Šport /sport/nogomet
437 ogledov

Borbenost ni bila dovolj, oslabljeni Slovenci izpadli

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • loco 14:30 17.november 2018.

    Ko pogledaš v katerih klubih igrajo, če sploh igrajo reprezentanti ti mora biti jasno da smo mogoče lahko le prvi v skupini D med eksoti. Iz dr.ka ne moreš narediti zlata. Žogo od vseh igralcev obvlada le Iličič in to je premalo.

  • izy 08:43 17.november 2018.

    Boljši naslov bi bil: Slovenija sploh ne igra. Formacija igralcev z enim napadalcem je samomor, sploh pa na domačem igriišču in še na tekmi, ki jo igraš samo še za gledalce!!!! Igralci pokrivajo igralce 10-15 stran od žoge, nekateri sploh ...prikaži več ne vedo kje je njihova pozicija, napadalci in vezisti podajajo žogo vedno nazaj, vratar zelo slab. Ne vem ali tudi v reprezentanci velja, da vratar ne sme čez sredino brcnit žoge? Je pa res, da večino tega kar sem napisal mora urediti samo sposoben selektor in

  • izy 08:44 17.november 2018.

    Pa viste ja nori na NZS kakšno zgodbo se greste s to razprezentaanco. Najslabše pa kar je bilo, da so to tekmo gledali v živo predvsem otroci(cca 5000), ki so želeli gledati soje vzornike, ki se borije do zadnjega atoma ...prikaži več moči s kokicam v roki, da bi si zapomnili tekmo za lep čas. Hvala NZS, otrokom ste UNIČILI sanje!!

  • izy 08:44 17.november 2018.

    Glede organizacije včerajšnje nogometne tekme pa takole: prvo kar je, je bil zaprto parkirišče v garažo Stožice, luči do stadiona ugasnjene, skoraj brez štantov, ki bi se jedlo in pilo oz. kupil kakšen spominek za RAZUMNO ceno, glede, da je ...prikaži več bilo na stadionu vsaj 5000 otrok. Na stadionu pa ponovno samo en tip, ki je prodajal kokice po tribuni, ena stojnica s hot-dogom, ena s kokicami in dve ženski, ki sta prelivala vodo iz steklenice v kozarce.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.