Slovenija /slovenija/crna-kronika
25 ogledov

Avto s ceste, ubil se je sopotnik

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 09:11 19.september 2016.

    Žalosten letošnji rekord ! Žalosten zato,ker nikogar odgovornega in zadolženega za varnost v prometu v naši državi to ne gane ! Karavana smrti gre dalje ....................Sožalje svojcem .

  • izRODEk 09:41 19.september 2016.

    Politično nastavljeni Igor Velov, vodja agencije za varnost v cestnem prometu (AVP) bo seveda bistroumno ugotovil, da je problem resen, da bodo naredili študije in predlagali novi preventivni program, pripravili nova predavanja za voznike..... a ne razumete? Na nesrečah se ...prikaži več hranijo mrhovinarji tipa Velov in podobne barabe. Od njih ni nobene koristi. Korist imajo le oni in strankarsko prikladni prizadeti pizdeki, ki dobijo takozvane projekte, da za svinjsko velik denar organizirajo razne delavnice in podobna sranja, zaradi katerih se na cesti nič ne spremeni.Na cestah se je potrebno peljati bolj počasi, več policajev za cesto, ki naj kaznujejo objestne voznike, nehajo pa biti inkasanti zaradi prekrškov, od katerih se nikomur nič ne zgodi.Ja vem, mokre sanje... Velov crkuje od smeha...in od več tisoč evrov neto plače na mesec.

  • romy 11:28 19.september 2016.

    izrodek,v vsem se popolnoma strinjam,podpis

  • Žurnalček 00:19 20.september 2016.

    Če nekdo ne razume , da nesreče morajo biti - po statistiki , če se nekaj dela , prihaja tudi do poškodb - mu nisem jaz kriv ! Če izvzamemo pijance je na leto kakšnih 80 mrtvih , kar pa ...prikaži več je popolnoma sprejemljivo , saj jih je pri hribolazcih več , pa nimamo Agencije za varnost v hribolazništvu !

  • Avatar praufo
    praufo 12:53 19.september 2016.

    pri teh nesrečah je mnogo faktorjev, lahko je nekdo bolan, zaspan, omotičen, lahko je problem na cesti, na vozilu, lahko pod vplivom drog, tablet ali alkota, ... no in prav zadnje je nekako najlažje zapisat v poročilo , kjer se ...prikaži več iščejo vzroki ... napiše se "nenadoma zavil levo, bil je pod vplivom alkohola" ... no sej tega je verjetno mnogo, ampak dejstvo je, kakokorkoli, nesreče so bile in bodo, ampak vsaj nekaj bi lahko naredili, država zamuja z infrastrukturo, predvesm pa JAVNI PREVOZ, ne samo avtocesta, pa vsak svojo kiblo, to se je že zabasal, vlak -železnica !, nič se ne premika, pa ne samo famozni drugi tir, še kje drugje je treba, zakaj javni prevoz ? ... za šihtarje, namesto, da ima vsak svojo kiblo, 20% izkoriščeno naj gre na vlak (kjer vozi kot vozi), s tem bi se tudi izognili mogoče kakšenmu zaspanemu romunu

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.