Svet
9882 ogledov

Ameriški glavni poveljnik priznal: "Letos bo Ruse ..."

Komentarjev 32
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 20:37 20.januar 2023.

    Pa, pa ZDA in naivni sateliti.. Kaj so mislili, da so Rusi papirnati tiger.

  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 21:24 20.januar 2023.

    Ne letos nikoli več, kar so zasedli, to je itak njihovo in bodo na svojem ostali. Rusi niso Iračani ali Libijci... Pa še tam so jih dobili po pi... Tu pa itak nimajo jajc in so naplahtali z zelenci Zelenskega ...prikaži več in njegove podrepnike. Boj do zadnjega Ukrainca in uničenje države....

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 03:08 21.januar 2023.

      Doslej je bil Vietnam največja vojaška sramota, poslej bo to Ukrajina..

  • Pišmevuh 13:20 21.januar 2023.

    Kdaj pa te grejo amerigosi iz Sirije?

  • QSprm 14:48 21.januar 2023.

    Kako se "sprevraca v katastrofo za rusijo" bojo tile pateticni bebecki govorili tudi se tedaj, ko bo rusija v kijevu in odesi. Cesar se ocitno se najbolj zavedajo ravno nemci. Ne zelijo si docakat dan, ko bo treba razmislajt kako ...prikaži več ustavit ruske tanke pred berlinom. Kajti zgodovina ima to zoprno lastnost da se rada ponavalja.

  • jakec1575 21:36 20.januar 2023.

    Rusi so s prikljicitvijo ozemelj prekrsili UNovo povelje. 3kljucne postulate. Od sedaj pravila ne veljajo vec. Odprli so pandorino skrinjo ozemeljskih vojn. Pri cemer sploh ne gre za rdeco crto ampak imperializem. Rusija je vedno gradila imperij preko trupel svojih ...prikaži več manjsinj. Vso zgodovino.

    • SlavkoKrizman 22:48 20.januar 2023.

      koliko UN-ovih povelij so prekršili amerikanosi? prašam za prjatla..

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 02:51 21.januar 2023.

      Rusi niso naredili ničesar kar ne bi ZDA že večkrat in to bistveno bolj kruto do civilistov kot to počnejo Rusi.. Poleg tega posredujejo zaradi zatiranje svojih sonarodnjakov v sosednji državi..ZDA posredujejo po celem svetu izključno zaradi ekonomskih interesov ali ...prikaži veči drugače rečeno * ropajo po celem svetu..

    • Gartner54 17:32 21.januar 2023.

      jakec1575 - malo si pozabil na Kosovo, kjer so Amiji odprli Pandorino skrinjico in pokazali, kako se lahko odcepi država. Točno to so želeli v Donbasu, ampak tukaj pa so pravila kar naenkrat drugačna. Pravica je za vse, ali pa ...prikaži veča za nikogar. Rusija bo v tej vojni zmagala, ker je pravica na njihovi strani in v Donbasu živijo Rusi, ki ne želijo ukrajinskega fašizma.

  • Jernej65 00:36 21.januar 2023.

    Na dolgi rok se Putinu ta vojna ne bo obrestovala, pa bilo kako se konča. Rusijo čakajo težka leta, saj bo izolirana od sveta in embargo ostalega dela sveta in stroški za vojno bodo počasi začeli Rusijo potapljati, še dolgo ...prikaži več si ne bo opomogla. Evropa je vse manj odvisna od njegovih energentov, ne more je več izsiljevati in je razbiti, tako kot si je predstavljal. Pred vojno je bila druga velesila, sedaj že drvi proti kameni dobi.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 03:00 21.januar 2023.

