Zdravje
13757 ogledov

Bojana Beović tudi o tem, ali bo zaradi omikrona nujen še četrti odmerek

Komentarjev 51
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • miha91 17:05 17.december 2021.

    Omikronu sledi Ninja virus, ki bo na vas skočil z drevesa. Ninja virusu bo sledil Ninja Želva virus, pred katerim boste varni z osmim odmerkom. Cepili vas bodo 12-krat, dokler ne boste izgledali kot Ninja želve. V glavnem, naslednjih 14 ...prikaži več cepljenj bo ključnih.

  • PaPajapopi 16:37 17.december 2021.

    Popolnoma se jim je odpulilo ! ! ! Postali smo živina – Karin Rižner (karinrizner.si) ... Poživitveni odmerki (boosterji) – Karin Rižner (karinrizner.si)

  • QSprm 17:21 17.december 2021.

    Pateticna rezmska placanka je patoloska laznjivka. Predstavlja edino se sramoto poklicu, ki naj bi mu pripadala. Dan ustolicenja tega stvora na zdravniski zbornici je dan nacionalne katastrofe za SLO: Prinasalci ultra smrtonosnega moronikrona so pa itak vsi cepljeni. Kolk je ...prikaži več famozno cepivo ucinkovito pove se najvec stala letos v primerjavi z lani, ko ni bil sploh se nihce cepljen.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 16:40 17.december 2021.

    Sploh ni vprašanje ali bo, ampak kdaj bo ta četrti odmerek...Vsekakor pred petim in četrtim..In sramota ter zločinsko je, da hočete s cepivom, ki tudi po trditvah stroke ne deluje, cepiti proti virusu, ki ne le da ni problematičen ampak ...prikaži več je verjetno del rešitve...

  • suineg7878 18:14 17.december 2021.

    Baš, še en kandidat za pred hitro sodisce.

  • rd2dmk2 18:18 17.december 2021.

    strokovnakinja Beovič takole ti povem ( pa drugi tud lahko prisluhnete ) epidemija ne bo odšla dokler boste ujčkali cepljene. cepljenje je vir vsega kar daje epidemiji obrate, da lahko živi naprej. cepljeni se prosto gibljejo, nihče jih ne sili ...prikaži več v testiranje, ravno toliko so zaščiteni da ne zbolijo močno, ampak še vedno se okužijo in prenašajo virus, pa še tolk so nezaščiteni da virus na njih mutira in kar je najbolj bedno , da lahko potem najde novega gostitelja.

    • igorgeus 18:55 17.december 2021.

      epidemije se ne da ustaviti s cepivom, ki ne preprecuje bolezni

    • Lumpi 18:57 17.december 2021.

      Najbrž imaš kar prav, a mislim, da je bistvo v tem, da cepljeni ne zbolijo tako hudo in manj obremenjujejo bolnice. Privilegije imajo pa zato, da bi motivirali necepljene, da se cepijo. Kako se bo vse skupaj nadaljevalo, nihče ne ...prikaži več ve. Najbrž bo dokončno zmagalo prekuževanje, ki ga bomo prebolevali, kakor pač kdo. Potem bo pa kovid endemičen, kot gripa.

    • igorgeus 19:05 17.december 2021.

      torej se strinjas, da epidemijo lahko ustavimo zgolj z zadostno prekuzenostjo?

    • Lumpi 19:41 17.december 2021.

      Igorgeus, seveda, Slej ko prej. Kako hudo bo pa kdo zbolel, odloča vsak sam. Cepljeni v povprečju laže od necepljenih, kakšna polovica pa najbrž sploh ne. A tudi cepljenje ima svoj rizik. Vsak se odloča sam. Zmerjati cepljene z ovcami ...prikaži več In še čem hujšim, pa je skrajno primitivno. Morda necepilci z agresivnostjo nadomeščate pomanjkanje argumetov.

    • Avatar Marie Cankar
      marie3 19:47 17.december 2021.

      Za vse te opranoglavce se bo nasel Nurnberg, ki jih bo procesiral za zlocine proti clovestvu. Naciji so bili vajenci proti tej Pharma mafiji, ki je oklenila cel svet.

    • igorgeus 20:03 17.december 2021.

      statistika kaze, da so ogrozeni predvsem starejsi od 65 let, ampak te ogroza tudi gripa in vse ostale virusne bolezni. vsak naj poskrbi za svoje zdravje, s cepljenjem konec koncev koristis ali skodis, odvisno od perspektive, samo sebi.

    • Lumpi 23:26 17.december 2021.

      Igorgeus, logičen odgovor. Tudi jaz mislim, da bi se obvezno morali cepiti starejši od 50 let in v kritičnih poklicih z veliko stiki z ljudmi. Da cepljenje olajšuje potek bolezni in jo do neke mere tudi preprečuje, dokazujejo DSO-ji, kjer ...prikaži več v sedanjem valu skoraj ni bilo mrtvih. Pa tudi cepljenje starejši prenašajo bolje od mladih.

