Magazin /magazin/film-glasba-tv
30 ogledov

Bo RTV voščila v hrvaščini?

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • streetboy 17:59 16.december 2012.

    Takšna glasba se dnevno sliši iz avtomobilov in gostiln.

  • vladek 12:24 15.december 2012.

    Motiš se dragi Mirko,srbohrvaščine ni že dolgo,govorilo se bo v cirilici ha ha ha a mam prav

  • feferon 15:52 15.december 2012.

    Zdaj so na vrsti dacarji! severina in ostali primerki zelo radi za take nastope dobijo keš, davka pa seveda državi ne plača nihče! Ni dolgo nazaj so jo dobili v Črni gori, da ke dobila denar kar na roko, ko ...prikaži več so preverjali naročnika njenih storitev in ni imel nobenega raČUNA

  • francelj 09:17 15.december 2012.

    Še niste opazili, da je Slovenija, predvsem pa Ljubljana (30 % balkancev) okupirana?

  • mirko 10:02 15.december 2012.

    No no no, ali so se zavedni slovenci v Ljubljani končno začeli prebujat kaj se jim tam dogaja. Že lep čas pišem o kulturni okupaciji, pa me nihče ne jemlje resno. Ni daleč dan, ko bodo ljudje v Ljubljani govorili ...prikaži več samo srbskohrvaško. Amo po tromostovju se sprehodite in malo poslušajte kateri pogovorni ježik prevladuje.

  • Maja Jakobic 11:35 15.december 2012.

    Če bi bila naša glasba boljša mogoče ne bi bila pred izumrtjem. to nimajo tujci tukaj nobene veze ampak preprosto "monopol" nad "standardom" slovenske glasbe. Tistih par dobrih, ki pa gredo s časom in so dejansko dobri v besedilih in ...prikaži več melodijah se pa tko al tko ne povabi. mogoče pa bo vsaj tokrat gledanost novoletne oddaje na rtv prekoračila 1% slovenskega prebivalstva. pa srečno novo leto.

  • vladek 12:25 15.december 2012.

    niso to balkanci,to so srbi

  • satir 12:53 15.december 2012.

    RTV Ljubljana si zasluži propad. Me prav zanima, kaj bi se zgodilo ob taki zadevščini na Hrvaški televiziji. Najverjetneje bi urednike slovenskega novoletnega programa na hrvaški tv linčali na Jelačičevem trgu. Mi pa seveda "konjušari" idioti da ne rečem še ...prikaži več kaj hujšega, nimamo niti trohice narodnega ponosa. Sicer mi gre na kozlanje ob ob poslušanju goveje muzike, vendar to ne pomenu da moram zaradi tega poslušat cel večer nekaj kar ni po meri našega naroda. Upam, da se bo kaj premaknilo, upam in pozivam mariborčane, ker drugje še nimajo jajc, da vsaj decemberske naročnine za RTV ne plačajo.... upam da bo civilna družba zahtevala da se ukine obvezna naročnina, da bo enkrat konec tega usranega birokratskega in političnega TV sistema. Namesto da bi bila tv politično korektna in neodvisna ker je edina lahko taka ker je financiranje neodvisno od sponzorjev, se obnaša slabše kot komercialne televizije...pa na koncu koncev ima vsaj po občutku prav toliko reklam kot komercialke... v čem je tor

  • dd 14:33 15.december 2012.

    Ja, hvala lepa, tv slo, ki lepo skrbi za dvig moje kulture.

  • PPiikkaa 17:59 15.december 2012.

    Res, Slovence so okupirali že leta 1918, nadaljevali leta 1941 in še posebej po letu 1991. To kar bo na Silvesterski večer na RTV je samo logična posledica. Že leta rinejo naprej tole Severino, ki ni niti lepa niti ne ...prikaži več poje dobro, zakaj? Vendar, folk še ne dojema, da nas politiki prodajajo že vsaj od leta 1945 naprej, vse za svoje blagostanje, za nacionalni interes, ki služi samo peščici. Ukradli so nam polovico družbenega produkta (leta 1938 smo bili skoraj Avstrija), zdaj nas hočejo še zbrisati s sveta, res. Ljudje, spet se bo treba boriti za narod in njegov obstoj, tokrat nas ogrožajo Srbi s svojimi (komunističnimi) pajdaši.

  • Rebula Voda 19:04 16.december 2012.

    STOJAN IZDAJALEC IN LOPOF MARIBORCANI TI SPOROCAMO VESELO NOVICO .GOTOF SI ZA NAS

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.