Zdravje
23551 ogledov

Avstrija: Novo glede obveznega cepljenja

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss
    luckyss 16:00 23.junij 2022.

    Še "pomnite tovariši", ki ste se mi režali, ko sem tu napisal, da Avstrija ne bo prakticirala obveznega cepljenja ?!....Zadeve niso tako preproste.. Cepljenje proti Covidu mora najprej priti na listo obveznih cepljenj, za to pa je treba izpolnjevati določene ...prikaži več pogoje, med drugim tudi določen procent smrtnosti in učinkovitost cepiv, itd.....Kot sem takrat napisal : "Lahko se uvede le prisilno cepljenje, to pa je možno le v totalni diktaturi"...Janez je bil v tem smislu na dobri poti, Orban je še...

    • Ender3 18:00 23.junij 2022.

      luckyss👍jaz in @MS sva imela pravo besedno vojno na to temo. In koliko časa so sosedi rabili, da so to spoznali. Verjamem pa, da bodo v jeseni zopet pritiski na cepljenje ampak ne, v smislu dolgotrajne zaščite, bolj bo želja ...prikaži več WHO in farmacevtov po lahkih in dobrih zaslužkih.

    • Avatar luckyss
      luckyss 18:06 23.junij 2022.

      Ja, se spomnim teh kretenov, ki so takoj po cepljenju doživljali orgazme ob avstrijskem "obveznem cepljenju"....Mislim, da se bo WHO odločila (vsilila) za nekakšno preventivno cepljenje, ki bo poleg Covida hkrati tudi proti gripi, verjetno dvakrat letno za začetek, da ...prikaži več se ovce ne bunijo preveč...Za sprotno paniko pa bodo opice...

  • Avatar pantani
    pantani 07:12 24.junij 2022.

    Lažnivi članki,lažnivih novinarjev!!! Smrt vsem podpornikom korona agende!!!

  • lovro4 12:55 26.junij 2022.

    Prisilno cepljenje je umor. Sploh pri smrtnosti gripe 0,2% in pri 32 000 mrtih zaradi zvarka. Vir: EMA EUDRAVIGILANCE.

  • lovro4 12:58 26.junij 2022.

    V UK pa so nehali objavljati podatke, ker se že vidi, da imajo trikrat nabodeni AIDS. Podobno so v Srbiji že zaznali 30% povečanje HIV pozitivnih. Naši kriminalci o tem seveda ne govorijo.

  • lovro4 12:53 26.junij 2022.

    Samoobramba je naravna pravica, vtkana v gene slehernega živega bitja. Noben usran zakon nobene usrane države je ne more ukiniti. Če me slučajno nasilno nabodejo s strupom,nabodejo, bom z veseljem izvedel prekoračeni silobran in obiskal nekaj ljudi. Ali njihovih družin, prav vseeno mi bo.

  • Avatar MS
    MS 17:56 23.junij 2022.

    luckyss, seveda pomnimo! Smejali smo se ti takrat in smejemo se ti sedaj ker ne razumeš niti najbolj preprostega besedila v zgornjem članku! => " Obvezno cepljenje so v Avstriji uvedli in ZAČELI IZVAJATI FEBRUARJA, s čimer je Avstrija kot ...prikaži večt prva država v EU UVEDLA OBVEZNO CEPLJENJE . V Avstriji pa bo sedaj ukinjeno obvezno cepljenje proti covidu. To je danes na Dunaju sporočil minister za zdravje Johannes Rauch. LOL LOL

    • Avatar luckyss
      luckyss 05:35 24.junij 2022.

      "Prvotni načrt je predvideval, da bi od 15. marca dalje v Avstriji vsakomur, ki bi zavrnil cepljenje, grozila kazen do 3600 evrov"......Ponavljam za specialne kretene tvojega kova....Avstrija nikoli ni PRAKTICIRALA obveznega ceoljenja, torej ni izrekla tudi nobene kazni na tej ...prikaži večj osnovi !! Sprejeli so datum od kdaj bo obvezno cepljenje veljalo, vendar do implementacije tega nikoli ni prišlo....Ker je seveda protiustavno in bi jih prvi kaznovani uspešno toži,l..podobno kot bi bilo to pri nas...

    • Avatar pantani
      pantani 07:16 24.junij 2022.

      MS,ko ti zmanjka argumentov,ovca butasta!!!

    • Avatar MS
      MS 10:59 24.junij 2022.

