Slovenija
20 ogledov

Bo jeseni vlada zategnila pas še za tri luknje?

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bojovi 20:00 09.avgust 2012.

    Ja lahko se je režat tako neumno kot na slikici, revnim, upokojencem itd. bodo jemali, sami pa ne bodo prikrajšani za ničesar pa še nagrade si bodo delili. Golazen!

  • dragec 09:13 10.avgust 2012.

    Mirkec, bla...bla...bla. Alora pride kesno!!!

  • anastasia 11:19 30.avgust 2012.

    In gospodje "nedolžni" tajkuni, ki so ravno v času prve vlade "velikega vodje" kradli in okradli slovenska podjetja in jih spravili na kolena. Nič seveda, nakraden denar je bil prenešen v tujino, v davčne oaze. Pa se ga da pobrati, ...prikaži več če bi bila volja seveda. Zakaj pa obstaja Interpol???

  • Peric Mitja 15:45 09.avgust 2012.

    ZJANŠALO SE JIM JE!!!!!!!!!!!!hmm, kako je lahko zmanjkalo denarja?? kam je šel? nekaj je moglo it narobe... torej, gospodje iz parlamenta, ki ste tako plemenito opustošili našo državico in jamrate, da nimate denarja, mi prosim povejte, kam ste ...prikaži več ves ta denar zapravili??? kaj to državo vodijo popolni bedaki, ki se jim sanja ne, kam dajejo državno premoženje??? razmetavajo javna sredstva (davkoplačevalski denar) za reševanje raznoraznih bank in podpiranje tajkunov, ki tudi nimajo denarja, podpirajo državna podjetja v stečaju in privatni sektor rinejo v propad. Kdo dejansko vodi to državo, ali so ti eni in isti zdej gor, ki govorijo, zdej je pa zmanjkalo vsega in zdej bomo vsi zategnili pasove???zakaj so to začeli govorit zdej, ko je barka že pol pod vodo, kje pa so bli prej?? verjamem, da ko bo res zmanjkalo vsega, pol bojo vsi ti naši ministri in koalicija, kot tudi opozicija odstopli, saj podgane vedno prve zbežijo.... mi delavci, garači bomo pa spet dobili eno p

  • Oxxo 18:09 09.avgust 2012.

    @Kevin kiret Ha Ha Ha si me pa nasmejal s tem tvojim zgrešenim komentarjem... Kar pojdi in kupuj samo v Mercatorju... in verjemi, da je tam kupljenega pujska vzredil slovenski kmet ha ha ha Optimist!Zanimivo... v Hoferju ...prikaži več kupiš od Perutnine Ptuj njihovo poli salamo ceneje kot v Mercatorju... samo pakiranje je drugo. In npr Fructal.. aja saj res - tega ne piješ, ker je zdaj srbski...

  • mirko 18:44 09.avgust 2012.

    Jaaa levičarji, potrebno je naredit nekaj na prihodkovni strani ? Bomo realni sektor višje obdavčili, da bo še bolj nekonkurenčen na svetovnem trgu in bo še več stečajev ?!!! Bomo dvignili DDV in prav tako skupaj z potrošniki obremenili realni ...prikaži veči sektor gospodarstva, edino molzno kravo, ki že komaj stoji ?!!! Denarja na mednarodnih finančnih trgih Slovenija ne dobi več, razen če se denar vložen v južne republike vrne nazaj v Slovenske banke. Od kod naj vlada vzame denar za New Deal ? Potrebno bo od sedanjih prihodkov nekaj prihranit in začet tisto vlagat v New Deal. Ni druge pomoči. Edino tako se lahko začne večat prihodkovna stran. Z novimi delovnimi mesti in večjim iztržkom predvsem v izvoznem realnem sektorju in posledično več plačanega davka v državno blagajno. Torej vzpodbujat izvoz, to kar delajo Nemci, J. Koreja,... Vlaganje v domačo infrastrukturo brezmejno je zgrešena poteza. Samo izvoz, izvoz, izvoz dela na svetovni trg z čim višjo dodano vrednostjo nas lahko reši iz trenut

  • nina 14:52 09.avgust 2012.