    • Lumpi 23:48 17.december 2021.

      Marie3. Okrog pfarma mafije v zvezi s cepljenjem hudo pretiravaš, pa tudi ostali necepilci. Kljub temi, da gre za nekaj deset milijard evrov, je to pljunek v morje v primerjavi z vsemi ostalimi zdravili. Za povrh bi pa še bolje ...prikaži več zaslužili z zdravljenjem obolelih, zlasti pa s tistimi s komplikacijami. Se ti sploh sanje, kakšne denarje stanejo zdravila za intenzivno nego? Farmaciji se preprečevanje bolezni ne splača! Veliko več zaslužijo z zdravljenjem.

    • Lumpi 00:01 18.december 2021.

      Še nekaj Marie in ostali. V letih sem že in še srce mi nagaja. Vsake tri mesece porabim za dobrih sto evrov zdravil, pa niti ne rabim najdražjih, eno cepljenje pa stane 10 evrov. Taka ali še veliko bolj neugodna ...prikaži več so razmerja med to "zaroto" farmacije in ostalimi posli.

    • Avatar Marie Cankar
      marie3 07:45 18.december 2021.

      Lumpi; nihce ne trdi, da sicersnje delovanje farmacije v spregi s politiko in konvencionalno medicino, ni problem, strinjam se, da celo se vecji. Problem v zvezi s covid-19 cepljenjem je, da zaradi „panike“ ne dopusca nikakrsnega nasprotovanja, vsako vprasanje, ki ...prikaži več nakazuje dvom ali stisko zastavljlca razglasi za anticepilca ali idiota, ki ne verjame v znanost.

    • Avatar Marie Cankar
      marie3 07:46 18.december 2021.

      Brez te nastrojene, obrambne, izkljucevalne drze, bi pridobili zaupanje in bi precepili vec ljudi. clovek se takoj vprasa, kaj vprasni prikriva, ker odgovarja z diskvalifikacijo namesto z argumenti. Tudi stroka ne vzbuja kredibilnosti, ce izjavlja, da ima premalo podatkov za ...prikaži več ugotavljanje posledic, smrtnosti itd za nove seve, obenem pa trdi, da zagotovo cepivo pomaga, mar ni to zgolj „reklama“ ali pa le tudi njihova nemoc, ker odgovorov (se) nimajo, ljudje pa od njih le te vedno pricakujejo?

    • Avatar Marie Cankar
      marie3 07:53 18.december 2021.

      Tudi znanstveniki so zgolj ljudje, ce bi vcasih priznali, da cesa se ne vedo oz potrebujejo vec casa za raziskave, bi vzbudili vecje zaupanje pri vec ljudeh. Kot v vseh slojih so tudi med njimi pokvarjeni posamezniki, ce bi se ...prikaži več manj cehovsko scitili, bi jim kredibilnost zrasla.

    • rd2dmk2 09:09 18.december 2021.

      ok..še enkrat vam bom probal razložit... cepljenje brez testiranja ni vredno počenega groša.. dokler se boste lahko cepili in širili virus pomeni da bo epidemija ostajala v enaki obliki, obsegu in omejitvah javnega življenja. tudi če vse precepite in jim ...prikaži več dovolite potem svobodno gibanje, brez da bi izločevali okužene, ste na poti večnega življenja v koncetracijskem logorju. virus dokler se bo lahko širil, bo tudi mutiral, zato je edino kar ima veljajo testiranje in odkriovanje okuženih.

    • Lumpi 09:50 18.december 2021.

      Marie3 in rdmk2. Kako osvežujoča je takšna polemika in ne gonjenje svojih pogledov v kombinaciji z obkladanjem z žaljivkami. Najbrž stroka res govori ex catedra. Nočejo priznati, da ne vedo, kako bo stvar tekla in tudi o optimalnem pristopu ne. ...prikaži več Tudi s tem, da bo treba najbrž testirati tudi cepljene, zlasti tiste na izteku zaščite, se strinjam. Bi bilo pa problemov in smrti zagotovo manj, če bili cepljeni vsi rizični. Še bi zbolevali, a manj umirali (glej Dansko, Malto, Portugalsko, Izrael).

    • rd2dmk2 13:35 18.december 2021.

      lumpi, nekaj ne razumeš. če bi se vsi strikno testirali bi našli vse okužene in bi tako lahko takoj in drastično omejili širjenje virusa in tudi mutiranje. ker bi omejili širjenje bi tako zmanjšali količino okuženih in s tem obolelih ...prikaži večh in posledično tudi umrlih. kot zadnja posledica tega procesa ( to je striktnega testiranja in osamljevanja ) bi bila uničenje virusa, ker virus umre v telesu okuženega, ko prevlada imunski sistem. ja bilo bi nekaj smrti a bistveno manj in že zdavnaj bi bilo konec.

    • igorgeus 15:47 18.december 2021.

      lumpi, mislis tisti dso-ji, kjer so lani preboleli covid prakticno vsi? ja, v teh letos smrti ni bilo.

