Avto /avto/avto-nasveti

Katere gume izbrati po 15. marcu? To so zmagovalci!

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • v6 10:45 26.februar 2026.

kaj pa SAVA, domačega konja se mora zaščitit, dokler ni dober in nič omenjat?

StarMačk 11:39 26.februar 2026.

Menim, da je na našem trgu Sava najboljše povprečje kvalitete in cene in si je kot taka že ustvarila ime, ki najbrž ne potrebuje extra reklame!? Bi rekel, da je v Sloveniji za njih reklama od ust do ust boljša ...prikaži več popotnica od tovrstnih testiranj!? Zato je verjetno za Goodyear iz ekonomskega in praktičnega vidika bolj pametno sredstva za program pneumatik Sava nameniti tujemu trgu, kot sta npr. srednja Evropa in Balkan!?

• bandit 10:16 26.februar 2026.

Zavorne poti merite in ne vem kaj še. Mogoče še sponzorje. Kaj pa reakcijki časi voznikov? To je čas ko zagledaš nevarnost in ukrepaš. nekje sem zasledil da je reakcijski čas pri 70 letniku in odvisniku od telefona 20 letniku popolnoma enak.

• bandit 10:19 26.februar 2026.

Pa še nekaj. Včeraj sem potoval po AC od KP do LJ. Ena kura je vozila 150, nakar 100, nakar 80 in zopet gas. Ker sem se je bal sem jo na delu ko je bila na voznem pasu prehitel ...prikaži več in pogledal kaj dela. SMS je pisala, telefon je imela med nogami. Ma bežte nekam.

StarMačk 11:14 26.februar 2026.

Občutek imam, da je na cesti še vedno več prisotna dimenzija 215/55 17, kot testirana 225/50 17!? Sicer pa so Continetal, Michelin, Goodyear, Bridgestone nekakšna stalnica znamk najvišje dostopne varnosti na cesti... Nekoč sta na nivoju bila še Dunlop in ...prikaži več Nokian, ampak Goodyear prvemu namenja večinoma le še moto program, Finci pa za osebna vozila očitno preferirajo samo zimo, Pirelli vztrajno napreduje, Firestone je del koncerna Bridgestone tako, da niti ni presenečenje, pogrešam pa Yokohamo...

• bandit 15:09 26.februar 2026.

Se strinjam s tistimi dimenzijami 215//55-17. Osebno imam dobre izkušnje z Unirojal rain expert in Kumho Ecsta, oznake za mokro A, za porabo goriva pa je lahko tudi C. Če te oznake resnično držijo in so bile testirane.

• odti711 12:40 26.februar 2026.

Povečajte svoj реnis za vsaj 10 cm v samo 30 dneh, dosezite trdno еrеkcijо in poskrbite, da bo vaša punca dosegla vrhunec vsaj 5-krat zapored:==---> https://da.gd/bigpen

StarMačk 14:50 26.februar 2026.

Daj spizdi že enkrat v svojo fukojebino, hebo ti pes mater!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.