Najbrž se je oglasni pano tam lahko pojavil kar tako "brez vednosti in privolitve" lastnika zemljišča in brez za to dogovorjenega plačila, a ne!?
En ta naša zlovenija,vse je že sfuzlano
Če eni še vedno kopljejo po breznih in fojbah in obujajo tisto, ki je preživeto in v zemlji skrito..Iščejo duhove preteklosti, da si ohranjajo sprotne sovražnike..
Ker živimo v svobodi, lahko vsak počne, kar želi.
Ampak tisti, ki ne marajo svobode si želijo večji kos za svojo propagando..
Endrk ne puščaj svojih smeti pod mojimi komentarji, teslo obsedeno!
A so spolh kazni ali samo opozarjanje? Očitno jih ni!
Bodo pa vse stroške plačali,vsaj upam tako.
Če je samo opozorilo, ne bo stroškov.
munja plakatiranje je janševo področje vse podatke lahko dobiš iz prve roke. Samo centralo pokliči 🏦
Endrk, pa kdo te je sploh kaj vprašal, butl zarukan!! Ne oglašaj se pod mojimi komentarji, kreten obseden!!
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Morda so jih iz SDS v to prisilili, ker oni rabijo ogromno oglaševalskega prostora, ko se jim bližajo volitve..
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Najbrž se je oglasni pano tam lahko pojavil kar tako "brez vednosti in privolitve" lastnika zemljišča in brez za to dogovorjenega plačila, a ne!?
En ta naša zlovenija,vse je že sfuzlano
Če eni še vedno kopljejo po breznih in fojbah in obujajo tisto, ki je preživeto in v zemlji skrito..Iščejo duhove preteklosti, da si ohranjajo sprotne sovražnike..
Ker živimo v svobodi, lahko vsak počne, kar želi.
Ampak tisti, ki ne marajo svobode si želijo večji kos za svojo propagando..
Endrk ne puščaj svojih smeti pod mojimi komentarji, teslo obsedeno!
A so spolh kazni ali samo opozarjanje? Očitno jih ni!
Bodo pa vse stroške plačali,vsaj upam tako.
Če je samo opozorilo, ne bo stroškov.
munja plakatiranje je janševo področje vse podatke lahko dobiš iz prve roke. Samo centralo pokliči 🏦
Endrk, pa kdo te je sploh kaj vprašal, butl zarukan!! Ne oglašaj se pod mojimi komentarji, kreten obseden!!
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Morda so jih iz SDS v to prisilili, ker oni rabijo ogromno oglaševalskega prostora, ko se jim bližajo volitve..