Slovenija
35 ogledov

Božiček letos varčuje

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • housemd 08:15 08.december 2011.

    Prodajalci so malo za luno. Cene so povsem umetno inštalirane, pa mislijo da bomo kupovali. Vse skoraj čisto povprečne čevlje prodajajo po 140-160 evrov. Saj če bi rabil en par, bi še kupil, ampak to so čevlji, ki se razšlampajo ...prikaži več v enem letu. Rabiš vsaj ene 5 parov čevljev, če ne več, pa a res mislijo, da bom tolk dal. Cene imajo navite, kot bi živeli na luni, poglejte, pred 4 meseci sem se sprehajal po glavni Milanski aveniji, kjer gre za eno bogatejših mest v Italiji. In čevlji Geox tam niso 140 evrov, ampak 105 evrov, pa ni bilo prav nobene akcije. Pri nas mislijo, da bodo potem, ko bodo akcije, dobili za njih 105 evrov, pa sigurno bom potem sam gledal, če si mislim, da so malo usekani. Tudi misijo teli trgovci kaj za boga naredijo, pa saj razen to, da mi pripelejjo čevelj sem, pa ga dajo na polico drugega ne naredijo. In enako velja za tekstil. Vsi Strellsoni, Benvenutiji in podobne blagovne znamke so v v Nemčiji za 30 % cenej brez da bi bilo v akciji. Pa a mislijo, da imamo tu v Sl

  • housemd 08:25 08.december 2011.

    Mi imamo povprečne plače tam okrog 1200 neto, torej nej malo razmislijo, zakaj ne morejo izcuzavati takšne premije, kot v Nemčiji. AMpak glej ga, tudi v Italiji in Nemčiji imajo tekstil in obutev za 30 % ceneje v redni prodaji. ...prikaži več Pa raj grem na en lep soboten izlet v Italijo, pa še par oblekic kupim, kot da bi naše pijavke me izpile. Meni ne bo nihče vrednosti proizvoda vsiljeval, če pa vem, da polna lastna cena nobene srajce ni več kot 10-12 evrov, bunde 60 evrov, hlač 25 evrov, čevljev 25 evrov, ampak to so že rang Hugo Boss, ne pa Benvenuti. Saj ne gre za to, da ne bi privoščil prodajalcem, ampak glejte, ko bomo imeli plače najmanj 2500 evrov neto, visoko izobraženi 5000 evrov, verjetno veste, da ne bo problem dati 150 evrov za šuke. Do takrat pa bomo mi kupci diktirali cene, verjemte mi, al boste pa zapiral štacune.

  • Goran Žarić 08:36 08.december 2011.

    Odkar sem si uredil kreditno kartico preko interneta (Iz anglije) ker v NLB so zahtevali 100 in en dokument in nevem kaj še, kupujem samo še iz tujine (Nemčija, Anglija)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.