Slovenija
29 ogledov

Bratuškova naj ostane

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • an.star 08:10 28.april 2014.

    V politik,i se nič ne zgodi po naključju. Tudi zadnja Pingvinovičeva parodija, je scenirana. Toliko, kolikor je Udbovcev v pingvinski strank,i ni nikjer drugje, zato ni njegov rezultat presenečenje..Vse skupaj je namenjeno umiku Plagiatorke iz premierskega mesta brez prask...Narod, ...prikaži več bo pa vse pozlatil.

  • Žvižgač 11:41 28.april 2014.

    To primitivno vplivanje na volivce je res že nagravžno saj so te metode preživete in jim opravilno sposobni ljudje ne nasedajo več. Plagiatorko je s 55% abortiralo lastno članstvo v stranki, kako lahko prideš do takega % med ostalimi državljani ...prikaži več in člani drugih strank ve samo naročnik ankete. Ko pa poslušam razlage Pličaniča o uspehih te vlade in pozitivnih rezultatih, ki se že kažejo, pa se sprašujem kako jih ni niti malo sram, da nam lahko javno tako lažejo, kot, da smo vsi bebavi.

  • Žurnalček 12:18 28.april 2014.

    Kolk si ti pošten v svojem razmišljanju o dobrobiti SLO , govori samo dejstvo , da rajši videš , da po tvoji presoji in nazoru "neomadeževani" prodajo SLOVENIJO , kot da bi je "udbaši " in vsi ostali po tvoji ...prikaži več presoji " omadeževani " poiskušali rešiti ! Govno si bil , govno boš ostal !

  • Žurnalček 12:30 28.april 2014.

    Najleši in najbolj precizen pregovor do sedaj , ki pove in odgovori vse v enem stavku za našo preteklo zgodovino je : Danes ta novi , ne morejo pobarvati tistega, kar je za časa TITA zgrajenega in narejenega. Še ...prikaži veče novejši , vsaj kar se Ljubljane tiče: Da se začne podirati tisto kar je ZJ zgradil v 8 letih v LJUBLJANI , ljudje ne bi imeli kje hoditi! Vidiš kolk si pameten.

  • anze40 08:11 28.april 2014.

    Katera javnost?Se je začel cunami, da ne bi prišlo do predčasnih volitev?

  • jaki 08:29 28.april 2014.

    Ninamedia za Dnevnik - ne me basat," anketirano" pa 500 evnuhov!

  • chilli24 08:31 28.april 2014.

    Pa kaj vam ni jasno. AB je izjavila, da bo odstopila, Grega in Karl sta jasno povedala, da v taki vladi ne bosta sodelovala. Je pa jasno, da poslanci ne bi radi pustili poslanskih plač in +++ dodatkov, privilegijev in ...prikaži več ugodnosti. Ali so izvedli anketo kar med prisotnimi na kongresu?

  • Avatar čavez
    čavez 09:17 28.april 2014.

    41 odstotkov vprašanih meni, resnično ne vem koga ta ninamedie sprašuje, čefurje ali pa so teli slovenci res taki zabitki.

  • jocif 09:43 28.april 2014.

    Nehajte nas basat, banda pisunska! To je lahko le rezultat ankete med pingvini in čefurji!

  • Kranjica 09:45 28.april 2014.

    Režimski mediji so spet začeli ustvarjati javno mnenje. Pričakujmo enak rezultat tudi od drugih. Sicer pa, če pogledamo podrobnosti ankete, vidimo, da je za AB glasovalo 81% privržencev PS, 47% DeSUS-a in 47% SD, torej pristašev vladne koalicije.,

  • Milan Novak 10:01 28.april 2014.

    Ta nesposobnica mora takoj spokat saj sta v dobrem letu z Čuferjem uničila Slovenijo.Preberite si na SVET 24,kako se nesposobnici in Maši Kociper gnusi rokovanje z RAJO

  • Tupamaros 10:52 28.april 2014.

    Samomorilski nagon Slovencev.

  • Jaka.marinsek 11:09 29.april 2014.

    anketa izvedena na Brdu takoj po kongresu PS. :-)

  • Marjan Marsic 17:35 30.april 2014.

    Trla BABA lan da joj prođe dan da jo prođe da joj prođe...........

  • dragec 10:39 28.april 2014.

    Alenka, upam, da ne boš dovolila da bo pleško spet izkoristil neenotnost koalicije in ponovno prišel na oblast, saj ali bo odšel na dvoletne počitnice na Dob

  • Pepe1 11:40 28.april 2014.

