Avto /avto/testi
3375 ogledov

Audi A6 ultra porabi malo, a ne 4,5 litra

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • STF 11:07 16.junij 2015.

    Testi novinarjev so najmanj merodajni za porabo od vsega. Seveda ko dobilo avto sitijo do konca, ker a. ni njihov in jih bolib. ga morajo "probat" ker je na testuSeveda je potem poraba ...prikaži več astronomska. Osebno ti spravim vozilo, ki ima porabo 7 brez problema na 12. Ga pa spravim tudi na 6.5 ce se res potrudim.Tko da, tok o testih in porabi..

  • 4krogci 16:28 16.junij 2015.

    v službi si ga lastimo. Glede porabe pa tko: ce izklopis klimo,radio,prezracevanje,masazo,gretje sedezev in si na podezelski cesti ima porabo 4,8l, oz. z vklopljeno klimo in 4 osebe v njemu 5,2l, kar je za tak avto zelo dobra poraba. zal ...prikaži večzal pa ta motor ni narejen za preganjanje po AC in zato če si veliko na njej se bolj splača poseci po 3.0 tdi motorju. Je pa poraba po 5 mescih uporabe in prevozenih 25 0000km z različnimi šoferji in razlicno sopotnikov,pritljage,... 6.0l od tega da avto vidi vse od prelazov,veliko avtoceste in mestne voznje in tudi v razlicnih vremenskih razmerah. Tko da za tak avto res lahko rečem da ma kr spodobno porabo. Sam bi vsekakor raje posegel po 3.0 in quattrotu, ma če bi mi ga kdo šenku se ga pa vsekakor nebi branu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.