      1) Obvezno cepljenje so v Avstriji uvedli IN ZAČELI IZVAJATI februarja, s čimer je Avstrija kot prva država v EU uvedla obvezno cepljenje proti covidu. Odločitev so podprle vse parlamentarne stranke, razen desnih svobodnjakov FPÖ. ==> 2) V Avstriji BO ...prikaži večO UKINJENO obvezno cepljenje proti covidu, je danes na Dunaju sporočil minister za zdravje Johannes Rauch ==> 3) Vprašanje za antivax-kretene: Kako je možno nekaj UKINITI kar se po vašem nikoli ni IZVAJALO ???

    • Avatar pantani
      pantani 11:23 24.junij 2022.

      Seveda se ni izvajalo kreten,ker je bil rok za začetek izvedbe obveznega cepljenja 15. marec in ne februar!!!

    • Avatar MS
      MS 11:51 24.junij 2022.

      Pantaniju je očitno lažje zabiti v rit kot v glavo! => Obvezno cepljenje so v Avstriji dejansko uvedli in ZAČELI IZVAJATI FEBRUARJA! Penaliziranje tistih ki bi cepljenje odklonili pa je bilo določeno od 15. marca dalje! In še enkrat vprašanje ...prikaži veče za covid-kretene==> Kako je možno nekaj UKINITI kar se po vašem nikoli ni IZVAJALO ??? ==> Čakamo tvojo "veleumno" razlago!

    • Avatar MS
      MS 13:07 24.junij 2022.

      Pantaniiiiiiii............

    • Avatar MS
      MS 13:14 24.junij 2022.

      Lukiiiiiiiič..........

    • Avatar pantani
      pantani 13:48 24.junij 2022.

      Dejstvo je,da so ukinili,ker so videli,da to nikamor ne pelje,ti pa se zaradi mene vsak mesec cepi,na koncu boš izgledal kot cedilo za makarone. Izpadel si pa tako že bedak, ker si verjel farmaciji!!! Beeeeeeeeeeeee

    • Avatar MS
      MS 14:06 24.junij 2022.

      V teku cca ene ure trol Pantani zapiše dve popolnoma nasprotujoče izjave: ==> 1) "Seveda se ni izvajalo kreten,ker je bil rok za začetek izvedbe obveznega cepljenja 15. marec in ne februar!!! " ==> in kmalu potem trol zapiše: 2) ...prikaži več "Dejstvo je,da so ukinili,ker so videli,da to nikamor ne pelje" LOL LOL ...Hmmm.... Za modele ki se niti sami s seboj ne strinjajo v psihiatriji obstaja strokoven izraz.......

    • Avatar MS
      MS 14:11 24.junij 2022.

      Lukič je vsaj toliko pameten da se je skril v mišjo luknjo in je nehal dokazovati svojo neumnost! Pantani pa vztraja in z vsakim svojim zapisom tone vse globlje!

    • Avatar MS
      MS 14:47 24.junij 2022.

      Umskim maloposestnikom ko jim nastaviš ogledalo in spznajo svojo bedo ne preostane nič drugega kot da skriti v mišji luknji delijo minuse! A vsak minus je zgolj dokaz njihove nemoči proti podanim argumentom! Vesel sem vsakega minusa!

  • MK 19:54 23.junij 2022.

    Danes sem izvedel, da vlada R. Goloba načrtuje OBVEZNO CEPLJENJE. Izpeljala ga bo enako kot dvig bencina in dizla. Na glavo. Bojda bosta vojska in policija vzpostavljali red in pomagali cepit.

    • Avatar luckyss
      luckyss 05:41 24.junij 2022.

      Danes si ponovno izvedel komentatorski harakiri...Vlada je sprejela zakon po katerem ne bo mogla nezakonito sprejemati ukrepov kot jih je prejšnja vlada. Vse bo na stroki, ki pa ima točen uveljavljen postopek obveznega cepljenja. Torej kako in pod kakšnimi pogoji ...prikaži več lahko pride določena bolezen - virus na listo za obvezno cepljenje...In Covid teh pogojev še zdaleč ne izpolnjuje...Torej se sprijazni, če si se petkrat cepil, se ostalim ne bo treba..kreten..

    • Avatar pantani
      pantani 07:14 24.junij 2022.

      MK verjetno izgleda kot cedilo za makarone. Pušča po celem telesu,poleg tega,da mu še možgani odmirajo!!!

    • Ender3 13:19 24.junij 2022.

      MK s tem komentarjem dokazuješ s čim si cepljen in pri tebi dokazano učinkuje. Kljub vsemu, premierja posti kak dan pri miru, razumem da vam povzroča frustracije in, da je težko s tem živeti. Raje zapleši in si privošči svobodo v nesvobodi kleti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.