Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Avto s ceste, ubil se je sopotnik

Avto je zletel s ceste, 58-letni sopotnik je umrl.

Včeraj ob 18. uri se je izven naselja Javnik v okolici Radelj ob Dravi zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 58-letnik, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

 

56-letni voznik osebnega avtomobila je vozil iz smeri Selnice ob Dravi proti Radljam ob Dravi. Ko je pripeljal v oster desni ovinek, je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in zapeljal z vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo na streho. V prometni nesreči je zaradi hudih telesnih poškodb umrl 58-letni sopotnik v vozilu.

Center za obveščanje v biltenu piše, da je bil voznik tuj državljan, ali je bil tuj državljan tudi preminuli sopotnik, pa ne poročajo. 

 

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 66 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, devet nesreč se je končalo z lahkimi poškodbami. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 60 kršitev javnega reda in miru ter 77 kaznivih dejanj

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Žurnalček 00:19 20.september 2016.

    Če nekdo ne razume , da nesreče morajo biti - po statistiki , če se nekaj dela , prihaja tudi do poškodb - mu nisem jaz kriv ! Če izvzamemo pijance je na leto kakšnih 80 mrtvih , kar pa ...prikaži več je popolnoma sprejemljivo , saj jih je pri hribolazcih več , pa nimamo Agencije za varnost v hribolazništvu !

  • Avatar praufo
    praufo 12:53 19.september 2016.

    pri teh nesrečah je mnogo faktorjev, lahko je nekdo bolan, zaspan, omotičen, lahko je problem na cesti, na vozilu, lahko pod vplivom drog, tablet ali alkota, ... no in prav zadnje je nekako najlažje zapisat v poročilo , kjer se ...prikaži več iščejo vzroki ... napiše se "nenadoma zavil levo, bil je pod vplivom alkohola" ... no sej tega je verjetno mnogo, ampak dejstvo je, kakokorkoli, nesreče so bile in bodo, ampak vsaj nekaj bi lahko naredili, država zamuja z infrastrukturo, predvesm pa JAVNI PREVOZ, ne samo avtocesta, pa vsak svojo kiblo, to se je že zabasal, vlak -železnica !, nič se ne premika, pa ne samo famozni drugi tir, še kje drugje je treba, zakaj javni prevoz ? ... za šihtarje, namesto, da ima vsak svojo kiblo, 20% izkoriščeno naj gre na vlak (kjer vozi kot vozi), s tem bi se tudi izognili mogoče kakšenmu zaspanemu romunu

  • romy 11:28 19.september 2016.

    izrodek,v vsem se popolnoma strinjam,podpis