Šport
63 ogledov

Armstrong ostal brez vseh sedmih zmag

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • pravaresnica123 20:09 24.avgust 2012.

    Pravilna odočitev! Kaj se bo bodel z prdonjami ki kolesa verjetno tud zajahat ne znajo. Poleg tega pa je poln steoridov in prepovedanih poživil že vsak kolesar do 30-ega mesta na občinskem tekmovanju na katerem je mimogrede nagrada pokal velik ...prikaži več 15 cm in pol kranjske z gorčico in žemjo!!!

  • wolfyy 21:37 24.avgust 2012.

    ostal bo pa največji! čeprav je jemal poživila in vse...vprašanje: kdo je zmožen prevoziti 300km vsak dan na vrhunski ravni na normalni hrani? vse tiste energijske tablice in to so zame vse poživila, katerih se ne dotaknem, pa če imam ...prikaži več jutri za umret.skratka...bil je največkrat testiran kolesar in vsi vzorci so bili na takratnih testih negativni. če se danes kontrolira tudi na druge snovi pač se, takrat se ni. pri F1 se tudi sredi sezone zmislijo prepovedat neko zadevo, pa zato moštvom še ne poberejo zmag za nazaj. red bullu so očitali vse mogoče 2 sezoni nazaj in vedno so prestali teste, pol pa seveda sredi sezone spremenit teste in je avto kar naenkrat postal nelegalen, ampak zmage so kljub temu ostale.in komu bodo sedaj pripisali zmage na touru? drugo uvrščenim...ah ne so že padli na testih...tretje uvrščenim...hell tej so tud padli... najbolje da tam en tam pri repu dobi zmago, jutri se začne pa nova zgodba. gremo gledat kdo je zmagal na touru 60 let nazaj in

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.