Svet
33 ogledov

BiH bo sprožila revizijo sodbe ICJ v tožbi zaradi genocida

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • MihaPu 11:18 18.februar 2017.

    Ja ja in zahodni mediji vse požrejo, zakaj pa ne napišejo, da so muslimani oblekli svoje vojake padle na bojišču v civilne uniforme, kot da so to civilisti in jih potem relocirali iz ostalih lokacij okoli prav v Srebrenico ter ...prikaži več jih tam zakopali, da bi povečali številko. Potem pa so nizozemski raziskovalci ugotovili, da je na telesu rana od metka NI pa luknje na oblačilih in pa obleka je v totalnem neskladju glede na višino/št. noge umrlih itd. Totalno neskladje, torej PREOBLAČILI SO JIH za svojo laž in propagando skupaj z NATO proti Srbom preko zahodnih medijev. Takšne so se šli. Remove kebab! We know the truth!

  • LukaMB 12:11 18.februar 2017.

    Jah, mi smo jim pa še pomoč pošiljali, da so lahko še naprej pobijali vse slovane-kristjane tam. Zavedli so nas prav isti mediji, katere je Trump označil za FAKE NEWS. Prav sram me je, izkoriščali so našo dobro voljo in ...prikaži več humanitarnost, da so lahko hranili tiste mudjahide in dzihadiste tam dol, ki so pobijali naše slovane-kristjane. Se prav spomnem tega in to je res da so po vseh medijih bili proti Srbom in so jih kot piše v tekstu demonizirali na vseh koncih. Resnica že prihaja na dan. Enkrat naj že naredijo konec tem lažem.

  • privat 08:24 18.februar 2017.

    se kako so skladni z zakoni.!!..le srbsko morilski se boji ,da prihaja roka pravice!! vsekakor podpiram bosnjake da se osvobodijo in nezivijo vec pod srbskim skornom!! trofazni zlocinsci naj vedo ,da se bliza ta dan!!

  • LukaMB 11:03 18.februar 2017.

    Definitivno to ni bil genocid. Njihovi musliji so se zmenili in pobili toliko svojih ter natolcevali številko 5000, da bi NATO ukrepal tako kot je rekel Clinton skupaj z Alijo Izetbegovićem in pa z morilcem Naserjem Orićem. Nekaj je bilo ...prikaži več umorjenih muslimanov od strani posameznikov Srbov, ki so to sigurno storili zaradi maščevanja, ker so jim muslimani-vehabisti mudjahidi pobili celotno družino ali pa nekaj družinskih članov. To pa se ne more šteti kot "genocid", je pa samo vojni zločin in tega je bilo na vseh straneh.

  • MihaPu 11:57 18.februar 2017.

    Poglejte lepo napisan članek za razjasnitev Srebrenice tem verskim fanatikom kot jim pravijo: http://textuploader.com/d17i1

  • MihaPu 11:58 18.februar 2017.

    Kaj se je zares dogajalo v Srebrenici:http://textuploader.com/d17i1

  • privat 17:34 18.februar 2017.

    jozicamurn...kaj pa ti drugo ves. Si troprsta in zlocinska kri zagovarja zlocince?? Res pa je dokler obstajajajo zločinci.. nebo imel noben miru. Hrvatje in bosnjaki mi morali olujo ponoviti ,vendar brez zakonov in pravil..pravila in zakoni niso za zločince! hrvatje ...prikaži več in muslimani kot pravis..so ubijali samo majmune!! videl sem osebno ,kako majmuni ..cenzura..

  • privat 17:38 18.februar 2017.

    kaj se trofazni tako bojiš?? res je da vas je treba ustaviti..al vrniti v srbijo in kasneje v rusijo!!

  • privat 17:45 18.februar 2017.

    ne se bat za vse so dokazi..tudi za take ,ki se danes mirno sprehajajo po Sloveniji..kmalu lisece in v jesenovac..

  • privat 18:24 18.februar 2017.

    in kdo je to napisal?? kje je podpis?? to kar navajas je eno obična trofazna laž!! Raje jaz verjamem evropskim obveščevalcem,malim ljudem iz bosne..vemo pa kdo je bil morilski narod v Bih..in kdo je še vedno morilski narod!!

  • jozicamurn 10:58 18.februar 2017.

    Pol imen je od vojakov padlih v okolici in pa dosti še vedno živečih, ki so se že oglasili in polno posnetkov je na youtube, kjer pravijo da so na listi on/ona ter njihovi otroci, ki sploh niso padli. Une ...prikaži več mamice Srebrenice so pa itak propagandni zmazek iz Savdijske Arabije in Turčije, ki jokajo pred fake news kot je CNN in podobno torej pred zahodnimi kamerami. Tako da ne nabijaj "privat", dejstva posameznikov so zločin ne pa da obtožiš celotno nacijo, da so vsi isti. Vaši muslimani pa so pobijali po okolišnjih vaseh vse ostale ne-muslimane.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.