Vse, ki predstavljajo svoje izdelke pod oznako EKO in BIO bi kaznoval, ker zavajajo potrošnike. V SLO imamo celo EKObeton in EKO asvalt. Mi smo še korak pred severom. Banda zelena.
Niso važno označevanje, važno je financiranje ljudi, ki te oznake propagirajo. Pridejo ''nevladniki'' do kmeta, pa pridejo ''živalska policija'' pa na koncu? Vsi pa zavito povedo da so člani gibanja, da se samofinancirajo,,,, pa glej hudiča, ko kmet pokliče 113… ...prikaži več se jim mudi, pa policistom povedo da niso nič izsiljevali, so se ''samo peljali mimo'' po privat cesti 350m. Tako je, imamo kar so se ''borili'' 1991 .... nategni kogar moreš za čimveč...
Zanima me samo znak za mlete crve, grile in ostalo svinjarijo🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮
Ne vem, če ga boš dočakal. Sicer pa to po vsej verjetnosti že nekaj časa uživamo.
Spet nategovanje kupcev...tako, kot "EKO in BIO" oznake...
Če ne moreš podražit,napišeš da je natur,in prodaš dražje,isto sranje drugo pakovanje,eh ubogi narod kaj vas nategujejo
tebe pa ne :)
garancija, tudi ti si med njimi.
Vse, ki predstavljajo svoje izdelke pod oznako EKO in BIO bi kaznoval, ker zavajajo potrošnike. V SLO imamo celo EKObeton in EKO asvalt. Mi smo še korak pred severom. Banda zelena.
Niso važno označevanje, važno je financiranje ljudi, ki te oznake propagirajo. Pridejo ''nevladniki'' do kmeta, pa pridejo ''živalska policija'' pa na koncu? Vsi pa zavito povedo da so člani gibanja, da se samofinancirajo,,,, pa glej hudiča, ko kmet pokliče 113… ...prikaži več se jim mudi, pa policistom povedo da niso nič izsiljevali, so se ''samo peljali mimo'' po privat cesti 350m. Tako je, imamo kar so se ''borili'' 1991 .... nategni kogar moreš za čimveč...
Zakonsko je treba urediti obvezno označevanje jedi ki vsebujejo mlete črve in hrošče
Ne kupujte pakirane hrane, ki ima natisnjeno analizo sestave. Zagotovo je svinjarija, ki vsebuje sladkor in vse, česar nočete.
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Prazen prispevek. Nihče ni dobil ustreznega odgovora...
Ti tako in tako nič ne razumeš, če je prazno, manj prazno, bolj prazno. Megla in tema v tvoji glavi...