija za fotovoltaiko, pa bi se dalo uredit tudi za zbiranje deževnice. pri zgrajenih hišah je ...prikaži več kar težko napeljat še eno napeljavo recimo za wc-je. bi se pa dalo uredit v kleti pralnico in bi se preko filtrov lahko uporabljal vsaj pralni stroj in pa za zalivanje vrta. čist simpl bi bilo da se vse odpadne cisterne izindustrije prećisti in da v uporabo.

  • Avatar luckyss
    luckyss 09:09 31.julij 2022.

    Problem je v tem, da naš spomin na sušo traja le do prvih poplav...https://old.delo.si/novice/slovenija/susa-ndash-stoletna-stalnica-ki-nas-vedno-znova-preseneti.html

  • bobubob 08:07 31.julij 2022.

    Za tuširanje v 13. nadstropju ljubljanske stolpnice jo bo zmanjkalo nazadnje. Gozdovi pa se sušijo, njive so suhe že dolgo, podtalnica skorajda ne more biti nižja, reke so na bio minimumu...Seveda je segrevanje ampak ZAKAJ? Zato, ker zlorabljajo prave vzroke ...prikaži več za svoje cilje, lažejo enako kot pri cepljenju. Ja, spreminjajo vreme, vsak dan delajo na gradnji npr. anticiklonov. Dokazov dovolj, kdor jih želi videti. Ampak dokler je špar poln živil, morje pa toplo, žurajmo. Vpili bomo kasneje. ČE.

  • Jennifer_Land 12:18 31.julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij ........>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

  • Friderik1950 15:30 31.julij 2022.

    Na naših ministrstvih pač teoretično iz knjig za šesti, kvečjemu za sedmi razred. Malokdo kaj ratume, posebej še, kar se tiče prirode. Ribiči vemo, da vode izginjajo oziroma usihajo, so pa tudi vedno bolj onesnažene. Ko sem pred desetletji v ...prikaži večv eni od gostiln v Slovenskih goricah rekel, da bo tam čez trideset let Arizona, skale, kače in kaktusi, so me skoraj vrgli iz gostilne, danes pa glede na položaj nismo daleč od tega.

  • Kmodri 20:37 31.julij 2022.

    Voda iz pralnega in dušilnega stroja sta toksični zaradi detergentov in polna mikro plastike, zato je neprimerna za uživanje ali zalivanje rastlin. Da ne bi komu prišlo na misel, da bi sivo vodo uporabljal za prej omenjena namena! Budale ministrske za tak nasvet!

  • eminenca 19:20 31.julij 2022.

    v takih in podobnih primerih najraje poslušam primitivce, ki takoj začnejo s tem "sami smo si krivi" ... kako lahko navadni državljani vplivamo na padavine, na sušo, na vročino in na vso to zmešano nemormalno vreme ... elita, ki uničuje ...prikaži več planet nas hoče istradat in uničit-psihično in fizično to je mučenje prebivalcev planeta, ki se vsako leto stopnuje

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.