Zdravje /zdravje/aktualno
9146 ogledov

Pošlješ jim napotnico, nato pa še mesece čakaš na datum

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wingspan15 09:56 29.avgust 2017.

    Praksa nevrološkega oddelka v šemeterski bolnišnici. Lansko leto septembra je bila poslana napotnica. Do danes še nimamo datuma pregleda. Vneseš ime in priimek specialista v Google, pa ti pokaže zasebno ambulanto pet dni v tednu, Dva dni pa dela kot ...prikaži več specialist. Za bruhat. Igranje s človeškimi življenji in zdravjem.

  • mymind 13:05 29.avgust 2017.

    Enako v Trbovljah.. že pol leta ni datuma?!

  • smejka 16:53 29.avgust 2017.

    Koliko časa čaka na pregled Pahor, Cerar, Brglez?....Se bojim,da jih doktorji čakajo, zato nimajo časa za nas, ki vse to financiramo.

  • Skipi 17:41 29.avgust 2017.

    Meni se je to zgodilo v Valdoltri, še ko sem klical tja in jim povedal da to ni po zakonu mi je gospa na drugi strani odgovorila da pač oni to tako delajo in konec.....

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:45 29.avgust 2017.

    Ljubi moji sodržavljani ne jokajte,očitno še niste dojeli,da so pacienti le balast za ranocelnike,ki jih morajo za"borne" plače celo zdraviti?Milojka je lepo skrajšala čakalne vrste in povečale že tako borne plače ranocelnikom z delom ob sobotah.Lepo vas prosim,ker ranocelnik pa ...prikaži več še dela čez vikende,saj še med tednom nimajo časa za paciente.Dokler bo ta ženska minister za zdravstvo,tolk časa bomo državljani ujetniki požrešnih ranocelnikov in njihovega vodja sindikata gospoda Koštrunojebca!

  • Johny 21:07 29.avgust 2017.

    Meni je Medicor v Ljubljani po več klicih, po več priporočenih pismih in še po večkratnem preverjanju preko e-pošte po 4 mesecih od poslane napotnice (priporočeno), sporočil, da moje napotnice sploh niso prejeli! In še, da tudi če bi jo ...prikaži več prejeli teh preiskav več ne opravljajo za zunanje stranke!

  • kontrahan 07:29 30.avgust 2017.

    Na vseh področjih je ena sama kradljiva banda. Navadni občani smo pa za njih kolateralna škoda. Lepo je en napisal. Koliko časa čaka na pregled Pahor, Cerar, Brglez in ostali priskledniki. Nič od njih ne pade, pa so zavarovani kot medvedje.

  • mph 17:37 29.avgust 2017.

    Nedopustno je, da morajo državljani tako dolgo čakat, ne pa ta bedarija z napotnicami in datumi. Pa kaj misli ta, da bo dobila isti dan termin čez 1 teden, če pa se ve kakšne so čakalne dobe. Meni so lepo ...prikaži več pojasnili, da dobim cca. mesec prej in približno kdaj, urnikov pa ne odpirajo po leto ali dve naprej, kar je logično. Ja, super, če bi prej prišli na vrsto, ni pa to krivda zdravnikov ali sester za take čakalne dobe.

    • res.no 23:22 29.avgust 2017.

      Tebi pa kar nekaj stvari ni jasnih takih osnovnih logicnih...dolzni so te vpisati takoj na seznam cakanja... ker sicer gre za preskakovanje vrst in krsenje pravic... sama logika pove ce je podana cakalna doba v dnevih je potem logicno podan ...prikaži več tudi urnik dela amb.In ta logicno je znan. In torej vse to je znano, znano je tudi dejstvo, da so te dolzni vpisati... napotnica je denar... in ce to vzamejo so dolzni dati takoj datum pregleda, ki je skladen z objavljeno čakalno dobo. Brez glupih izgovorov.

    • res.no 23:25 29.avgust 2017.

      Pa se zahtevanje napotnice vnaprej in potem izgovarjanje, da je niso dobili je navadna kraja denarja iz zdr. Blagajne.. ker oni bodo lepo tako napotnico vnovcili in dobili placano za pregled, ki ga dejansko nido opravili pacientu, ker so se ...prikaži več mu zlagali, da ni napotnice in ga torej niso hoteli sprejeti...to do gnile prakse v nasem zdravstvu ocitno

  • francelj 11:15 30.avgust 2017.

    Ko sem se prijavil na preiskavo v SB Izola, ob izročitvi napotnice nisem dobil datuma, češ da tiste sestre, ki se ukvarja s tem, trenutno ni tam, in da bom dobil datum po pošti. Po mesecu ali dveh sem telefoniral ...prikaži več in povedal, da mi je čisto jasno, da datuma ne dobim zato, ker goljufajo in bolnike, ki se prijavijo za menoj, uvrščajo pred mene. Po še nekaj dneh ali tednih (natančno se ne spomnim) čakanja sem končno dobil datum. Vse v tej prekleti "državi" je goljufija, s čakalnimi vrstami vred!

  • McClain 21:26 06.september 2017.

    in potem te ti kreteni poklicejo po treh mesecih ob pol treh popoldne da naj prides naslednje jutro ob 7h v Ljubljano. Preverjeno pri sodelavcu vceraj. Kreteni nesposobni. Imejte svojo ambulanto in se takole zajebavajte, boste v dveh tednih na zavodu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.