Svet
39 ogledov

Begunci odgovarjajo na vaša najpogostejša vprašanja

Komentarjev 52
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • jakec1575 16:11 26.avgust 2015.

  Ne pijem piva in poslal sem pomoc. Na dopust pa nisem šel. sem pa v zivljenju pomagal ze mnogim v stiski. Isis ni več 30000 vojakov ampak uspesno rekrutirajo sunite na zavzetih obmocjih in imajo 200000 fanaticnih vojakov, ki jih ...prikaži več placujejo 400$ na mesec. Z mitom o sebi in nezlomljivosti so dosegli tocno to, kar so hoteli. novo islamizacijo evrope. begunci so 99% dobri ljudje, ki cez 10 let pozabijo, kdo jim je pomagal in zacnejo svojo indoktrinacijo. gradnjo dzamij, Nisemrasist, ampak zakaj bi v svojem okolju pristal na multi kulti. mene tisti minareti motijo in petje tudi. Če bi islam s spostovanjemobravnaval ostale vere in kulture, bi premislil, tako pa zase zahteva tisto, kar sam ne nudi. Trojanski konj. Eno je humanitarnost, drugo pa politika prezivetja evropske kulture v naslednjih 50 letih.

 • Papaja Popi 14:17 26.avgust 2015.

  Mislim, da je to eno samo nakladanje !!!!!!!!!!Kje ste videli katerega Kurda, kot begunca ??????In zakaj muslimanske države ne poskrbijo za svoje muslimane, oziroma zakaj muslimanski begunci sami ne gredo v muslimanske države. ?????Nostradamus je napovedal invazijo ...prikaži večo muslimanov na Evropo.Tu nam bodo vsiljevali svojo vero, svoje običaje itd.

 • jakec1575 12:41 26.avgust 2015.

  "Veliko žensk raje počaka v državi, saj po desetih mesecih v azilu lahko moški legalno pripelje svojo ženo in otroke v novo državo. In to ne po poti, ki so jo prehodili oni, ampak z letalom. " Dragi David, kdo ...prikaži več bi tačas v državi, kjer se res dogajajo grozote pustil 12 mesecev svojo ženo in otroke? V uporu jim manjka predvsem organizacije, volje, želje in vkljucitve žensk v odpor. Poglej Kurde. Preden je prišlo dodatno orožje so se borili s tistim kar imajo. Ljudem privoscim izbiro in blagostanje, srečo in mir in konec morije. od univerzitetnega izobraženca pa bi pricakoval manj naivnosti. David raje še naprej pomagaj, mi pa ti bomo pomagali pri humanitarnem delu. Pravi narod organizira cvrsto odpornisko gibanje, ne glede na ceno in zrtve in vedno zmaga. Vedno.

 • franci.petek 12:16 27.avgust 2015.

  Za razliko od Slovenije je po državah bližnjega vzhoda in severne Afrike rezervisk vsak zdrav moški med 20 in 50 let. Če nisi opazil so med begunci po večini zdravi moški med 20 in 50 let, ki so si lahko ...prikaži več privoščili zapustiti domove, torej tisti, ki so prvi na vrsti za vpoklic. Takšnim lastna država ne bo omogočila pridobiti vize, še posebej če so bili že vpoklicani. Sedaj pa malo seštej njihove izjave, "profil" beguncev, in njihovo obnašanje (zavračanje pomoči, ki ni po njihovih verskih preferencah), pa se vse lepo izide: ti begunci niso v stiski, ampak se želijo izogniti svoji dolžnosti.

 • JohnSmith30699 07:14 27.avgust 2015.

  pejt u mecator pa tam prodajaj salamo pa mleko !

 • Igor Đukanović 18:04 26.avgust 2015.

  Jakec, ni treba biti pretirano razgledan Slovenec, da opaziš, da se priseljenci iz Bosne v Sloveniji med seboj odlično razumemo. In smo se tudi ves čas vojne v Bosni!

 • puys 12:47 26.avgust 2015.

  Ko se bo zgodila revolucija, bodo šli prvi na giljotino politiki, za njimi pa novinarji. Izdajalci.

 • JohnSmith30699 07:16 27.avgust 2015.

  Bullshit! Aja ženske pa lahko potem preživijo 10mesecev brez problema, se pravi ni tako hudo!? KoJihJebe če vidim kakšno ninjo ji strgam tisto planico z glave.

 • mzynfo 22:57 26.avgust 2015.

  Ne morem verjeti, da podajajo tako neumne odgovore na zastavljena vprašanja. Žensk in otrok ni zato, ker bodo prišli čez 10 mesecev. Kdo pa bo še živ čez 10 mesecev, glede na odgovor na prvo vprašanje.Če pozorno gledate posnetke ...prikaži več iz meje Makedonija-Srbija (ponetki od daleč) se vidi da je med begunci najmanj 80% mladih fantov, brez žena, brez otrok, brez staršev. Idealni borci kalifata. V smrt za alaha.Ne morem verjeti, da evropska politika spušča na 100.000 teh mladcev v Evropo brez, da jih kdo legitimira, popiše ali karkoli. TO JE KONEC EVROPE !!!

