Šport /sport/nogomet
66 ogledov

Begunci ''izpraznili'' stadion

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • spenjac 12:10 18.september 2015.

    Prav, da povedo, kaj si mislijo. S svojim denarjem kupim tisto vstopnico, ki jo sam hočem. Off topic: dragi urednik žurnala, po kakšnem ključu se odločaš za cenzuro, t.j. po kakšnem ključu zaklepaš komentiranje pod članki?

  • mrki 13:12 18.september 2015.

    po tem ali si za musliče, ali ne !! ne - pomeni - ban !

  • Ferluci 14:28 18.september 2015.

    Sam sebe negiraš - ali nočeš razumeti!

  • dragec 14:57 18.september 2015.

    selam-alejkum -mrki (sranje)

  • jakec1575 16:24 18.september 2015.

    www.vecernji.hr/hrvatska/nizar-shoukry-mnogo-izbjeglica-nije-iz-sirije-neki-ni-ne-govore-arapski-1025436

  • maresem 16:44 18.september 2015.

    Ustašem nikoli ni bilo, ni in nikoli ne bo za zaupat!!! Gnoj od gnoja!!!

  • Avatar čavez
    čavez 12:03 18.september 2015.

    Bravo, islamiste naj imajo politiki ki so si to zmislili pri sebi doma nas ni nihče vprašal ali jih hočemo.

  • jakec1575 12:16 18.september 2015.

    Nihce ne zaustavi 16 mrd vrednega imperija tihotapskega posla, kjer tihotapci migrantom obljubljajo indijo koromandijo. Turcija se le nasmiha. Turcije nismo sprejeli v EU in sedaj nam vraca. Begunci so prepricani, da jih vse takorekoc caka. Zelo malo je realnih ...prikaži več med njimi. Medtem se je prostor v Siriji in Iraku povsem izpraznil. ISIS so plenilci in kulturni kanibali. Dokler bo denar prihajal bodo tam, ko ne bo vec, bo treba ropat in napast kaj novega. ISIS se ne bo dalo razpustit. Edina resitev je ustreli da ubijes. Zal. In nekdo bo to moral storiti. Ker sicer bo posledica teroristicno delovanje. O moskih beguncih pa. Če bi Slovenci zaprpili proti nekaj milijonski nemski vojski, se po vojni ne bi imeli pravice pogajati o slovenskem ozemlju in Danes Slovenije ne bi bilo. verjetno bi si jo razdelili trije vecji sosedi. Tak te bo vedno pustil na cedilu in s****l

  • mb 13:01 18.september 2015.

    poljaki so točno - demokratično pokazali in povedali, kaj si mislijo

  • jakec1575 16:02 18.september 2015.

    Nekateri slovenski državljani so si premislili in odklonili nastanitvene kapacitete. Konec romantike? prišla pozna streznitev? Eno je biti solidaren na daljavo in pljuvati kritike, drugo je pa realno zivljenje mar ne, sanjaci. Hrvati kazejo svoj pravi obraz, kot vedno. Malo ...prikaži več so zadržali in potem je meja padla. Pi***. Nam je bilo naroceno, da mora Šengen zdrzati. Avstrijci bodo tesno zaprli. v 24 urah bo prislo 1000 beguncev, v Srbiji jih je 22000, v Grciji pa se 200000. To ni enkratni dogodek. Na koncu bodo vsi prisli do ograje. Ker par let imeti policijo na meji je predrago. Dokler ne ustavijo tihotapljenje z visokimi kaznimi in ne stabilizirajo vsaj sirije. kje je sele osrednja afrika, kjer boko haram spravlja v beg 4 milijone ljudi.

  • Papaja Popi 07:46 19.september 2015.

    https://www.change.org/p/city-of-munich-ban-the-intolerant-and-anti-islamic-event-of-oktoberfestssPristojni organi izvajajo na terenu postopke, ki jih je Slovenija pred prihodom vala beguncev predvidela za ravnanje v tem primeru. Povezava do vsebineDa bi prebrali vsebino v celoti, preprosto kliknite na spodnjo povezavo ali kopirajte in prilepite URL ...prikaži več v vaĹĄ spletni brskalnik.http://www.rtvslo.si/slovenija/4500-evrov-in-do-pet-let-zapora-za-pomoc-nezakonitim-prebeznikom/374349

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:30 18.september 2015.

    Kaj se je že zgodil do spoštovanja do sočloveka ne glede na spol, raso, starost, nacionalno pripadnost in religijo? Aja sej res. 2 svetovna vojna je bila 70 let nazaj pa zdej folk ne dojame kaj se dogaja. Da spomnim: ...prikaži več takrat je del Evrope pozabil na te vrednote, na spoštovanje do sočloveka ne glede na ostalo. In kaj je bil rezultat? Množični poboji nedolžnih - genocid, vojna in pomanjkanje. Si res spet želite spodbujati sovraštvo? Si res želite Evrope sovraštva? Raje še enkrat premislite!

  • Skippy 14:05 18.september 2015.

    In zakaj bi spoštoval ljudi, ki ne spoštujejo ne mednarodnih pravil, kaj šele lokalne zakonodaje? Kje drugje lahko kar nezakonito prečkaš mejo, ne daš osebnih podatkov, hodiš po avtocesti, ne spoštuješ policije?

  • mph 20:15 18.september 2015.

    Se strinjam vse glede spola, rase, starosti, nacionalnosti, .... e ... religija pa je drugačna zgodba. Tam pa možgani ne delujejo pa tudi sicer ni ravno v skupini teh drugih, ki so prirojene. Religijo si sami izbirajo ljudje. In islama ...prikaži več se po resnici povedano bojim, bolj kot vsega ostalega. To so norci, skoraj vsi. Od malega jim perejo glave z istimi mantrami enega mačista izpred davnih časov, vsako razmišljanje je prepovedano. Dobri so samo tisti (kar velja za vse religije), ki svoje religije ne jemljejo resno in ne dobesedno bukev polno zločinov in krvi. Pri njih je, malo si poglej po internetu, za muslimane, ki se odpovejo svoji veri, samo smrt dobra. In drugo, prej nisem niti razmišljal, vsi ti bombni napadi, ko umirajo desetine in desetine v enem napadu ... so med NJIHOVIMI ločinami, tu pa tam kakšen zahodni cilj. Noro.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.