Avto /avto/iz-druge-roke
15465 ogledov

Avtomobilski serviserji o nevzdržnih razmerah: "Kmalu ne bo več možno popraviti avtomobilov"

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • munja 16:09 12.maj 2025.

Mislim, da so oboji kot se reče "svojga dnarja vredni". Propadli ne bodo - ne eni, ne drugi.

• bine5 22:05 12.maj 2025.

Vabim vse tiste sposobne glave,ki veste kako z poceni urno postavko preživeti kleparsko,ličarski servis,,(ki seveda ustreza zakonodaji),da se mi javite in to dokažete.Seveda,boste morali založiti svoj denar,da na koncu ob negativnem izidu ne bo potrebno koga iskati.Upam,da pride vsaj eden. ...prikaži več. Kar se urne postavke tiče ,bom obrazložil še enkrat. Zavarovalniška ura se tako samo imenuje ,Z realno uro nima nič. V slo.kleparsko ličarskih servisih se na dan proda 4,2h zh na 8h . 14plac za 9,5m dela.

• Pepe007 14:22 12.maj 2025.

Težko, da bi zavarovalnica razumela kak drug jezik kot je sodba sodišča. Treba bo iti do konca.

• AnzeSmolej 15:00 12.maj 2025.

"avtoservisi so na robu prepada" 🤣🤣🤣 ta izjava ga pa zmaga! Sploh uradni servisi so kot zlatarji, prodajo dele za 5 do 15x cen v trgovini. Nic mi ni zal za njih. Itak vsak pameten vozi k lokalnemu serviserju in ...prikaži več placa z gotovino na roke 👍

• marjan7009 20:13 12.maj 2025.

Ne razumete sistema... 30 eur na uro ne pomeni 8ur po 30eur.. temveč eurotax sistem.. kar pomeni 8 ur dela v sistemu so pa ure tovarniških sistemov na novih nepoškodovanih vozilih, ne predvidi gnilih vijakov ki se ne dajo odstraniti,itd,... ...prikaži več Npr Ličar dobi za zamenjano stranico 2.5h pa je potrebno:površino pripraviti,pokitati,zbrusiti,zaščititi,nanesti polnilo,zbrusiti polnilo,očistiti cel avto,ponovno zaščititi, nanesti 4-6 slojev barve....realno 12ur dela. Tako da pameten tisti ki nima pojma...

• zdrej 15:11 12.maj 2025.

Moja izkušnja s temi "člani" je kar zanimiva. Imel sem preprost problem. Poklical sem strokovnjaka. Takrat še nisem poznal te administracije in sem iskal, kako nekako najceneje priti skozi. V postopku sem ugotovil, kako ti "člani" prinašajo okrog zavarovalnice. Namreč ...prikaži več storitev, katere strošek je bil cca 30€, bi me stala, če plačama jaz 100€, če pa zavarovalnica pa 200€. Tako da težko verjamem kar trdijo "člani".

• Emilyye5085 16:57 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Toma 07:46 13.maj 2025.

Glede na pogovor z mojim mojstrom, imajo kar lepo rezervo in za dodatno storitev ni sprejel doplačila. Ali se tako dobro znajde ali…

• AMEX_No_Thanks 16:42 12.maj 2025.

Če tvoj delavec za štiri evre na uro preživi, kar tebe košta nekaj več kot šest bruto, boš tudi ti z ostalo razliko, preklet požeruh.

• marjan7009 20:35 12.maj 2025.

Malo v razmislek.. Keramičarji, električarji, zidarji, malarji imajo normalen dohodek na teden vsaj 1500eur na črnega denarja, če je res pošten 3000na mesec.. vsi ti imajo orodja za maksimalno 5000 brez avta.. Ličarji in kleparji pa lakirne pištole vsaka po ...prikaži več 600, lak komore, specijalna orodja, kompresorje,delavnico,elektriko in kar se ne konča.. delo je v težkem prahu in kemiji, povrženim težjim poškodbam..itd.plačani pa po Eurotax normativu. In to vse z računom.Ne mi požeruhi pametnjakovič

• rd2dmk2 18:55 12.maj 2025.

hm 100 € na uro. dejmo mi mal tole tarifo primerjat z kakšnmi tarifami v našem zdravstvu. pa da ne omenjam notarjev, advokatov in še kakšnih magistrov in univerziteno fakultetno izobraženega kadra. jebem jim telim avtomehanikom srednjo šolo, da nebi ...prikaži večbi jim kaj drugega. sedaj ko ima avto tehnologije za dve raketi se jim pa sanja ne kako to porihtat, edino kar se jim sanja je ako račun spisat. isto pa zavarovalničarjem, ko je treba dnar pobrat se medijo, ko ga je pa treba dat pa grozijo.

• marjan7009 20:14 12.maj 2025.

Eurotax predvidi 3 ure delaš pa 8... Evo ti matematike... Pa pojdi delati v kemijo in prah...

• rd2dmk2 07:55 13.maj 2025.

marjan in kaj si tolk štorast da rabiš za delo ki se ga opravi v 3 urah, ti pa osem ur. kdo te sili da si avtomehanik če ne znaš. pejd v firmo, pa deli na normo. 300 kosov na ...prikaži veča dan, ko ti bo uspelo jih naredit 50 in boš vesel pa se meni s šefom zakaj minus pri plači. dejte nehat nabijat. kot da nisem kaj probal in sem od včeraj. hecno dons je OBD naprava 10€ testiranje pa kolk zaračuna se? sam en primer naprava za ročne ure da spremeniš dožino paščka stane 1€, kolk bo zaračunal urar da to naredi?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.