 • bugmenot 20:48 26.avgust 2015.

  Glej, še sam praviš, da si imigrant iz Bosne. Na tvojem mestu bi bil hvaležen Sloveniji in želel ohraniti trenutno stanje. In glede na svinjarije in primitivnosti, ki so se dogajale v vaši vojni tam doli vse skupaj za prazen ...prikaži več nič bi ti svetoval, da najprej pometeš pred svojim pragom. Hvala!

 • bugmenot 20:43 26.avgust 2015.

  Če imaš disleksijo, to ni moj problem. Še enkrat preberi kaj sem napisal.

 • jakec1575 20:00 26.avgust 2015.

  In ne pozabimo, da jedro dzihadistov sestavlja 30000 posameznikov, ki so se rodili in ziveli v vzporednih svetovih multikulti prestolnic, kjer niso mogli ali pa hoteli izkoristiti vseh moznosti za uspeh. Tako izobrazbenih kot s tem povezanih drugih. V mnogih ...prikaži več EU mestih je izobrazba se brezplacna. In s frustracijo so odsli iskat sreco v Islamsko državo, kjer sobili naenkrat carji. Multi kulti je proizvedel ISIS in sedaj spet polnimo revirje. Bodimo iskreni. Želimo si, da bi sobivanje delovalo realnost pa je ne samo rasizem, ampak zivljenje drug mimo drugega, ki ustvarja jezo in nemire. Zato se spostujmo in zivimo in gradimo vsak svojo državo. pomagajmo jim vrniti in izgraditi domovino.

 • Igor Đukanović 17:38 26.avgust 2015.

  No pa se zapelji na počitnice v Sirijo in pridi nazaj s tam kupljeno puško, če je tako enostavno, kot praviš.

 • Presvetli 17:19 26.avgust 2015.

  Dajte sliko El Saleh kateri je islamistični đihadist in so ga zaznali preko kamer,da se nahaja v koloni beguncev. Njegovo spoznanje je lahko saj ima veliko brazgotino na levi ličnici. Morilec nad morilci je med begunci in verjetno ni edini ...prikaži več ampak veliko število. Jebali vas begunci,raje se zamislite od koga je ta politika in kaj je v ozadju za takšno stanje.

 • Swap 15:19 26.avgust 2015.

  hahahahahaha kolk sem se nasmeju ne mors vrjet, zakaj zavracajo ti isti moski pakete od rdecega kriza samo zato ker je kriz gor, ker spominja na krscanstvo, kako so metali kristjane z ladje v morje, to ne boste mediji pisal?

 • dimnikar 14:22 26.avgust 2015.

  To pa ne bo držalo, npr. najbolj glasni promovitelji šeriatskega prava so tam rojeni muslimani. In to počno javno, organizirano.

 • markus 19:58 27.avgust 2015.

  To so pa najslabši možni odgovori, kar bi jih lahko dali. A ženske lahko čakajo v Siriji in na ostalih vojnih žariščih, moški pa ne? Tukaj nekaj zelo smrdi. S temi odgovori samo potrjujete, da gre v veliki večini za ...prikaži več mlade islamske borce - džihadiste. Enega so že razkrinkali - tistega z brazgotino na licu. Koliko jih je še vmes?

 • Igor Đukanović 23:37 26.avgust 2015.

  Hm, zanimivo. V EU torej hitijo, da se borijo za Allaha in ker so pri nas poletja bolj topla kot pri njih, ne?

 • Igor Đukanović 23:35 26.avgust 2015.

  Da veš, kako je šele "zdravo" tujcem težko in nemogoče izgovoriti...

 • jakec1575 18:32 26.avgust 2015.

  Igor ne gre za integracijo ali neintegracijo. Če sobivanje v realnosti ni mozno in bivamo vzporedno v razlicnih svetovih na istem mestu, v cem je potem poanta multikulturalnosti. Gledam multikulturalne prestolnice Evrope, ki so ena sama laz, ko gre za ...prikaži več raziskovanje in razumevanje drugega. gradi se jeza. Dobimo požiganje Pariza, dobimo požiganje Stockholma. ker se vsebina ne zlije. Ne gre samo za rasizem in nevkljucevanje. Izobrazba v Parizu je tudi brezplacna in se kje. Torej od kod jeza? Zato pravim, da si lahko lazemo, kako bi morali spostovati drug drugega, vendar se to v resnici ne zgodi. tudi zaradi trdobučnosti avtohtonih pasem. A to ne preprečuje kolizije. S tvojim komentarjem se pa ne strinjam. 15-20 let nazaj so bile povsod napetosti. Sem za to, da ljudje dobijo novo zivljensko priloznost, ne cutim se pa vedno odgovornega. Zakja s svojim druzbenopoliticnim pritiskom nismo preprecili te vojne, ampak se raje igramo z appi na ijfonih. me pa veseli, da se dobro pocutis v domovini

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.