    • Avatar Marie Cankar
      marie3 14:38 19.december 2021.

      Lumpi; strinjam se da manjka pogovorov, kjer se govori razumno in argumentirano in predvsem prisluhne sogovorikom. Kulturna raven debate na vecini forumov je nizka, priznam da tudi mene vcasih zanese, kadar me desnicarji, ki v glavnem nekriticno zagovarjajo politiko in ...prikaži več izjave svojega vodje, sprivicirajo….a kaj ko je to neke vrste ventilcek kot pri ekonom loncu :)

  • Avatar Leon
    Leon 17:20 17.december 2021.

    Beovičeva ima v misli odmerke dodatkov za Covid ,ki jih Janez deli med prijatelji .

  • AN27 17:25 17.december 2021.

    Zakaj ravno Pfeizer, ne pa npr. Džirlo?

  • Slavko Krizman 17:26 17.december 2021.

    naj bi...naj bi ...naj bi.....

    • igorgeus 18:56 17.december 2021.

      in na podlagi "naj bi" bi oni uzakonili obvezno cepljenje

    • Slavko Krizman 20:22 17.december 2021.

      sej ga bodo tudi uzakonili zelo kmalu...tisti,ki bodo/bomo imeli posledice pa nebomo pomembni

    • igorgeus 15:48 18.december 2021.

      tisti, ki misli, da se gre vladi predvsem za nase zdravje, bi ze dosedanje ravnanje vladajocih (recimo lanski izbruhi bolezni in smrti v dso) moralo pokazati, da se krepko motijo

  • milan30 17:39 17.december 2021.

    Kateri strokovnjaki kdo vam je dal naziv stokovnjaki ŠALABAJZERJI UNIČEVALCI RODA SLOVENI

  • bobubob 19:01 17.december 2021.

    Četrti val bo val 'cepljenih'. Morda pa bo potem še peti, pocepitveni, ki bo odplavil to egoistično zastrupljevalsko svojat, ne ozirajoč se na politiko ali vero.

  • Ender3 19:08 17.december 2021.

    Naši izbrani eksperti kršijo zaprisego "primum nil nocere" in ob že znanih komplikacijah cepljenje, hočejo zamolčati tudi nevarnosti mRNA cepiv, katerih mulekule se lahko vežejo na genom posameznika. Nobenih možnih mutagenih in teratogenih testov učinkov proizvajalci niso opravili. Tudi tega ...prikaži več se ne omenja, do koliko težav bo prišlo med cepljenemini, zaradi večkratnih vnosov spike beljakovine. Kot, da mnogi primeri cepljenih vrhunskih športnikov s srčnimi in trombotičnimi problemi niso dovolj.

  • Luksi 17:50 17.december 2021.

    Denis Baš je še nedolgo nazaj trdil, da otroci sploh ne zbolijo, če pa že jim ni nič. Ne vem, zakaj je zdaj spremenil mnenje

  • Koper 17:56 17.december 2021.

    Obvezno četrti.Če hočeš hodit okrog,je tako.

  • kapibara 19:00 17.december 2021.

    Evo, stavim svoje odsluženo potrkalo/ kembel, da bode še pred sezono dopustov VSAJ GOVORA o petem špikanju !!

  • kapibara 18:48 17.december 2021.

    BABŠE ZMEŠANO !! - V nekaterih evropskih državah so zagnali velik preplah zaradi trenutno najbolj »popularne« koronavirusne različice. - Zdravnica Angelique Coetzee, ki je prva opozorila oblasti na različico omikron, se čudi histeriji, ki jo zganjajo predvsem v Veliki Britaniji.

  • Avatar zoo
    zoo 17:17 17.december 2021.

    https://rumble.com/vkfz1v-the-vaccine-causes-the-virus-to-be-more-dangerous.html?s=08

  • dani5 20:54 17.december 2021.

    Vedno manj vaxerjev je, ker izgleda spoznavajo resnico.

    • Avatar Leon
      Leon 11:59 18.december 2021.

      Misliš,da se ne oglašajo več ? Pametnejši popustijo !

  • Avatar Marie Cankar
    marie3 19:42 17.december 2021.

    Nehajte ze s temi odmerki pa 4, 5, 6,…. Najbolje da big pharmi kar vsak zemljan placa mesecni davek. Ce bi cepiva zares delovala tako ucinkovito kot nam vsak dan trobijo main stream ideologi in mediji potem bi ze zdavnaj ...prikaži več covid-19 izzvenel. Zares pa je vec okuzenih in vec bolnikov na intenzivni, glede na delez cepljenih in prebolelih proti stanju pred 12 meseci, ko je cepivo sele prislo do nasih ram.

  • becar 21:10 17.december 2021.

    Saj so jasno povedali. Kovidno potrdilo bo veljalo 270 dni. Ali mislite, da samo do tretjega odmerka? Hahaha dobro bodo še pikali nekatere.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.