Slovenija
58 ogledov

Bratuškova na obisku pri Milanoviću

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • JANEZON 07:28 23.junij 2013.

    Kot vedno , se je pokazalo kako butasti so naši poslanci in državni voditelji.Tudi ta kura ne ve ,kaj govori in da se hlapčevsko obnaša do podrejenega.Z prodajo mercatorja pa si bo naša nesposobna politika nakopala tajkuna-lopova,kateri ji ...prikaži več bo diktiral odločitve po volji južnjakov.Koliko je izdajalcev v parlamentu vemo.Toliko kot je nesposobnih poslancev.VSI..................

  • KOJAK 00:11 23.junij 2013.

    Dej ne delaj drame, še vedno lahko kupuješ v SPARU, HOFERJU, LIDLU ali SLOVENSKEMU TUŠU. Mene boli kita kdo je lastnik trgovine, kupujem tam kjer so slovenski izdelki in primerne cene in Mercator že dolgo ni več cenovno ugoden. Dovolj ...prikaži več imam da država podpira firme, ki tolčejo minus...to smo delali v socilaizmu.

  • Šemefuky 08:50 23.junij 2013.

    Kokoš je Travnu razlagala na novinarski, da se je dobila s prodajalci Merkatorja, češ da jo je skrbelo za 10.000 zaposlenih in ga spraševala, če bo on poskrbel zanje. Kokoš neumna Zokijeva za tistih 10.000 bosta ti, Zoki in Traven ...prikaži več enako skrbela, dokler bo na zavodu še kaj bodo nekaj malega dobili, ko ne bo več pa prideta na vrsto PreVirant in Pliča-ništa in uničita, kar je še ostalo živega. Ma nek se goni u 3PM, kokoš neumna, mene boš farbala, ki te voham, kako smrdiš po Zokiju.

  • vladek 13:09 22.junij 2013.

    Madonca,ta baba bo zafurala celo Slovenijo.Vidi se po čigavem napotku,zaradi tega bere listke,ker dva stavka nezna na pamet povedat.PS pomeni prodajmo Slovenijo Bog naj čuva Slovenijo

  • Šemefuky 09:52 22.junij 2013.

    Nadaljevanka Dinastije, premierka je šla finalizirati posel najboljšega soseda, po poglobljenih pogovorih s slovenskimi prodajalci in Zokijevim dogovorm s kupcem Todoričem. Vse teče kot po maslu. Potem, ko bo šel najboljši sosed u kuhac in vse kar je povezano z ...prikaži več njim in bo še enih 100.000 ljudi več lačnih, bosta prišla krizna ministra prašičjeglavi PreVirant in kvadratnoglavi Pliča-Ništa in bosta povedala, komu bi vzela še pol plače in kako dati sodnikom, še malo več avtonomije pri urejanju njihovih pravic.U 3PM vsi skupaj, plagi Bratuška tudi pri tebi ne vidim srečnega konca.

  • sprehajalec 23:17 22.junij 2013.

    Šemefuky, čestitam ti za komentarje. Dovolj so globoki, da povprečen Slovencelj ne dojame bistva, pa ti talajo minuse.

  • Šemefuky 08:34 23.junij 2013.

    Ja Kojak, ko bo še enih 10.000 več lačnih bodo pred vsemi temi tgovinami žicali drobiž za preživetje, ker nadomestila za brzpšoselnost so oklestili do onemoglosti.Tudi tvoj kruh in tvoji plusi so iz podjetij, ki točejo minus, zavedati se ...prikaži več je treba, da dobički in rast BDP se pozna tujcem in ne v RS. Tukaj ostanejo le mezde izkoriščanih zaposlenih in prispevki, tako, da bodo naši otroci delali za Nemce, Italijane, Avstrijce, Srbe in Hrvate, tiste, ki so nam v preteklosti tako pomagali, da so nam metke čez cev pošiljali. In zapomnite si, kri ni voda, prej ali slej bodo volkovi svoje ovce pospravili.Vi pa kar navijajte za obsojenca in čarapana, ki jih najbolj skrbi prihodnost naših otrok.Eden govori, da imamo še vedno preveč YU, drugi pa da bijo treba spet uvesti.Mi pa nek se jebamo v barvah.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.