Slovenija
66 ogledov

"Bio izdelkom lahko zaupate"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • erikkk 23:22 28.marec 2013.

    A samo subvencjo mora vrniti, kazni pa nobene....To je smešna garancija... Nekdo lahko postrupi tam pol slovenije kazensko odgovoren pa ni ... ????

  • hun 23:56 28.marec 2013.

    me zanima koliko inšektorjev ima kontrolo nad bio eko nator in podobnim kmetistvom in živinorejo ker tudi regrat na tržnici je bio ekoin oh in sploh problem je samo v tem da je nabran na fužinah med bloki

  • Pepe007 07:58 29.marec 2013.

    Če bi prebral članek, bi videl, da je eko, če ti lahko pokaže certifikat.Če kopuješ eko, se moraš kot kupec moraš malo izobraziti, kaj eko sploh pomeni. Eko na primer ne pomeni, da se ne uporabljajo škropiva pri določeni ...prikaži več vrsti rastlin. In še več, eko v Italiji lahko pomeni drugo kot eko v Bolgariji in drugo kot eko v Sloveniji.Pod črto: eko hrana je varna za človeka. Pa tudi številne druge vrste osnovnih živil so praviloma varne za človeka. Obratno je predelano in z rokom trajanja več 100 dni bolj izjemoma varno za človeka.

  • Pepe007 08:01 29.marec 2013.

    Človek mora tako rekoč vrniti plačo za nazaj.Ali poznaš kak tak primer v javni upravi, da je bilo komu to treba (glede na tvoj nivo sklepam, da od tam živiš)? Da bi komu rekli: glej, ta mesec nisi dovolj ...prikaži več naučil otrok, vrni plačo za preteklih 5 let. Kazni pa sicer nobene. Tudi neka pritožba ni možna, ker je inšpektor zadnja inštanca.Si že videl ti pametnjakovič kdaj kaj takega?

  • mirko 23:37 28.marec 2013.

    Fras Fras, s takimi izjavami smešiš samega sebe. Fras, papir vse prenese, tudi razni certifikati, od katerih imajo korist edino birokrati, ki na ta račun fajn zaslužijo.Edini certifikat, ki mu lahko ljudje resnično zaupajo so njihove lastne roke, ki ...prikaži več bodo pridelale kak pridelek. Ljudje v tej državi niso več naivni, saj vidijo kakšne svinjarije se dogajajo na vseh področjih.Ves sistem je gnil in nobeni zadevi ne moremo več zaupat. Človek danes lahko zaupa edino sebi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.