    Za črnogorca je škoda napisati eno samo besedo,Ljubljančani ga edino lahko izolirajo,da bo ostal sam .

  • Žurnalček 11:11 28.april 2014.

    Kako morate delati tako abotne ankete ? A je rešitev SLO v osebi ali izvrševanju programa , za katerega je PS dobila mandat na volitvah. Pravilno in absolutno na mestu bi bilo vprašanje ali ste za program razprodaje -Bratuškova ...prikaži več , JJ- ali ste za program Jankoviča . Za program in o programu mora teči debata , ne pa o osebah. Jankovič bo s to svojo zmago , ki sploh ni bila zmaga , saj je stranka on in za njega narejena in postavljena , prisilil Bratuškovo , da dela po programu stranke - Jankoviča , ali pa zapusti položaj . Pika . Ni več . Ende. Finish. Kraj.

  • Žurnalček 11:41 28.april 2014.

    Dejstva okoli PS so takšna : Jankoviča so , ko je objavil svoj program rešitve iz problemov , prosili da bi stopil na čelo stranke , ki jo bodo ustanovili za izvršitev NJEGOVEGA programa. To je večina ljudi tudi podprla ...prikaži več ,ne stranko ampak ZJ in vsem volilcem PS je jasno , da smo volili ZJ in njegov program , ne pa PS . Zaradi mene , se bi ta stranka lahko imenovala tudi NZ -nazadnjaška stranka - , vseeno bi dobila moj glas , kajti volil sem program , ki ga je sestavil , objavil in obljubil njegovo izvrševanje ZJ . Ker pa je stranka dobila tako velio št. glasov na volitvah in so se veliko njih dokopali položajev v parl. in organih stranke jim je to udarilo v glavo in kar naenkrat so dobili vtis , da so tudi oni sila važen člen stranke. Figalefreškole mal so se zahebal v samozaljubljenosti , kajti PS je program , ki lahko uspe ali pa tudi ne , vendar je vseeno boljši kot RASPRODAJA - to zna vsak , tudi AB in JJ in še kakšen bogom dan politik - tisto drugo OHRANITI kar se le da - pa samo

  • Žurnalček 11:57 28.april 2014.

    Nadaljevanje : - tisto drugo OHRANITI kar se le da - pa samo sposoben MENAGER in nikakor pa ne noben politik , še manj pa POLITIKANTi, ala Kahrl, ala letalec in ala tardeč, ki jim še sedaj ni kapnilo , ...prikaži več, da koalicija tu sploh ni važna , ampak je že 5min. čez 12.00h , da na čelo postavijo MENAGERA in da utihnejo s svojimi BLESAVIMI KOMENTARJI , kajti sami so povzročili že preveč škode SLO , da bi imeli sploh še kakšno pravico, učiti druge. Bo mogoče šla koalicija v vlado z JJ ? Bo šla na volitve ? Da bodo zbrisani z scene ? Ne , gobcajo na veliko, ko bo šlo pa zares , bodo pa rep stisnel med noge . Ne zavedajo se , niti na to ne pomislijo v svojih možganskih krivuljah , da jih ZJ lahko odpihne z scene z eno potezo in ta je velika koalicija. ZJ ni važno , kako bo z šolstvom , kmetijstvom in drugimi nevažnimi resorji , ki jih lahko mirne duše ponudi SDS , sam pa vodi kot premier politiko gosp. razvoja , ker samo to in ta , garantira obstoj vsega drugega in v času krize nevažnega. Ža

  • Žurnalček 11:59 28.april 2014.

    NADALJEVANJE : Žalostno je , da v SLO nimamo enega neodvistnega novinarja , ki bi naši deželi in voilcem znal naliti čistega vina , povedal za kaj se gre in o čemu je sploh debata. Ne vsi tudi ekonomski strokovnjki ...prikaži več ne morejo preko svojih svet. nazorov in navijaških komentarjev. Vsem članom PS , ki so na Brdu glasovali proti programu stranke , ki je edini in zveličan ampak za osebo , svetujem , da ćimprej poberejo iz stranke šila in kopita in za svojo kredibilnost , te odhode skrijjo , ne pa da ih javno objavljajo, ker pomenijo , da ne vedo kaj je PS , niti da oni sami niso važni . Niso važni niti drugi strani stranke , važen je samo PROGRAM , ki pa se bo z odločitvijo za ZR izvrševal milom - ga bo AB sprejela - ali silom - z njenim odhodom , ki pa itak ne bi bil njen prvi odhod iz kake stranke.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.