Slovenija
74 ogledov

Ambrožič ne bo odstopil

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Bizgec 13:33 30.julij 2012.

    Kam pa pridemo, ce v Sloveniji poslanec odstopi zaradi tako nepomembne zadeve, kot je prepisana magistrska naloga? To se pa ja ne bo zgodilo!

  • mrki 13:59 30.julij 2012.

    Resnično pogrešam Mirka Mayerja - A Kanal, Suzano Perman - POP TV in Mojco šetinc Pašek - RTV SLO !??? ali jih je kdo videl !??? ker jih noben dan ni nikjer v bližini gospoda Ambrožiča ( Pingvinska Stranka ) ...prikaži več , predvidevam, da so se ali izgubili v vesolju ali pa jih je Car Zoki dal pod ključ!!

  • Trsten 13:16 30.julij 2012.

    Kaj pa če je avtorica diplomske naloge prepisala od tegale pingvinčka Ambrožiča. Dej Zoki zaščiti te svoje pingvinčke, drugače boš ostal brez svojih podanikov. Zoki: me pa zanima kako si ti lahko diplomiral na ekonomski fakulteti in ne obvadaš ...prikaži več nobenega tujega jezika, razen slovenščine. Materin jezik uporabljaš itak samo takrat ko koga pošljej v PM li v ku.....

  • Bor Pirs 13:41 30.julij 2012.

    Pozdravljen!Še danes se pridruži tej [b]novi igri[/b] in [b]pomagaj Sloveniji[/b] v boju proti sovražnikom.To je spletna igra, kjer lahko postanete [i]podjetnik[/i], [i]vojak[/i], [i]politik[/i] ali celo [i]predsednik[/i]. V igri lahko izdajate časopis, odprete svoje podjetje ter zaposlujete ostale uporabnike. ...prikaži več V tej igri ni mogoč nakup »[u]golda[/u]« s katerim lahko kupujete hrano, orožje ter odpirate podjetja zato je igra je igra [b]enakovredna za vse igralce[/b].Trenutno v Sloveniji sodeluje slabih [i]550 ljudi[/i]. trenutno največja država, Poljska, ki jih ima trenutno [i]več kot 3 tisoč[/i]! Slovenija ima zelo velik potencial in za razcvet potrebuje le več ljudi. Zato vas vabimo, da se nam pridružite pod povezavo: http://e-sim.org/lan.7492/ in pomagajte Sloveniji še danes!~WE CAN MAKE THE WORLD STOP~ [i]Če nimate namena igrati prosim pridite vsaj do lvl 7 (par dni igranja, po 3min na dan), da pomagate državi pri razvoju.[/i]

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.