Avto /avto/iz-druge-roke
15113 ogledov

CarVertical objavil seznam najpogostejših modelov vozil s prevrtenimi kilometri

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 10:05 30.december 2022.

    BMW, Audi... same znamke, ki zakompleksanim slovenceljnom dvignejo samo zavest...

    • vzev 15:27 30.december 2022.

      Kaj boš pa druga kupil? Nemški avti so eni redkih, ki še delajo trda podvozja, ne pa kot tisto mehkobo, ki jo delajo Francozi. Japonci/Korejci pa ne znajo narediti lepe oblike, nasploh notranjost je grozna.

    • AnzeSmolej 16:23 30.december 2022.

      Novi BMWji so za kozlat grdi! Tukaj jih poceni znamke prehitevajo in so lepši za pogledat. Kvalitete pa ni več NIKJER! Vse je poceni sranje z 5 ekrani in nič fizičnih gumbov, Takega avta ne kupim nikoli!

    • vzev 17:54 30.december 2022.

      Glede BMW-ja se strinjam. Če pa pogledaš npr. Audi 6, je pa en najlepših tako zunaj, nasploh pa notranjost. Tudi glede kvalitete ne bom nič pisal, je pa še vedno npr. Renault izredno mehek, če ga primerjaš z nemci.

    • rokobert 09:35 31.december 2022.

      @vzev...še nisi slišal za Mazdo...trdo podvozje...npr.CX-5 je za SUWja dejansko pretrd,k je mazdi skoz vzor MX-5...po odzivnosti in legi... In tudi kar se trdnosti šasije tiče je celo boljša od vsega na trgu,je v stranskem naletu pri crash testih zavarovalniškega ...prikaži več združenja sev.amerike CX-5zmagal kot edini z oceno dobro...celo boljsi od Volva!!! O notranjosti pa...sam poglej-pravi BMW killer😃

    • vzev 09:47 31.december 2022.

      Potem pa pogledaš notranjost, pa ti je slabo s tistim štrlečim zaslonom. Saj sem napisal, da pač Japonci ne znajo narediti lepega avta. Nisem pa napisal, da so slabi. SUV-e pa tako ne gledam. BMW pa notranjosti tako res ne ...prikaži več zna narediti, kar sem že napisal.

    • rokobert 09:47 31.december 2022.

      Pa ne bom začel o kvaliteti pri Mazdi...,izdelavi,menjalnikih,motorjih... .pr IIHS crash testih velikih SUWjev pa je CX-9ki edini sledil VW-ID5...in pazi to-CX-5 je ze 7let stara platforma!!! Je pa res...da če imaš malega in rabiš "podaljšek",ti nič ne pomaga...tudi BMW ne😂🤣

    • vzev 09:51 31.december 2022.

      Kot sem napisal, kvaliteti mazde ne oporekam. Toda ne znajo pa narediti lepega avta. Nasploh notranjost je grda (so pa kvalitetni materiali).

    • rokobert 10:01 31.december 2022.

      Ti dam nasvet😉..pojdi jo peljati!...enega dobrega z npr. Skyactiv-G 2,5L z 194konji ali pa najmočnejsega Skyactiv-X ...k če boš k "bosanci" k za njih "ako nije golf-nije avto"....in pljuvajo po vsem česar dejansko sploh ne poznajo...ker kaj drugega kot golf ...prikaži večf še nikoli niso vozili😂.......pol boš poznal samo tisto,kar pač poznaš

    • vzev 10:43 31.december 2022.

      Kaj naj hodim gledati, če že na sliki vidiš tisti grdi štrleči zaslon? V živo ni lepše vgrajen v armaturko kot je na sliki. In ja VW je imel eno najlepših armaturk. Zaslon lepo vgrajen, klima tam kjer mora biti... ...prikaži več In ja, vem da so z novimi modeli vse skupaj zasrali. Je pa Audi to sedaj lepo popravil z A6 in A3. Po vsej verjetnosti bodo to naredili tudi pri novi A4. In kaj sem kje napisal, da se ne pelje lepo, toda kaj ko je avto grd.

    • rokobert 13:14 31.december 2022.

      Če ti je pa VW armatura lepa😂🤣...ok. ne rečem,vsake oči imajo svojega malarja.... Pa vsaj pr Mazdi je tako,da je zaslon cim bolj v vidnem polju,a je nenavadno sirok in nizek! In mazda je ena redkih k še ima taprava ...prikaži več stikala,in gumbe...pri moji 2022 CX-5 ni niti enega "touch" senzorja!!! Jaz vsaj zase vem,da nikoli kak avto,k ga ima vsak...dobesedno "vsak"....npr"cigo" (BMW),"bosanc" (VW),albanćek (Mercedes) ipd...

    • vzev 13:31 31.december 2022.

      Meni je pa popolnoma vseeno kakšno besedno zvezo ima kakšna znamka. Kupil bom tisto, kar mi je všeč in me ne briga za druge. Pa tudi če bo to Dacia. Štrleči ekran pa ne prebavim in ga tudi ne bom. ...prikaži več Je precej lepše videti, če je lepo vgrajen. Jaz sem pri VW, čisto lepo videl na ekran, čeprav je nižje postavljen.

  • rafo 17:53 30.december 2022.

    veliki premium avti za tipe z majhnim med nogami

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.