Slovenija
55 ogledov

Burno predvolilno soočenje

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Nogo Bozo 22:41 10.november 2011.

    A je pasja princesa joške doma pozabila?

  • izRODEk 22:20 10.november 2011.

    erjavec in jelenčić nimata pojma, o čem se ostali pogovarjajo. nič jima ni jasno. nič. 0%.

  • jst 23:46 10.november 2011.

    Predvidevam da katerikoli bo izvoljen bo isto ali pa še slabše.Naj poračunamo z vsemi našimi ministri, ki so bili in, ki so v parlament hodili po plačo in j***t delavca. Poračun bi potekal z AK-47.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 08:54 11.november 2011.

    NA KOZLAT MI GRE??Tole tut polpismen prebivalec Slovenije s koreninami iz EX-YUGE ne bi napisal,halo!!!!!!!

  • yozzi 08:17 11.november 2011.

    Zelooo me je razočarl g.Virant.Pa ne toliko, zaradi nadomestil,ki jih je pre(jemal)kao bedno,da zaradi družine!!!Še bolj,ker je deloval neprepričljivo,zgubljeno,prestrašeno!Je bil moj favorit!Zdaj ni več!Škoda.Mogoče v naslednji"vojni"

  • yozzi 08:23 11.november 2011.

    Ja me je prijetno presenetil Borut!Najbolj prepričljiv in zagnan je bil.Če ga nebi 3.leta "poznala"bi imel moj glas!Škoda,njegov vlak je odpeljal.Prepozno je pritekel na postajo!

  • Žurnalček 12:44 11.november 2011.

    Še ni bila tema soočenj. Pride še na vrsto !

  • jst 23:50 10.november 2011.

    Ostali so pa vsi vedeli o čem so govorili. Kako pokrasti čim več v čim krajšem času.

  • Žurnalček 06:41 11.november 2011.

    Ti si pa pasji princ.

  • Žurnalček 06:46 11.november 2011.

    Ja odstranil je vse svoje nasprotnike v svoji stranki z likvidacijo. Tudi jaz se s tem strinjam in za začetek bi lahko začeli s teboj. Si mal hecen a ne al ti je pa zgodla slabša stvar tvojega neznanja.

  • Žurnalček 07:16 11.november 2011.

    Idiotizmi Jelinćića so še edine predvolilne parole , s katerimi lahko ostane 1 mesec , volilcem v spominu. In to je vse, kar je o njem vrednega napisati. Škoda črnila in časa!

  • Žurnalček 07:22 11.november 2011.

    Je pa Golobič največji gospod, po omiki in oliki .V primerjavi z njim, je Jelinćić konjski hlapec.

  • Žurnalček 12:39 11.november 2011.

    Iščem možnost , da za vaše odlično plačilo , na novo prekrijem vašo hišo. Moje reference so odlične in vsem znane v administraciji, šolstvu in imam tudi potrdilo o kaznovanju. Kdo od vas , bi me vzel za svojega ...prikaži več krovca? Verjetno noben. Vsaka slučajnost z podpiranjem Viranta in jj , je iz istih razlogov smešna , kot so tudi tisti , ki si želijo takšnih krovcev !!

  • 1111 14:35 11.november 2011.

    ...po vsem kar smo videli in slišali, nič novega! ...še vedno je v ospredju želja po prevladi in po dobri plači...obljubljajo vse mogoče in od vseh teh obljub bomo posledice nosili, MI, navadni smrtniki, torej, bedo še naprej!!!

  • privat 19:49 11.november 2011.

    vsi so za ....listo brez politike!

  • allstarr111 21:59 10.november 2011.

    Jest bom povedu eno ki skoraj nima veze z volitvami alpak ima veliko zvezo z stanjem današnjih politikv in navadnih ljudi.Edino ADOLF je naredil red koncem 30 let, ga ni bilo politika ki bi lahko naredil kaj da ...prikaži več bi ljudje pri koritu kradli manj, ampak ko je prišel na oblast je on to znuliral, res pa je tudi da je imelo njegovo vodenje tudi negativne posledice, predvsem na ljudi ki so do tedaj bili pri koritu. Se pravi Hitrelrev Nacional Socializem je poskrbel da smradi niso več kradli vsepovprek.

  • izRODEk 22:25 10.november 2011.

    bebec št.3 je židan, ki v ekonomiji vidi rešitve kmečke pameti, potem je janša, kateri sicer ve, za kaj gre ampak rešitev vidi zgolj v tem, da bi na socialistični način vsem jemal vse, kar imajo preveč od tistega nujnega ...prikaži več za preživetje.potem sta kresalova in golobič z alternativnimi idejami, podobno bi eksperimentiral virant, ki se ne zaveda resnosti položaja. janković bi copy paste nemčijo. kdo ostane? tisti, ki je ves čas pridno in pošteno delal in se bo vsem smejal. borutpahor.

  • Žurnalček 06:57 11.november 2011.

    Absolutno ne razumem, na kakšen način je po prikazanem zaslušku in vrsti le tega Virant lahko še v predvolilni tekmi. Pa on se na fakulteti ni zaposlil iz edinega razloga in ta je ta , da je lahko vlekel 2 ...prikaži več plači na naš račun. Če bi se zaposlil, ne bi mogel več prejemati nadomestila za nezaposlenost. Pa Virant je predaval na faxu ko je bil minister in je zgleda tudi takrat vlekel za ta predavanja plačilo, čeprav je predaval med svojim DELOVNIM ČASOM. Se pravi gre mu samo za denar , in za vse finte ,kako ga čimveč POKRASTI od glupe države ! Če bi bila njegova stranka res stranka z kredibilnimi ljudmi , bi ga sami brisali z liste ali pa javno izstopili iz nje . So pa isti priskledneži kot je on sam in tega doživeli ne bomo. No tudi on ne bo doživel,da bo prišel v parlament po tem ropanju državne blagajne , do katere mu je tako važno , ker želi to isto izvesti še enkrat in tu je glavni razlog njegove kandidature . Marš lopov lopovski !!!

  • graff 10:21 11.november 2011.

    Zanimivo, Pahor je seveda preslišal javno mnenje in opozorila nekaterih politikov, analitiikov, civilno sfero kot tudi sebe, glede zmanjšanja javnega sektorja, predvsem raznoraznih ministrstev, direktoratov, agencij, svetovalcev in druge navlake, ki so si jo omislile politične stranke za parkirišča svojih.<br ...prikaži več />Prav zlahka so pozabili na pravno državo, nič od nujne reorganizacije sodstva, zakonodaje in tvorcev kazenske zakonodaje, ki je pisana kriminalnim in odvetniškim združbam na roko.Nič od zaplembe premoženja tajkunom, vrnitev nekaj milijard nakradenega, ne, zategovali bodo na delavcih in upokojencih se ve.Nič o nenormalno visokih plačah v javnem sektorju, (direktorji zdravstvenih domov, bolnišnic, NLB, in podjetjih v državni lasti, slovenskih železnicah DARSU ipd.)NIČ.Na cesto bo potrebno iti, če gre država v rit naj gre s tistimi vred, ki so jo zavozili.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.