Slovenija
63 ogledov

Babici ministrstvo poslalo zavrnilno odločbo glede vloge za izvajanje rejniške dejavnosti

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • CAT 09:06 13.april 2016.

    Res sem vesela, da živim v državi, ko imajo morilci mater svojih otrok svoje ustavne pravice!! Ko bo gospod morilec prišel po 2 letih iz zapora po svoja otroka in če jih seveda ne bo ubil, saj ga bosta spominjali ...prikaži več na osebo, ki jo je že ubil...potem upam, da bosta ta 2 fanta, ko odrasteta tožila državo in vse pristojne organe za muke, ki jih, sta jih in jih še bosta prestajala !!

  • Papaja Popi 17:15 12.april 2016.

    Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti misli, da je bog in batina.Prav lahko, da se bodo opekli.

  • Žurnalček 18:00 12.april 2016.

    K.r.e..t.e.n !" aja ćigav ? Janšin !

  • kapibara 18:18 12.april 2016.

    .. ogrozil otroke.. ja kaj drugege je pa naredil, ko jim je ubil mao on pa šel v čuzo, s čimer je očitno pokazal, da ne bo skrbel za njih....kaj pa je to drugege, kot zanemarjanje Kako naj še ...prikaži več ima starševsko nalogo- skrb.. ?? To je pa ja ogoržanje lastnih otrok, saj še niso preskrbljeni.. Al so eni bluziči na račun javnega seska..

  • gordol 18:57 12.april 2016.

    Če bi vsem očetom, ki so v zaporu, odvzeli roditeljsko pravico, bi bilo med njimi kar nekaj znanih politikov.

  • Avatar Leon
    Leon 08:22 13.april 2016.

    Eksplozivna mešanica revščine,pomanjkanja ekonomskih priložnosti,zavisti in netolerantnosti ter ksenofobija so dejavniki,katere je izkoristila vladajoča oligarhija za svoj uspeh. DVIGNITE SE !.................. je zapisal Stephane Hessel .

  • malonaokoli 09:01 13.april 2016.

    sprašujem se, zakaj nihče v Sloveniji ni predlagal zakona v DZ ki bi stare starše v takšnem primeru določil za skrbnike ? v 25 letih poslušamo na protestih "za otroke gre" ali res ?

  • Tupamaros 17:10 12.april 2016.

    Ministrstvo izjavlja, da se politika meša v stroko.Hinavščina, ko to izjavi nekdo iz združbe SD.Ne moreš verjeti kako so te rokovnjačice-rokovnjači iz sestava ministrskega zbora domišljave/domišljavi. Posebej tisti iz SD.gnezda.Čeprav se jim še sanja ne kaj to je, omenjajo stroko. ...prikaži več In bog ne daj, da kdo podvomi v njihovo strokovnost.Takle mamo

  • Žurnalček 17:58 12.april 2016.

    Kaj a mora res odvetnik spodbijati starševsko pravico ? A ni to vaše delo in vaš resor ? Pri vsem tem kar ste naredili in kaj niste naredili , je problematično samo to da ste : VPRAŠALI OČETA kam z ...prikaži večz otroki , ne da bi mu prej sami sprožili postopek odvzema statševske pravice - za doloćen ćas - in ne starševstva za vedno ! Starševsko pravico bi lahko morilec po prihodu iz aresta zahteval nazaj , vendar z vsemi potrebnimi dokazili , da je umsko , stanovanjsko in finančno sposoben za ponovni prevzem te pravice !Ne se ubadat s starimi starši , njim morate zagotoviti vse pravice , ki jih imata do vnukov vendar, če nista sposobna pač nista sposobna imeti tako majhne otroke v oskrbi ! Vi ste jim jih pa ukradli in jim z odločbo celo preprečili stike , ker jim niste povedali , kje se otroka nahajata ! Še enkrat , tu ni problem rejnišvo , ampak zgoraj opisano !

  • marabunta 22:21 12.april 2016.

    prav direktno mogoče otroka res nista bila ogrožena s strani očeta, je pa njegov odnos do njihove matere posredno ogrožal tudi njih, to je ja logično,.....življenje otrok v neurejenih odnosih posredno ogroža njihovo normalno funkcioniranje in zato, bi morala socialna ...prikaži več služba že prej ustrezno ukrepati

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.