Svet
2907 ogledov

Bivša ministrica, ki je plesala s Putinom, se seli v Rusijo

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Syn
    Syn 10:15 13.september 2023.

    Lepo, lepo. St.Petersburg je zelo lepo mesto. Sam še nisem bil tam čeprav živim v sosednji državi, sem pa slišal od ljudi ki so bili tam. Cene so pač malo navite, ampak ok. Se da tam lepo živet.

  • Grof 18:44 13.september 2023.

    Jernej, očisti si nohte, morda od tega zaudarjaš, ….

  • Jernej65 10:27 13.september 2023.

    Neonacistka se seli v Rusijo k svojemu morilskemu, naci Putlerju. Nacisti se že zbirajo.

    • mph2 11:10 13.september 2023.

      Neonaciste in naciste imaš v Ukrajini, sicer pa kaj en natonacist razume.

    • Jernej65 11:49 13.september 2023.

      mph2, imaš jih povsod, še najbolj dejavni so trenutno ruski. Ta nacistična baba se je zatekla k naci Putlerju in ne Zelenskemu.

    • mph2 12:24 13.september 2023.

      Za razliko od tebe čeprav podpiram Putina v vojni proti ukronacistom in natonacistom, ga pa nikakor ne v drugem, npr. v kršenju človekovih pravic in podobno, tukaj je žal ala Ukrajina. Demokratično bi ga verjetno že davno kdo zamenjal, če ...prikaži več ne bi onemogočal politične nasprotnike z vsemi sredstvi. Po drugem kar sem drugje sledil, gre večini bolje pod njim kot pod pijančkom pred njim, nad katerimi so bili predvsem gringoti veseli. Samo natonacisti na vrhu z ZDA so dosti večji problem danes.

    • Jernej65 12:48 13.september 2023.

      mph2, morilskega Putlerja motijo ukronacisti, ne motijo ga pa ruski nacisti. Če bi bil dosleden, bi to babo strpal v zapor, saj dokazano simpatizira z nacisti. Nacisti niso v Ukrajini nič večji problem, kot v Rusiji. Zaradi tega tudi jaz ...prikaži več podpiram obrambo ukrajincev pred agresorskimi rusonaciji z naci Putlerjem na čelu.

    • mph2 17:02 13.september 2023.

      V Ukrajini so osnovni del establišmenta kot bi se temu rekli, slavijo Bandero in podobno ... nič kaj takega v uradni Rusiji. Sicer z naciji imajo vsi več ali manj problem.

    • Jernej65 17:09 13.september 2023.

      mph2, uradna Ukrajina tudi ne slavi Bandere. Zelenskega nikakor ne moreš povezovati z nacisti. Putin za te obtožbe nima nobene osnove. To je samo izgovor za napad na Ukrajino. Glede na dejanja, ki jih izvajata, je Putin veliko bližje nacističnim ...prikaži več dejanjem. Glede na poveličevanje Rusije, kot da je večvredna od ostalih sosednjih držav, je to zelo blizu Hitlerjevim idealom. Sovjetske zveze ni več in Putin bi to moral že enkrat sprejeti.

    • Grof 18:53 13.september 2023.

      Ukrajinci v Sloveniji, največji osnaževalci okolice kje živijo,z odpadki ravnajo, kot svinje v kuruzi, …

    • mph2 19:45 13.september 2023.

      Zelenskega je postavil NATO na oblast, skupaj z oligarhi. Ukrajina je bila že prej najbolj korumpirana država na daleč okoli, vsaj to bi lahko vedel. In zdaj ni nič drugače. Malenkost so se sicer distancirali zaradi javnosti od nacizma, drugače ...prikaži veče so ga zmeraj aktivno podpirali, v vseh porah njihove vojske in paravojaških enot so. Ukrajina. Sploh ni primerjave z Rusijo. Dokler imajo Medhurst, Lira, Galloway, .... tako mnenje, moje ne more bit drugačno. NATO trobil ne berem že dolgo.

    • Jernej65 23:42 13.september 2023.

      mph2, vrnimo se na izhodišče. Putin je začel to vojno, na podlagi predhodnega podpihovanja nacionalistov, ki so začeli nemire v delih z pretežno ruskim prebivalstvom. Nepremišljeno je napadel suvereno in tudi od Rusije priznano Ukrajino. Glede na posledice te vojne, ...prikaži več mislim da že vsi vidimo nesmisle v njegovem početju. Umrlo je že na stotisoče rusov in ukrajincev in še jih bo. Uničil bo Rusijo in tudi Ukrajino, to je že jasno, dobil ne bo ničesar. Ruska trobila so še pa stokrat slabša kot Natova.

    • mph2 09:40 15.september 2023.

      jernej65, motiš se ali pa to počneš namerno. Ljudje so se odločili, da želijo po svoje, kot smo se mi kar te upam ne moti. Potem so začeli ukroncisti klat po Donetsku in Lugansku polnih 8 let, s čemer se ...prikaži več nihče ni ubadal. Potem je počil film in dejansko so osvobodili ozemlja, ki so jih terorizirali ukronaciji. Zadeva je iz tega vidika povsem jasna. Drugo, Rusijo so vedno bolj obkrožali z NATO sateliti, kar lahko štejemo kot vojno napoved, čeprav so se v Minsku zavezali, da ne bo tako.

    • Jernej65 13:10 15.september 2023.

      mph2, ne bi se strinjal s teboj. Najprej so bili nacionalisti, ki jih je v Ukrajino poslal Putin, obilo njegove propagande, nemiri, ki jih je podžigal Putin. Potem je bila reakcija Ukrajine, ki jim res ni v ponos. Nato zasedba ...prikaži več Krima, nato osem let zatečenega stanja, ki sta ga svet in tudi Ukrajina že potiho sprejela. A ne, Putinu to ni dovolj. Začel je vojno za zavzetje cele Ukrajine. Ker si je odrezal prevelik kos, se je osredotočil na posamezne dele.

    • Jernej65 13:16 15.september 2023.

      Če bi mu slučajno uspelo zavzeti Ukrajino. Vsa Rusija bi mu pela slavo. Ves opogumljen od uspeha, bi ga začeli motiti Poljski nacisti, pa Estonski, pa Moldavski... A res misliš, da bi se kje ustavil? Ne bi se, ustaviti ga ...prikaži več mora nekdo drug, na silo. Zaradi tega imamo to, kar imamo, morilskega, naci Putlerja namreč. Sam je največji nacist. Pa še Nato je bližje kot je bil bilo kdaj prej, Rusi ki bi jih naj zaščitil, so pa mrtvi ali pa gledajo njegova pogorišča. Zaščitil ni nikogar, rešuje svojo rit.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.