Slovenija
73 ogledov

"Božične lučke gorijo še preden prvonovembrske sveče ugasnejo"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maresem 11:18 03.november 2015.

    Totalni idiotizem!

  • eosss 11:25 03.november 2015.

    Bolano, ampak taktika deluje! Ovčke pridno hodijo v trgovske centre in zapravljajo težko prigaran (no, nekateri niti ne tako težko prigaran) denar, trgovci pa so veseli. In po moje nikoli ne bo drugače, ker ljudje pač večinoma ne razmišljajo s ...prikaži več svojo glavo in se ponavadi tudi ne znajo upret tej turbo-kapitalistični potrošniški mrzlici...

  • zdrej 12:07 03.november 2015.

    Potem pa pridem v trgovino, pa nimam pojma, kaj so oglaševali, ker je toliko tega sranja. Pa še nekaj je. Najboljša je ponavadi tista roba, ki se ne oglašuje na veliko.

  • DasAuto 14:12 03.november 2015.

    Bi predlagal, da sploh ne pospravijo, bo taktika celo leto delala, pa še časa ne bojo izgubljali s tem.

  • prider 19:35 03.november 2015.

    In kaj imamo od tega, da se nabašemo do onemoglosti? Napet trebuh in poln želodec dva dni, ko gremo na stranišče in se izpraznemo? Važna je predvsem družba, prijeten pogovor, prijetno vzdušje.Če meni kdo podari darilo, pomeni, da se ...prikaži več me je spomnil in mi podaril kaj, kar cenim. In mu tega nisem dolžan vrniti - lahko sem v stiski z denarjem, ki ni tako zanemarljiv in redek razlog sploh sedaj v krizi.Enemu veliko pomeni družabna igra, drugemu knjiga, tretjemu vstopnica za koncert. No, tudi suha salama, pršut, potica so dobrine primerne za darilo.

  • Neprilagojen 12:20 03.november 2015.

    Ja kdo vas pa sili... Saj ste se nekoč odločili za tržno ekonomijo. Če vam pa je "shoping" religija, pa je vaš problem. Vse religije so rana rak civilizacije.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:03 03.november 2015.

    Reklame gor al pa dol. Pameten človek kupuje z glavo ne pa z letaki. Greš na internet pogledaš če je cena primerna, če je kvaliteta primerna in največkrat ugotoviš, da je stvar kljub vsemu bombastičnemu oglaševanju pri trgovcu A ugodnejša ...prikaži več pri trgovcu C. Po možnosti je to spletni trgovec. Men reklame sam povedo kaj je v trendu, ne pa kaj bi jaz rad. Itak nč novga ne pogruntajo. Kaj pa je letos tako fantastičnega da bi hotu met kar niso ponujal že skoraj desetletje prej? Pa sej ni take zadeve...sam eno in isto prodajajo, mogoče kak lepotni popravek naredijo, kako lastnost spremenijo, da bi pa toplo vodo odkrival, da bi reku uf ja to je pa res praktično pa fajn za kupt...sej ga ni tazga izdelka. Jz vem kaj je prej obstajal, in zdej v bistvu obstajajo še zmer iste stvari. In mi je reklama odlična samo za kurjenje. Ne bit ovce pa bo trg deloval. Če boste pa ovce pa ne bo trg deloval tko k je treba. Poglejte na letak pa poglejte na internet, vprašajte znance/ prijatelje za razm

  • edstark 16:21 03.november 2015.

    Zadnjih 10 let je toliko tega sranja, da sem ratal popolnoma apatičen in me nič več ne gane, nobene lučke, nobene akcije, nobeni popusti, NIČ!Ne nasedam več nikomur. Ko kaj rabim kupim, fertik.Božiča ne praznujemo, pa ...prikaži več nismo komunisti. Smo se obdarovali, ampak zadnja leta tudi to odpade in imamo dogovor da si ne kupujemo nič in da je edino kar si privoščimo kaj dobrega za pojesti.Tako da se dobimo za božič, se nabašemo do onemoglosti in smo vsi srečni.Ni nobenega kreganja, nobene zavisti, pač nobenih problemov, ki jih povzročijo darila!Zame je navečji pritisk da mi kdo da darilo. Sovražim to, ker potem moram sam zapravljati čas in energijo (ne gre se za denar) da najdem primerno darilo zanj. In danes v tem času je to mission imposible, kljub temu da je na trgu več stvari kot kdaj koli v zgodovini! Zanimivo kajne!?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:03 03.november 2015.

    Poglejte na letak pa poglejte na internet, vprašajte znance/ prijatelje za razmerje cena/kvaliteta pa se šele pol odločte če se res splača to kupt ravno v tisti trgovini ki je letak izdala. v 90% se ne.

  • kapibara 14:09 03.november 2015.

    Guru bogatenja, neki Varen Bet ??i, rekel : Preden kupiš, se vprašaj, kako se ti bo življenje spremenilo:če JA ali pa NE- na ta račun spremenilo- če ne rabiš NE kupuj.... ta model, ki je nateral svoje zaposlene da, da ...prikaži veča se med drugim vozijo v turist klasa avion, NE pa v biznis.. prideš tako ali tako tam, kamor si planiral.. !!!

  • edstark 21:39 03.november 2015.

    karkoli, pa če tudi je samo paket žvečilnih je pritisk!Mi v družini oddaljujejo od vsega kar je povezanega z materialnimi dobrinami ob praznikih in rojstnih dnevih.Voščimo si lepe praznike ali rosjtni dan, ter smo skupaj!<br ...prikaži več />Noja to da se nažremo ni potrebno dobesedno jemati. To predvsem pomeni, druženje in zabava BREZ daril.

  • marabunta 13:52 05.november 2015.

    če nimaš niti za kruh, ne pomaga niti cel vagon te šare, pa jo lahko razstavijo že meseca avgusta....kdor ima polne denarnice pa naj kar kupuje, denar se mora vrteti, pa makar za bedarije

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.