    Vlada naj zatisne pas okrog svojih plesnivih možganovče jih sploh ima,če ne bo verjetno saj nekateri morali čez mejo.kajti dobro vedo kaj jih čaka,ker vsedanjih časih nimajo pdpore ne v policiji ne v vojski tako,da bodo revčki sami oni naj ...prikaži več kar nakladajo okrizi sploh nevedo kaj kriza je,so preveliki buteljni.

  • zic 15:36 09.avgust 2012.

    Mi lahko kdo razloži kako bodo tako skrajni varčevalni ukrepi pozitivo vplivali na gospodarstvo?Pred leti sem lahko enkrat, dvakrat na mesec kupil kakšno neumnost za 100EUR, kupoval sem v Mercatorju, ipd.Danes, na istem delovnem mestu pazim na vsak ...prikaži več evro. Kupujem v Lidlu in Hoferju, kupujem samo stvari, ki jih res res potrebujem, pa še tisto kupim najcenejše kar obstaja.Od kod bodo trg dobil denar, če ne bo potrošnikov?Ne pravim, da bi morali imeti nevem kako visoke plače, vendar verjetno vsaj malo višje od minimuma s katerim lahko preživiš.

  • Peric Mitja 15:50 09.avgust 2012.

    hmm, nekoč nekega črnega poetka ko so se zlomile borze, se je ZDA uspešno rešila tega, ko je zamenjala zlato podlago dolarja za srebrno, s tem so začeli tiskati več denarja, odpirali so javna dela in zaposlovali ogromno brezposelnih ljudi, ...prikaži več na tak način so zda dobile vse največje avtoceste in nebotičnike na svetu.to so danes pozabli in imajo drugo rešitev: zmanjševanje plač, manj denarja, večja revščina... zakaj? ker to odgovarja tistim, ki so si nagrabili ogromno vsoto denarja in lahko ta vsota pomeni še večji kup, kot že je!!!!!!! tudi če ostali pocrkamo od lahkote!

  • Kevin Kiret 16:42 09.avgust 2012.

    zic... hofer je najslabša trgovina kar jih obstaja... prav tako lidl... če boš tam kupoval meso itd boš kmalu zbolel tako kot moj stric ki je zdaj na žalah... naj počiva v miru...

  • mirko 18:57 09.avgust 2012.

    Naš trg je premajhen, zato naša potrošnja ne vpliva veliko na naše gospodarstvo. Mi lahko potrošimo enkrat več od sedaj, pa na naše gospodarstvo ne bo imelo velikega pozitivnega vpliva. Naše gospodarstvo je odvisno predvsem od potrošnje evropskega trga. Rešimo ...prikaži več se lahko samo z več dela, ki ga po konkurenčnih cenah prodajamo na tuji trg. To pomeni izvoz dela realnega gospodarstva, ki je v tej državi še edini vlečni konj, kateri omogoča, da država še sploh diha. Ampak namesto da bi se to izvozno realno gospodarstvo vzpodbujalo, ga država duši z visokimi davki, ki se v največji meri porabijo za javni sektor.

  • Klemen Zec 19:34 09.avgust 2012.

    denarja je preveč, nakradenega, glavni krivec je ta na sliki, ki krade ljudem z najnižjimi dohodki, sam pa živi v razkošju.najlažje s tujim k...cem po koprivah scat. naj Janša in njegovi kameradi vrnejo nakraden denar, pa ne bo ...prikaži več treba nobenih rezov, sicer je pa Janša ena velika baraba, v prejšnjem mandatu je Pahorju spodkopaval vse reforme samo zato, da pride na oblast !to je glavni vzrok, da smo tam kjer pač smo, krivec je pa Janša !!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.