Slovenija
28 ogledov

Bi pristali, da v službi namesto vas napreduje sodelavec?

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stanekos 20:58 22.marec 2015.

    Kakše larifari komentar. Njegovemu avtorju se najbrž niti ne sanja, da je fairplay le zgodba za naivneže. Ena zmaga ali VKG? Dajte, Slovenčki, zbudite se.

  • stanekos 22:02 22.marec 2015.

    Ha, ha, ha ti pa si Indijanc! VKG ali zmaga?

  • Janez_53 22:47 22.marec 2015.

    Ti očitno nisi eden tistih, ki bi pošteno tekmoval! Članek je natančno takšen kot mora biti. Vsaka čast fantom in le tako naprej! Ne poslušajte spletkarjev, koristolovcev in oportunistov, ki iščejo priložnosti, kako priti do koristi zase, ne glede na ostale!

  • Papaja Popi 08:10 23.marec 2015.

    Vsakdo tekmuje najprej za sebe in tako sta oba dobra - Peter in Jurij.Tako pač je v športu.Vsem je žal, da Peter ni zmagal a kaj češ.Peter je še mlad in ima pred sabo še ogromno zmag, ...prikaži več če bo le tako še dober

  • marabunta 21:17 22.marec 2015.

    dej ne seri, vsak športnik tekmuje zato, da ima najboljše rezultate in zmage, očitne kalkulacije pa ne spadajo v šport, podarjene zmage niso nikoli sladke....sicer pa kako bi ti skočil, če bi bil na mestu Tepeša, a si tako brihten, ...prikaži več da si vedel kako bo Prevc skočil, mu je zmanjkalo nekaj metrov, za to pa ni "kriv" Tepeš, zmagajo pač najboljši....razmisli

  • Francissco 03:03 23.marec 2015.

    Tisti, ki zagovarjajo Tepeša in Janusa (to je tisti ki vleče niti iz ozadja), ne gledajo športa in živijo v drugem svetu. Videli smo, kako Nemci ni Avstrijci delajo za svojo ekipo in z vskoki v vrstni red pomagajo sotekmovalcem ...prikaži več v ekipi. Lep primer je žensko smučanje. Tudi tukaj vsaka lumparija še ni kaznivo dejanje. Vendar bi se morali zavedati, da je bil Tepešev skok v najlepšem primeru zelo slab signal za vse alpske ekipe v prihodnosti in lumparija. Tisti, ki pa to delajo, pa naj veselo delajo to še naprej, ali ne. Ekipa je zato ekipa, ker dela tudi eden za drugega, tako kot ekipa Tine Maze, ki je zato ekipa izven slovenske smučarije (fovšije) in ima prav zato velik uspeh. Zelo se strinjam s komentarjem "Boruta Bavarskega", da je fairplay le do takrat, ko gre za naše in razmerja v naši ekipi. Do nasprotnika pa velja trda in neizprosna borba.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.