Svet
115 ogledov

Avstrijci razorožili hrvaško častno stražo

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 09:13 15.maj 2016.

    Skratka, kar predsednik hrvaškega sabora Željko Reiner sporoča je, da ni razlike med posiljevalcem in posiljenim/o, če vrne udarec. Noro, kdo bi si mislil, da še ni niti 70 let mimo, pa se že pojavljajo taki z miselnostjo kolaboratorjev.

  • sprehajalec 08:53 15.maj 2016.

    Tako je prav in tako se dela v pravni državi. Avstrijci kljub vsemu to predstavljajo. Rabimo jih še pri nas, da razorožijo tudi tiste, ki paradirajo z orožjem vsako leto po Dražgošah pa še kje.

  • Žurnalček 16:14 15.maj 2016.

    Kaj filozofirate ! Na disciplinsko vse na meji , ki niso opravili svojega dela in so spustili oborožene vojake v SLO ! Upam , da so jim po povratku pobrali in zaplenili orožje , vse pa sodniku zaeadi švervcanja orožja ...prikaži več , ker so izrecno povedali , da ga nimajo !

  • dragec 19:53 16.maj 2016.

    Mi imamo domobrance in belogardiste - hrvati pa ustaše

  • AlcatraZ 12:14 15.maj 2016.

    Vidim da tle in na drugih spletnih straneh nobeden ne ve, kaj pomeni NATO zveza in kaj pomeni bit v tej zvezi. Vsi člani, tudi Hrvaška vojska, imajo pravico iti in se sprehajati po ozemlju drugega člana zveze, in ko ...prikaži več so na tem ozemlju, imajo diplomatski status. Avstrija ni član NATO zveze in Hrvaško vojsko vidi kot tujo oboroženo silo na svojem ozemlju. Zaradi tega je ukrepala. Torej, Hrvaška ni potrebovala nobenega posebnega dovoljenja (razen telefonskega obvestila poveljstvu Slovenije) da bo šla čez slovensko ozemlje. To je NATO in to, seveda, ni dobro. Samo, problem je v tem da smo vsi zdaj kao razburjeni zaradi 10-15 hrvaških vojakov, kot na dejstvo, da se vsak teden po Sloveniji sprehajajo in vozijo popolnoma oboroženi ameriški vojaki in uničujejo naše ceste in okolje. To nobenega ne moti. Drugo, hrvaška vsak dan znova dokazuje, da nikoli ni nehala bit ustaška tvorba, in to treba ustavit.

  • jozicamurn 16:29 15.maj 2016.

    Lepo rečeno, ustaška tvorba je prišla v EU s pomočjo Vatikana in evropskih fašistov.Sramota. Jaz osebno jih ne rabim v evropi, dokler se ne rešijo svojih nacionalističnih izpadov proti srbom, slovencem (na morju se derejo za nami "Jebo vas ...prikaži več janša" iz čistega mira) itn. Na koncu te par lokalnih pretepe kar tako in njihova policija namesto da drži s tabo po pravilih, držijo z njimi in se jim to fajn zdi. Potem pa pričakujejo turiste.Zagamani hrčki.

  • jozicamurn 02:07 15.maj 2016.

    Tako ja, razorožite te fašiste ustaše. Bravo za avstrijce! Končno ste tem hrčkom pokazali red in kaj je v EU sprejemljivo in kaj ne.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.