      To ne drži. Države BRICSa so vodilna svetovna ekonomsko vojaška sila. Indija se je ponudila, da odkupi VSE ruske viške in gradnja naftovoda že poteka. Ruske naftne družbe pa so s profitom od večjih cen nafte zgradile naftovod do Kitajske..Celo ...prikaži večlo do nedavnega velika prijateljica ZDA, Savdska Arabija je je pridružila Rusiji pri BRICS...Izgublja le Evropa poceni energetiko in s tem gospodarsko konkurenčnost. Žal se nam obetajo slabi časi, tudi zaradi tebi podobnih kretenov, ki "sankcije" podpirajo

    • Jernej65 08:02 21.januar 2023.

      Lahko obračaš številke kakor hočeš. Nemčiji gre bolje, kot se je predvidevalo in sploh ne bo zapadla v recesijo, Rusija je že zdavnaj. Drži Rusi pospešeno izvažajo plin in nafto na Kitajsko in v Indijo. A pozabil si povedati po ...prikaži več kakšnih cenah. Nafte jim nobeden noče več plačati nad 60 evrov. Obdobje visokih cen njihovih energentov so mimo. Na dolgi rok Rusija ne bo zdržala takšnega pritiska. Na Evropo ma vse manjši vpliv. Sem srečen, da nas je v Sloveniji večina kretenov, ti pa kar sanjaj Ruse.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 08:39 21.januar 2023.

      Vodja zunanjepolitičnega odbora Alternative za Nemčijo (AfD) in poslanec bundestaga Petar Bistron je dejal, da bi moral Berlin opustiti sedanjo politiko do Ukrajine. Navedel je, da je Nemčija že poskušala napasti Rusijo s tanki, a se je končalo z ruskimi ...prikaži več tanki v Berlinu. "Tega se morate spomniti vsako jutro," je dejal nemškim poslancem.

    • Jernej65 09:17 21.januar 2023.

      To kar je takrat počela Nemčija, sedaj dela Rusija. Vloge so zamenjane, tega pa on ni omenil.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 09:36 21.januar 2023.

      V sklopu redne vojske Ukrajine so tudi uradno nacistične enote...Rusi se borijo za iste cilje proti istemu sovražniku..

    • Jernej65 10:51 21.januar 2023.

      Ne me basat. Nacistov je po celem svetu še kar veliko. Tudi v Rusiji jih ne manjka, samo definirajo se nekoliko drugače. Vsaka vojna se začne z nekim obtoževanjem nekoga. Še zdaleč ne trdim, da so Ukrajinci čisto nedolžni, vendar ...prikaži več je Putin šel v tem primeru enostavno predaleč in to ga bo ogromno stalo. Toliko žrtev, kot je sedaj on povzročil na obeh straneh, nikakor ne opravičuje te vojne, ker rešil ne bo enostavno nič. Čeprav celo obdrži zasedena območja, je to pirova zmaga.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 11:07 21.januar 2023.

      Ne seri ..NATO je samo v Iraku pobil pol milijona otrok, kar tako, ker je lahko.. Pa so bile riti tvoje vrste tiho.. Bile ste tiho ko so ukrajinski nacisti pobijali ruske otroke v Ukrajini.. In sedaj si dovoliš lajati...kreten ...prikaži več hinavski.....http://www.1world1way.com/coach/terracts-major_alley-of-angels.html

    • Jernej65 11:23 21.januar 2023.

      No zopet si zapadel v dilerij. S takim bedakom je pa res nesmiselno polemizirati. Stalinove milijonske žrtve v Ukrajini so pa kar mimogrede, a ne. Glede lajanja si pa še enkrat preberi svoj komentar in se zazri v tvojo predstavitveno ...prikaži več sliko. Ko spoznaš, da si v slepi ulici, smo pač vsi, ki te stisnemo v kot, kreteni. No pa naj bo, če si zaradi tega boj srečen v svoji smrdljivi luknji.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 11:29 21.januar 2023.

      Kretren, kje si sedaj Stalina izkopal... Komentiraj raje pobite otroke, licemerec pritlehni..

    • Jernej65 12:06 21.januar 2023.

      Da ti ne bo kri zavrela. Med milijoni mrtvih Ukrajincev, je bilo tudi kakšen milijon otrok, a ne.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 12:08 21.januar 2023.

