Slovenija
5722 ogledov

Otroci morajo nadomeščati praznike, učiteljska stavka ni problem

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 19:55 07.april 2018.

    Ti naši učitelji so LAŽNJIVCI!! Otroci so morali v šolo zaradi stavke to pa je SRAMOTA in nepošteno do otrok!! Kaj so otroci krivi,da učitelji nikoli nimajo dovolj denarja!! Najboljše je,da edino JS dobiva plačo ostali pa bomo pač v ...prikaži več suženstvu!! Res žalostno,da tako "šolani ljudje ne vidijo tistih,ki trdo delajo za 600 evrov in tako niske plače dobivamo samo zaradi požrešnega JS-ja saj so vlade prisiljene dvigovati davke in trošarine,če želijo da požrešen JS ne stavka!!

  • Ervin Bizjak 18:02 07.april 2018.

    Čista bedarija! Odkar ni več 8, temveč 9 let imajo toliko nekih kulturnih dnevov, športnih dnevov, ... da porabijo to nepotrebno dodano leto. Učni načrt je isti, dnevov pa je za 1 leto več. Bedarija na kvadrat

  • saso43 18:41 07.april 2018.

    In zakaj bi morali naši otroci nadomeščati tista 2 dneva, ko so učiteljski bedniki stavkali "za svoje pravice" (beri za svoje žepe). Če stavkajo kjer koli drugje so kaznovani stavkajoči delavci. Naši otroci MORAJO po zakonu OBVEZNO hoditi v osnovno ...prikaži več šolo, kar pa še ne pomeni, da morajo oni osebno odgovarjati za neumnosti njihovih učiteljev. Veliko več je delavcev, ki delajo dosti več za dosti manj denarja. Osebno sem videl učiteljico, med delovnim časom, kako se je sprehajala po mestu.

    • Tupamaros 22:39 07.april 2018.

      V normalnih džavah stavke niso plačane. Stavko plačuje sindikat.

  • saso43 18:49 07.april 2018.

    Stavkati bi morali za boljše vzvode s katerimi bi lahko zatrli nasilje, ki se dogaja v osnovnih šolah po Sloveniji. Na šoli smo imeli krizni sestanek zaradi nasilja, pa so se vsi po vrsti samo izgovarjali kako nič ne morejo, ...prikaži več ker da imajo zvezane roke. Vsi, CSD, ravnatelj šole, strokovna delavka šole in predstavnik policije so samo metali pesek v oči in povedali NIČESAR o tem kako dejansko zatreti nasilje na šoli. Tako da prosim - brez komentarjev o tem kako so prosvetniki ubogi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.