Slovenija
20 ogledov

Bruselj opozarja Slovenijo

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • feferon 15:00 07.december 2012.

    tako kot so nekateri želeli noter, bodo želeli tudi ven iz EU

  • feferon 15:10 07.december 2012.

    Bruselj nas opozarja, janez nam grozi... še malo pa na s bo NATO bombardiral...Hlače se nam že tresejo. Vaš vzorec varčevanja pri nas ne deluje, nas je premalo, da bi flikal vaše zmote. Začnite odgovarjati zanje na pa da ...prikaži veča vse obesite ljudstvu.

  • franke 14:50 07.december 2012.

    JEBITE SE VI V BRUSLJU ,KI TUDI PODPIRATE SAMO BOGATAŠE. ZA DELAVCE IN MALE LJUDI PA VAM NI MAR. BANDA BRUSELJSKA.

  • vest 15:15 07.december 2012.

    Glede na to, da so nekateri odhodki fiksni (obresti in podobne obveznosti) bo primankljaj krepko drugačen ob spremenjenem BDP. Največ bi se naredilo z uspostavitvijo normalnih pogojev za gospodarstvo, saj se bo takrat tudi povečal BDP in zmanjšala nezaposlenost (tudi ...prikaži več izdatki iz proračuna za ta namen)

  • zic 15:24 07.december 2012.

    Kwa smo mi sploh rinl v tole evropo....pa še prej iz juge, skoz so govoril, da gre vs dnar v beograd, zdaj pa ni beograda, dnarja pa tut ne!? evropa nam samo jemlje denar, mi smo premajhni da se gremo ...prikaži več neki štult.....ma upam, da bodo sosedi pametni pa naj našutirajo tole evropo......bedno do amena

  • zic 15:25 07.december 2012.

    feferon, točno tko!!!

  • siesta 16:42 07.december 2012.

    Kar se pa članka tiče, pa kaže ravno to,kar večina dopoveduje tej "prepametni" vladi.Da samo sprejetje horuk zategovalnih zakonov ne prinese ničear in da bi bila druga pot veliko bolj primerna.In to se sedaj dogaja, pač sprejeli ste in kaj ...prikaži več sedaj,naj vam zaploskamo?..heh podalspke ovce....

  • mrki 16:46 07.december 2012.

    Ma ne no!!! kaj lažete , saj so mi strici povedali da to ni res, da smo najmanj zadolženi ( El Drugorazredni , ata SMRK, Pojoča Žaga!! ) , pa Tudi Šivilja Alenčica in specialistka za KROGE , Maša Ko ...prikaži več CIPAR , je rekla da se nikamor ne mudi !! Ah pozabu sem še na Boleta, Mencingerja, Križaniča, Kovača, Tajnikarja, Mramorja itd pa našja Janija Mudadorferja !!

  • mrki 16:47 07.december 2012.

    ne boj se, hlače se ti ne bodo tresle , sam dol ti bodo padle ker boš shujšal :) , boš na BIO SLO travi !! brez dodatkov ;)

  • mrki 16:49 07.december 2012.

    miško , ti sploh ne veš kako dobro je Yuga zgledala od 1978 - 1988 , super , NEMA NIČEGA !!

  • privat 22:47 08.december 2012.

    kar naj opozarja Brusel...sej drugega ne more...naši politiki pa jih bojo počasi in vstrajno kradli...

  • siesta 16:39 07.december 2012.

    @mirko to "klevetanje" o sindikalni politiki, je pa že zeeelo utrujajoče.Če se hočemo rešiti te tako imenovane "sindikalne politike" , potem se naj ljudje samo izpišejo iz sindikata, pa bo stvar rešena.Pač bodo brez zastopnika v podjetjih in brez zastopnika ...prikaži več pri reformah.Prava figa a ne?Delali bodo kvečjemo za še manj denarja, in ne bodo si zmogli kupiti niti poceni kitajske robe, reforme bodo pa šle samo na roko 1% ljudi...pfff šala mala za slovencelčke...

  • Pepe1 19:05 07.december 2012.

    slovenija mora opozoriti bruselj,da zmanjša plače vodilnim in bomo kmalu iz krize.glede sindikalistov pa to da so isti kot janša,ker se jom gre samo za vladanje in dobra plačo,raja jih pa nezanima.

  • trimix 15:00 07.december 2012.

    tele napovedi so tolani "zakon"..Tako evropska komisija ( kot tudi ogromni gospodarski koncerni ) zaposlujeo na tisoce svinjsko dobro placanih ljudi, da napoovedujejo in planirajo denarne tokove , dobicke, izgube in prometo do tako obskurnih datumov kot je npr ...prikaži več leto 2020 , kar je po meni na ravni zanesljivosti metanja kosti in gledanja v kristalno kroglo....ampak 0,9% se bomo pa po tej skalkulirani statistikivseen moral se potrudit - ceprav nobenmu ni jasn kaj to je : ne njim- ne nam.....bullshit!!

  • mirko 16:20 07.december 2012.

    Vse dokler bomo v tej Evropi kupovali poceni Kitajsko robo in se upirali kakršnim koli reformam in se šli politiko sindikalizma, pozabite na gospodatsko rast, nova delovna mesta in na višji življenski standard. Samo kitajska delovna sola je desetkrat cenejša ...prikaži več od evropske delovne sile, so pa drugod po svetu še cenejši od kitajcev. V sloveniji lahko imamo v tovarnah same robote in inžinerje, pa ne bomo prišli na ceno končnemu artiklu, kot ga ima kitajska roba. Prej se bomo pobili med sabo, ker se nekateri v politiki ne zavedajo kakšna je svetovna konkurenca. Glavni proplem je nekonkurenčno gospodarstvo, vse ostalo je le posledica tega.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.