Šport /sport/zimski-sporti
46445 ogledov

Bes strokovnjaka: "Krivi so sodniki! Sodniki so Petru odvzeli medaljo!"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec42 18:19 06.februar 2022.

    Moral bi skočiti dlje,ne pa se jezit na odločitve sodnikov!

  • johan 21:00 06.februar 2022.

    Dejstvo je, da je skočil premalo. Tega se zaveda tudi trener Hrgota, ker ni vložil pritožbe. Če pritožba ne bi uspela, bi se lahko pritožili še na Mednarodno športno razsodišče za šport (Cas). . A zdaj je prepozno. Jaz sem ...prikaži več dal samo dokaz, da razpravljanje o tem nima nobenega smisla. Če se akterji uradno ne pritožijo, je potem to res le debata ob pivu ali pa na socialnih omrežjih.

  • Avatar Leon
    Leon 19:28 06.februar 2022.

    Velikokrat slišimo kritike na račun sodnikov kadar našim ne gre dobro ! Kaj je storila Smučarska zveza v tej smeri ? Ugotavljam ,da so na največjih tekmovanjih sodniki iz Italije ,Madžarske , Rusije ,USA ....torej držav ,ki sodijo v B ...prikaži večB kategorijo smučarskih skokov .Kje so naši strokovnjaki ? Ali je strokovnjak Gros ,katerega presežek je NOČNA POSODICA in njegov so komentator Stare ,ki ustvarja nove termine v smučarskih skokih kot so RUMENJAK in PLAVČEK ? Potem se ne čudite !

  • munja 10:01 07.februar 2022.

    Sodniki so Petra zagotovo prikrajšali za medaljo, ker je skočil samo en meter manj od Kubackega z neprimerno boljšim doskokom in telemarkom. Tako da bi po vseh pravilih moral dobiti medaljo.

  • rd2dmk2 17:43 06.februar 2022.

    no marsikaj ste povedal , bistvenega pa ne. torej če bi skočil bolje, bi bil boljši. zdej se jerhate na sodnike, ko pa 3 metre nekdo skoči več , pa nikomur mar. kaj vse se je naredilo v teh skokih, ...prikaži več, od vetrne izravnave, pa do benificiranja zaletnega položaja pa vam nikol ni dost. a si predstavljate koliko zaletnih mest so spremenili. kaj če bi danes skakali takokot pred desetletji, ko je nkdo moral 3 skočit. in za konec, naši v intervjijih jamrajo" ja gremo sproščeno, če bo medalja, pač bo".

    • rd2dmk2 17:47 06.februar 2022.

      vsakič ko poslušam naše športnike me vse mine.. " jest sem dobro pripravljem sem dobro delal, UPAM da bodo dobri rezultati"... se spomnite Hiršerja, Bodi Milerja -- zmaga al pa nič. in na to je opozoril že en tuj trener..ko ...prikaži več je ocenjeval naše tekmovalce, premalo zmagovalne želje, premalo grizenenja. če rata, pač rata. če ne. pa gremo se mal s fordom vozit naslednjih 100 let. sam ford je za zmagovalce.

  • munja 16:40 06.februar 2022.

    Slovenija je že velikokrat, zaradi pristranskih sodnikov, ostala brez medalje ali bojših uvrstitev. Morali bi sprejeti takšna pravila, da sodniki ne bi vedeli imena in priimka skakalca, potem bi sodili bolj pravično.

    • Skias 16:43 06.februar 2022.

      Ne bi tudi če jim oblečeš neutralne kombinizone.

  • Skias 16:42 06.februar 2022.

    Zanimiva primerjava atletika xD da tam je važna razdalja in višina pa seveda prestop, da bi kdo še ocenjeval kdo je lepše skočil pa ga sodniki nekam pošljejo. Že tako ali tako je težko dobiti nove mlade sodnike in se ...prikaži več krpa tekmovanja z prihodom iz x krajev na 1 državno tekmovanje. Politika dela svoje in edino kar bi lahko naredil je, da bi se pritožil na ocene sodnikov.

    • marko345 17:04 06.februar 2022.

      Vprašam zakaj sploh morajo pri smučarskih skokih biti sodniki . Včasih so skakalci imeli roke spredaj pri skoku, danes imajo zadaj, kaj ko bi roke dali v žepe kakšna bi bila ocena subjektivnih sodnikov. Po moje jih ne rabimo.

  • marko345 15:49 06.februar 2022.

    Tak način skakanja je totalno nepošten. Edino pravilo bi moralo biti, koliko do mm je kdo skočil in to iz istega odrivnega mesta, podrs ali padec pa pomeni 0 toč. Tako pa sodniki sodijo nekaj, kar za skakanje ne pomeni ...prikaži več nič, koga briga slog, dolžina je važna. Če bi pri atletiki npr. Sodili sodniki slog skoka v daljino, bi zmagal tisti, ki lepše skoči , ne pa tisti ki najdalj skoči. Torej sodnike pri skokih ukinit, ker se godi krivica, to je moje mnenje.

  • Avatar MS
    MS 15:53 06.februar 2022.

    Pravila za smučarske skoke nažalost dovoljujejo manipulacijo sodniške klike ki subjektivno ocenjuje še "umetniški vtis!" skakalca! Pošteno bi bilo da se ocenjuje samo dosežena daljava, kot se to ocenjuje v atletiki za skok v daljavo, za troskok , pa skok ...prikaži večk v višino in skok s palico! Tako bi eliminirali subjektivne ocene in navijaštvo ki je evidentno prisotno pri sodnikih!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.