Slovenija
4 ogledov

"Bolje po svoji poti, brez trojke"

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jzzzze 10:52 03.maj 2013.

    pa kaj je s tabo, a janševa vlada se pa ni zadolževala? kje pa misliš, da bi janševa vlada dobila denar za sanacijo bank in izpeljavo svojega nerealnega letošnjega proračuna?

  • Boschtjan Zupanchich 09:25 03.maj 2013.

    ... heh, ta pa bo, ... ;)

  • sweetdogs 10:20 03.maj 2013.

    in kaj so ti pajaci naredili, da se nam obetajo lepši časi? na oblast so prišli popolnoma nepripravljeni v najtežjih časih odkar smo samostojni... Janša je imel to prednost, da je imel Šušteršiča, ki je znal stvari postavit na svoje ...prikaži več mesto. Zdaj je finančni minister nekdo, ki je bil glavni 'nadzornik' pri ropanju NLB-ja v Frankfurtu, kjer so pokradli milijarde €. Premierka se pa smeši povsod kamor pride in vedno znova kaže kako nedorasla je tej situaciji...

  • mph 10:29 03.maj 2013.

    Khm... po OPUSTOŠENJU, ki ga je pustil Janezek že po PRVI vladi, da ne govorimo pri zadnji prigoljufani ... se ti zdi fer takoj napadat še preden so sploh bili uradno potrjeni? Vsaj jaz sem celo vašemu firerju pustil dihati ...prikaži več na začetku brez komentarjev. Pravzaprav sem ga videl kot velikega negativca od zmeraj, ampak sem vseeno pričakoval, ko je prišel prvič na oblast, da se bo le potrudil in se prikazal v drugačni luči. Pa nič od tega. Kar zadeva Šušteršiča ... res škoda izgubljati besede, ker koliko je ta človek naredil finančne škode Sloveniji ... presega izbiro mojih besed. Itd itd.

  • allstarr111 10:52 03.maj 2013.

    Prvo kar mora naredit ta vlada je to da NLB prestavi s plač naroda na pleča kapitala, to je ali proda ali zapre, v nobenem primeru pa ne sme vložit vanjo niti evra. Ker nazadnje bo spet politika požrla to ...prikaži večo kar so dobili z obveznicami, plačal bo pa narod.

  • JANEZON 12:31 03.maj 2013.

    Bedasto zadolževanje in strah pred trojko dokazujeta,da vlada ni sposobna rešitev,pa tudi tega namena nima.Brez trojke bodo lahko pokradli,kar so se zadolžili.............

  • Scott 14:15 03.maj 2013.

    mph; ti s tvojimi nadvse primitivnimi komunističnimi umobolnimi komentarji si en velik bruh!Človek res težko verjame kaj vse tlači to našo/vašo grudo.?

  • babi 16:51 03.maj 2013.

    Se je danes že oglasil njen mentor Mencinger....človek bi bruhal....

  • CastrumFF 09:42 03.maj 2013.

    ........Prvi je oklevanje gospodarstva........hahahaha..."oklevanje".......hahahahaLapsus, v katerem je veliko resnice.....

  • sweetdogs 10:46 03.maj 2013.

    po opustošenju, ki ga je Janezek prevzel 2004 in po Pahorjevem opustošenju, je Janezek opravil odlično delo... počakajmo eno leto in boš videl kakšno opustošenje bodo za seboj spet pustili ti pajaci. To bo kot 'postapokalipsa'...Zdaj smo spet ...prikaži več vsi srečni, da se lahko zadolžujemo... tako kot v Pahorjevi vladi! In spet je veliko praznega besedičenja... tako kot v Pahorjevi vladi! Ta vlada bo dokončno pokopala Slovenijo.Sicer pa mal si poglej grafe o BDP-ju, javnem dolgu države, zaposlenosti itd. od leta 2000 do danes pa ti bodo številke povedale kdo je zjebal in kdo reševal našo državo...

  • mph 14:27 03.maj 2013.

    Bi lahko samo enkrat, pa sem ti omenil že večkrat, da ne boš ponavljal svoje mantre o meni komunistu, komunistih v Yu ... in ne vem kaj še: KDO SE JE BORIL SKUPAJ Z #####NACISTI##### IN KDO SE JE BORIL ...prikaži več #####PROTI NJIM##### SKUPAJ Z ZAVEZNIKI. Če je kdo bruh, si sicer ti, ker enega samega samcatega stavka ne zmoreš, kdo je bil kdo. Saj, cel svet ve, vsa uradna (tudi zahodnjaška jasno, pa Britannica, ...) samo vi (pro)domobranci ne.

  • mph 08:46 06.maj 2013.

    Na srečo nisi moja babi, drugače pa je Mencinger ekonomist, ki je preprečil, da bi bili danes na nivoju Romunije in drugih vhodnih držav, ki jim je svetoval Sachs in so sprejeli brez pripomb vsa njegova nakladanja. En redkih spoštovanja ...prikaži več vrednih ekonomistov.

  • Lavdan 09:34 03.maj 2013.

    Če bo gospodarstvo oklevalo ne bo nič. Važno je, da je premierka samozavestna. Kaj točno pa bo, pa tako ali tako vsi ugibajo.

  • mph 09:46 03.maj 2013.

    Važno, da se janšisti vsi negativni in da se vam toži po firerju, ki vam je obljubljal IV. rajh in med in mleko ... seveda, za vas, njemu zveste vojščake.In vedno znova in znova je aktualen vic zakaj edino ...prikaži več Slovenci v peklu ne rabijo čuvaja. Ker sami preprečujejo komurkoli, da bi prišel na bolje ali zbežal.Bruh.

  • mph 11:35 03.maj 2013.

    Če bi si ti "za Slovenijo" res malo ogledal konkretne cifre, bi ti bilo več jasno. Ne črpaj pa svojega zunanja izključno iz Demokracije in ostalih SDS trobil.

  • mph 12:29 04.maj 2013.

    Kaj Scott, spet ne bo nič od odgovora? Sem ti istega - in mislim, da je vprašanje zelo enostavno in jasno - postavil že večkrat po forumih, kjer se oglašaš. Temeljito dvomim, da ne spremljaš. In spet lahko razumem, da ...prikaži več so samo domobranci naštepali minuse na vprašanje: "kdo je sodeloval z nacisti med II. svetovno vojno in kdo z zavezniki proti". Govorimo seveda o DOKAZANIH dejstvih, ki jih imaš po vseh možnih tujih medijih, ki že tako ali tako ne marajo komunizma ali socializma, ampak se vsaj držijo dejstev.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.