Šport > Nogomet
66 ogledov

Begunci ''izpraznili'' stadion

stop islamizaciji lech poznan Reševalni pas/Twitter
Navijači Lecha iz Poznana so bojkotirali domači tekmo Lige Evropa z Belenensesom, ker se ne strinjajo s klubsko politiko do beguncev.

Poljski prvoligaš Lech Poznan se je pridružil številnim nogometnim velikanom in se priključil akciji za pomoč beguncem, ki v trumah derejo proti stari celini.

V Poznanu so se odločili, da bodo en evro od vsake prodane vstopnice za ogled obračuna prvega kroga Lige Evropa darovali za pomoč beguncem. Odločitev je razjezila domače navijače, ki so v ogromnem številu bojkotirali četrtkov obračun, tako da so bile tribune stadiona INEA skoraj prazne.

Svoje stališče do beguncev so predstavili tudi pred vhodom na samo prizorišče, kjer so izobesili napis ''stop islamizaciji''. Podobni transparenti so bili vidni že na zadnji ligaški tekmi poljskega prvoligaša. ''To je povsem očitno in preprosto za nas. Na Poljskem nočemo beguncev,'' je pisalo na enem od njih.

Komentarjev 14
  • Papaja Popi 07:46 19.september 2015.

    https://www.change.org/p/city-of-munich-ban-the-intolerant-and-anti-islamic-event-of-oktoberfestssPristojni organi izvajajo na terenu postopke, ki jih je Slovenija pred prihodom vala beguncev predvidela za ravnanje v tem primeru. Povezava do vsebineDa bi prebrali vsebino v celoti, preprosto kliknite na spodnjo povezavo ali kopirajte in prilepite URL ...prikaži več v vaĹĄ spletni brskalnik.http://www.rtvslo.si/slovenija/4500-evrov-in-do-pet-let-zapora-za-pomoc-nezakonitim-prebeznikom/374349

  • mph 20:15 18.september 2015.

    Se strinjam vse glede spola, rase, starosti, nacionalnosti, .... e ... religija pa je drugačna zgodba. Tam pa možgani ne delujejo pa tudi sicer ni ravno v skupini teh drugih, ki so prirojene. Religijo si sami izbirajo ljudje. In islama ...prikaži več se po resnici povedano bojim, bolj kot vsega ostalega. To so norci, skoraj vsi. Od malega jim perejo glave z istimi mantrami enega mačista izpred davnih časov, vsako razmišljanje je prepovedano. Dobri so samo tisti (kar velja za vse religije), ki svoje religije ne jemljejo resno in ne dobesedno bukev polno zločinov in krvi. Pri njih je, malo si poglej po internetu, za muslimane, ki se odpovejo svoji veri, samo smrt dobra. In drugo, prej nisem niti razmišljal, vsi ti bombni napadi, ko umirajo desetine in desetine v enem napadu ... so med NJIHOVIMI ločinami, tu pa tam kakšen zahodni cilj. Noro.

  • maresem 16:44 18.september 2015.

    Ustašem nikoli ni bilo, ni in nikoli ne bo za zaupat!!! Gnoj od gnoja!!!