      Ampak si res kreten, boš šel do svojih prednikov Neandertalcev nazaj gledat kdo je koga na tem področju pobijal ?!

    • Jernej65 13:07 21.januar 2023.

      Začel si ti. Že od vsega začetka sem usmerjen v to kar se dogaja tu in zdaj. Hodit nazaj v preteklost in upravičevati grozodejstva enega z grozodejstvom drugeg nima smisla. Preberi si redosled najine debate, kdo je začel hodit nazaj ...prikaži več v zgodovino. Lahko greva do Ruskih carjev in še nazaj, do naseljevanja Amerike, poboja indijancev. In kaj bova ugotovila. Da je bilo podobne morije, kot jo sedaj uprizarja Putin, še in še, na obeh straneh. Tu je debata o zmešanem Putinu, a ne.

  • Kmodri 23:40 20.januar 2023.

    Tudi ZDA imajo precej masla na glavi. Vendar, če moram izbirati med dvema slabima sistemoma, rajši izberem zahodni tip demokracije, kot diktaturo vzhodnega tipa. Vojna bo še nekaj časa traja, vendar se je Putin vštel. Lahko bi obdržal Krim, ki ...prikaži več ga bo verjetno tudi izgubil.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 03:06 21.januar 2023.

      Sam ne vidiš, da živiš v diktaturi. Podpiramo vojno, ki nas bo gospodarsko uničila in verjetno povzročila propad EU in če bomo imeli srečo "le" lokalne vojne..Nas bodo "posvojile" večje države kot je to že bilo v zgodovini..Morali bi se ...prikaži več odločiti za mir in za to, da to ni naša vojna..

    • Kmodri 16:13 21.januar 2023.

      Dokler je zaradi svobode govora in izražanja stališč tvojih in mojih ne preganjajo ali celo zaprejo, je to demokracija zahodnega tipa in diktatura. Če ti je toliko do tega, da ne podpira Slovenija vojno v Ukrajini organiziran referendum.

    • Kmodri 16:14 21.januar 2023.

      pardon, ni diktatura.

    • Kmodri 16:26 21.januar 2023.

      Sam se tudi zavzemam za mir. Naši politiki bi morali preden podprejo vojno, zahtevati od zaveznikov, da nam zagotovijo energete po ceni, ki jih je dobavljala Rusija, sicer pa naj bi razglasili nevtralnost.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 17:12 21.januar 2023.

      A ko bi nam priskrbeli poceni energente pa se lahko gredo vojno...Ti si pa res za mir bedanc pritlehen..

    • Kmodri 20:58 21.januar 2023.

      Ti si pa rusofil In apologet Putina.

    • LukaMB 20:13 22.januar 2023.

      Kmodri - mi lahko pojasniš ti "pametni stvor" v kakšnem sistemu živimo Evropejci v Evropski uniji, ko brez referendumov par osebkov (narkomanov, hedonistov brez otrok in lgbt podpornikov) v EU parlamentu odloči v imenu 300+ milijonov Evropejcev, da se Rusom ...prikaži več da sankcije in da se Rusom da športne sankcije ter da se pomaga državi, ki ni v NATO in ne v EU z orožjem ter da se pri tem blokira ruski gas, da Evropejci stradamo in preveč plačujemo za energente. Ali ni to huje od totalitarizma?Kaj praviš?

    • LukaMB 20:15 22.januar 2023.

      Recimo Kmodri, kakšen "apologet" za EU boš sedaj našel? Da vidimo, kako deluje ta intel chip v tvoji riti.

    • LukaMB 20:15 22.januar 2023.

      Nazadnje kar vem in kar se spomnem je to, da ni bilo nobenih referendumov o tako pomembnih vprašanjih in mi se gremo nekakšno "demokracijo", sam Hrvaški minister pa pravi, da EU dela s Hrvaško kot z "retardiranim otrokom". A ti je vsaj to jasno?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.