Slovenija
73 ogledov

Babice ostale brez ferrarijev

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dusan72 02:30 01.julij 2011.

    Muloti pri 20 ali 25 letih si s poštenim delom enosavno ne morejo kupiti boljšega avtomobila kar pomeni, da so jim ga (pa še izpit zraven) kupili starši. Takim se enostavno JE*BE če ostanejo brez izpita ali vozila.

  • dusan72 02:33 01.julij 2011.

    Pri vsej statistiki nam lahko naša predraga policija postreže tudi s podatkom akkšni prekerški so bili narejeni s kakšnimi avtomobili in koliko so bili vozniki stari...

  • dusan72 02:34 01.julij 2011.

    Ker če mi nekdo napiše, da je za tretjino nesreč kriv alkohol, lahko pomeni tudi, da so za 2/3 krivi trezni vozniki ali kaj?

  • dusan72 02:36 01.julij 2011.

    Nočem preveč filozofirat (komentarje oddajam na minuto zaradi reklam, ki mi skačejo na ekran in brišejo kar napišem) ampak pri nas je edini razlog za nesreče pomanjkanje vozniške kulture.

  • dusan72 02:40 01.julij 2011.

    Sploh so pa problematični tisti ki (vsaj polovica) vozijo statusne avtomobile (niso sami kupili), čvekajo po GSM (kar je 5X manj hudo kot SMSanje- imate prisševek na 24kur) in imajo zadaj premožne starše ki jim bodo plačali novo opravljaje izpitaoziroma nov avto.

  • lilihip 09:10 01.julij 2011.

    kar se smeti tiče HVALA 'komurkoli že' ker kar vidim po smeteh in da se folku ne da max 5korakov več nardit (ker so zabojniki en zravn drucga) in plastiko vrčt v plastiko itd.; pol si al res zabit al ...prikaži večal pa klošar ki mu ni para!

  • lilihip 15:27 01.julij 2011.

    še tele (pa nočem žalit živali) bi bolj znalo ločevat kot marikateri! ločije se ne zato ker bi si država tako zmislila, ampak bi zdej 2011 mogli že sami po zdravi pameti, brez da nam kdo tupi in grozi s ...prikaži več kaznimi - ločujemo zaradi narave in da ne bodo naši potomci podedoval še bolj posvinjan planet kot že je!

  • lilihip 08:59 01.julij 2011.

    lahko 10000x rečejo da ne dvigajo kazni za polnenje praze požrešne državne blagajne, a mislm da smo dovolj razgledani da vemo kaj je res, in da višja kazen nikol ni izboljšala varnost (a ni Kresalca v predvolilni kampanji izjavljala da ...prikaži več kazni ne bodo šle gor? ali se motim? hmmmmm) ----pa to posiljevanje z reklamami je res že višek, ne vem za vas js ih niti ne gledam tako da ne vem kaj prodajajo, vem samo da mi neki pleše pred očmi in mi je ZELOOO moteče -

  • allstarr111 10:43 01.julij 2011.

    Če se strinjaš s tako viso kaznijo, pol te verjetno ne bo motilo če predlagamo da ti ob takem prekršku odvzamejo kar celo stanovanje oz. kuhinjo ker ne znaš ločevat odpadkov.

  • allstarr111 16:02 01.julij 2011.

    Ne govorim o ločevanju, govorim o kazni za nepravilno ločevanje. Oziroma lepše, ti ločuješ jest ti pa zvečer fuknem notri par stvari ki tja ne pašejo zjutraj pa ti smeti poberejo poslikajo in po pošti fašeš 1200 kazni :) kaj ...prikaži večaj pa zdaj ? si še zato da je kazen 1200 ? al boš začel kontejner vozit v spalnico ? No ja sej verjetno nit nimaš svojega ampak skupnega, svojega imajo samo privat bajte, bloki imajo skupne, tam si boste kazen razdelili. LP

  • Stolp 11:00 01.julij 2011.

    Meni se zdi pa to načeloma v redu. Tu je vsaj malo sociale, če so že kazni za ene smešne, za druge katastrofa. Namreč revežu bodo vzeli tisto njegovo petko, cliota, jugiča,... bogatašu pa merđota, ferarija, bemfla,... Ljudje pa se ...prikaži več bodo tudi naučili komu posojat svoj avto saj če ga posojaš človeku za katerega veš da dela sranje si sokriv za nesrečo(merim seveda na očite, ki jih posojajo svojemu nadebudnemu naraščaju).Je pa seveda kup nejasnosti! Koliko časa bo vozilo zaplenjeno? Kakšni kriteriji bodo za vrnitev? Za prodajo? Za uničenje? Se bo šlo spet da tisti ki bo podmazal ga bo dobil nazaj en revež k nima mu ga bodo pa uničili?

  • allstarr111 23:32 30.junij 2011.

    Ne vam kam tole pelje, vsak dan neka nova kazen in represiva. Mislm da bi za tole mogli narest en referendum, kako more nekdo vzet nekaj kar je tvojega in si za to pošteno plačal. Ajde naj bo kazen ali ...prikaži več pa največ začasen odvzem če je vozilo njegovo, kaj če si je vozilo sposodil od nekoga ki ima male otroke in stanuje vekje kjer je brez lastnega avta mrzel ? Kdo mu bo vozil otroke v vrtec in njega v službo, bo dobil osebnega šoferja od policije ? To ni prav in se ne strinjam pa naj reče kdor hoče kar hoče, to je navadna kraja z državnim privoljenjem. Nism zato nosu glave naprodaj 91 leta da me bojo zdej vsak dan teroriziral in propovedoval vse živo, mimgrede sem slišal po radiu da boš plača 1200 evrov kazni če boš napačno razvrščal smeti, a je to demokracija ali fašizem ?

  • sp33dy 01:06 01.julij 2011.

    zato pa ti svetujem, da NIKOLI ne posojaj svojega avta

  • dusan72 02:26 01.julij 2011.

    Pojdite se solit s temi ku*rčevimi kuharskimi recepti !!! Niti 5 minut si ne moreš vzeti za komentar, ko ti vse skupaj izbriše in te zabuzerira reklama.

  • dusan72 02:29 01.julij 2011.

    Bom skrajšal, preden me spet kuhar izbriše :)Visoke kazni usekajo po srednjemu (včasih), danes nižjemu razredu.Dokler nimamo šoferske kulture lahko kazni dvignete 20X pa ne bo efekta.

  • dusan72 02:46 01.julij 2011.

    Pa da zaključim s strinanjem z Jožekom. Tako ali drugače sem izpit ali avto dobil in tega mi ne more nihče vzeti, Namesto odvzema vozniške ali vozila bi raje uvedel zaporno kazen (ne glede na odvetnike Čeferine, Matoze....) in mogoče ...prikaži več bi bilo več efekta kot pa sedaj. Nekomu država odvzame 15 let ster R5 in ima več stroškov z razgradnjo. kot pa s kaznijo vozniku....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.