Slovenija
22 ogledov

Avtor posnetkov se je sam javil policiji

Komentarjev 36
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • c1305166 13:35 30.marec 2016.

A na Nova24? Se stirnjam.

• Ferluci 13:38 30.marec 2016.

Zasluži kazen, ni kaj. Vsaka grožnja, delanje nepotrebne zdrahe s teroristično akcijo ali napeljevanje o možnosti, bi moralo biti v tem času strogo kaznovano. Naivnost ne opravičuje vzroka oziroma posledic za nedolžnost. Zapečkarji se s tem ne boste strinjali, ostali ...prikaži veči pa sem prepričan, da imate podobna mišljenja. Pa še to: Obsojanje omenjenega dejanja, ne glede na politično barvo!

• Ferluci 13:41 30.marec 2016.

Dimnikar: Vsi ne, nekateri so naivni (na žalost). V takšnih primerih tako pač ne gre.

• Ferluci 13:44 30.marec 2016.

..in vsi levaki spet na Janšo. Zanimivo. Očitno res nekaj ne štima z vami. Sicer pa: delanje nepotrebne zdrahe je obsojanja vredno, ne glede na politično pripadnost.

• Milan Novak 14:42 30.marec 2016.

Ne, je simpatizer levih fašistov, kajti ti bi radi naredili kaos v SLO !!

• c1305166 14:45 30.marec 2016.

Levi fašisti, desni komunisti... vsi so isti.

• markus 16:17 30.marec 2016.

Če že, bi prej rekel, da gre za kakšnega levo opredeljenega volivca, da preusmeri pozornost od sprejemanja novih vladnih ukrepov, kot je npr. podaljšanje potrebne delovne dobe za upokojitev, razni prihajajoči davki, ki bodo najbolj obremenili srednji in spodnji razred...<br ...prikaži več />Lahko pa, da gre na koncu kljub vsemu za terorista, ki bi se sedaj s priznanjem in izjavo, da se je samo pošalil in hotel le odziv ljudi, rad izmazal. Vsekakor pa bi bilo pošteno, da se objavita njegovo ime in priimek.

• jakec1575 18:48 30.marec 2016.

Dvigovanje dnevne temperature in tlaka bralcev. Vseeno pa naj ga vsaj za pol leta zaprejo in ostalo pogojno, ker neumnost in nedogovornost se pac placa. vceraj sem bral, da agent orange, ki ga je pripravil za amerisko vojsko Monsanto, še ...prikaži več danes vpliva na rojstva in deformacije v Vietnamu. Vsebuje dioksine in druge strupe. za to so vedeli od samega zacetka. To je državni terorizem druge države. In potem so teroristi problem? Terorizem je posledica, je zven in odzvanjanje hudicevega dela zgresenih mednarodnih politik tipa Kissinger in ostalih. Placujemo pa vsi. mislim, da je čas , da ljudstva pocasi dolocimo resnicnega pravega sovraznika, ki se pordaja kot najboljsi prijatelj. Psihiče, ki so posledica teh politik pa pac na otoke, ker smrtna kazen pac v glavnem ni vec dovoljena. Rehabilitacija ima precej nizek %. Zal. pa čeprav verjamem v clovestvo.

• c1305166 14:18 30.marec 2016.

Tukaj nikoli ne vem, kdo komu odgovarja. Tvoj komentar je bil pod mojim, pa sem napačon sklepal. My bad.

• zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:09 31.marec 2016.

Koliko mu je ustrahovalni propagandni stroj ki potrebuje politične pike plačal da je šel to neumnost naredit? Več strašenja, več koristi za koga? Za imigrante že ne. Upam da so ti vsaj mastno plačal za tole neumnost.

• dimnikar 13:11 30.marec 2016.

Se boste pa morali malo boljše laži spomniti, kot da so "se vse izkazale za bullšit". Vsi imamo namreč možnost te stvari preveriti, koga mislite da lahko naplahtate?

• zdrej 15:25 30.marec 2016.

Lej, po moje mora dobit neko kazen, saj to ni tako nedolžna zadeva, vsekakor pa niti leto dni zapora. Po moje zgolj neko denarno kazen.

• Swap 15:32 30.marec 2016.

To je vabilo naj pridejo in vse jim je ponudil na dlani, zame je ta clovek navaden izdajalec oz. terorist proti slovenskemu narodu in hocem da se mu tako tudi sodi

• novispenjac 15:58 30.marec 2016.

ohoho, kaznivo dejanje vznemirjanja ljudi? Mene razhlo vznemirjajo članki o resničnostnih šovih, ker so retardirani in pri meni povzročajo povišan srčni utrip, preklinjanje in takojšen preklo na drug portal. Kje lahko prijavim? Vznemirja me tudi politična satira, ne prenesem, da ...prikaži več se kdo dela norca iz pleškota ali palčka. Kje lahko prijavim? Tudi ateisti me motijo, ker ne verjamejo v boga. Pardon, ker ne verjamejo v MOJEGA boga. Kje lahko prijavim? P.s. v kazenski zadevi zoper Jankoviča, zoper Senico...nič novega za poročat?

• jakec1575 18:48 30.marec 2016.

Dvigovanje dnevne temperature in tlaka bralcev. Vseeno pa naj ga vsaj za pol leta zaprejo in ostalo pogojno, ker neumnost in nedogovornost se pac placa. vceraj sem bral, da agent orange, ki ga je pripravil za amerisko vojsko Monsanto, še ...prikaži več danes vpliva na rojstva in deformacije v Vietnamu. Vsebuje dioksine in druge strupe. za to so vedeli od samega zacetka. To je državni terorizem druge države. In potem so teroristi problem? Terorizem je posledica, je zven in odzvanjanje hudicevega dela zgresenih mednarodnih politik tipa Kissinger in ostalih. Placujemo pa vsi. mislim, da je čas , da ljudstva pocasi dolocimo resnicnega pravega sovraznika, ki se pordaja kot najboljsi prijatelj. Psihiče, ki so posledica teh politik pa pac na otoke, ker smrtna kazen pac v glavnem ni vec dovoljena. Rehabilitacija ima precej nizek %. Zal. pa čeprav verjamem v clovestvo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.